Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22/1/2017 με ένα τραγούδι

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22/1/2017 με ένα τραγούδι
Προβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017 με ένα τραγούδι Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Θέλω αλλά… δεν μπορώ! Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 19 Ιανουαρίου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη…  Μία σκληρή όψη ανάμεσα σε Άρη και σε Κρόνο, […]

Προβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017 με ένα τραγούδι Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Θέλω αλλά… δεν μπορώ! Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 19 Ιανουαρίου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη… 

Μία σκληρή όψη ανάμεσα σε Άρη και σε Κρόνο, προκαλεί στασιμότητα, συναισθηματική νευρικότητα, ξεσπάσματα, αλλά και εμπόδια… Θα νιώσουμε λοιπόν προσωρινά το ηθικό μας να πέφτει, τις επιθυμίες μας να μπλοκάρονται, σαν να έχουμε μπει σε έναν λαβύρινθο, όπου δεν μπορούμε εύκολα να βγούμε. n

Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου. nnΟ Ήλιος στον Υδροχόο: Δες τα αλλιώς! 

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19 του μήνα και ναι, είναι καιρός να δούμε τα πράγματα διαφορετικά, να βρούμε και πάλι το κέφι, τη σπιρτάδα μας, αλλά και την ικανότητά μας για αλλαγή! 

Όλα τα ζώδια θα ευνοηθούν από την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, πολύ περισσότερο όμως τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Το φλογερό πάθος! nnΕνώ ο Γενάρης μας έδειξε τα δόντια του και μας δοκίμασε σημαντικά, έρχεται η 20η του μέρα που μας ανεβάζει, μας ανανεώνει, μας παθιάζει και μας κάνει να αφεθούμε στα παιχνίδια του έρωτα με τον πιο μοναδικό τρόπο! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και μιλά για δυνατούς έρωτες που γεμίζουν πληρότητα… nnΠοιοι θα είναι οι τυχεροί ; Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι Σκορπιοί, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι 

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017; nnΆκουσε το ερωτικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου. nn

Κριός Πού είσαι – Νίκος Μακρόπουλος Πολλά από τα σχέδια και τις επιθυμίες σου μπορεί προς το παρόν να βρίσκονται στο ντουλάπι και αυτό να σου προκαλεί εκνευρισμό, όμως υπάρχουν και χαρούμενα νέα για αυτή την εβδομάδα… Ένας μυστικός, αδιέξοδος, κρυφός ή άκρως σαγηνευτικός έρωτας, θα σε ανάψει με τα τσαλίμια του! «Πού είσαι, σε ποιο σώμα επάνω μ’ αρνείσαι, τη ζωή μας σε ποιόν διηγείσαι και πώς καις τα δικά μας φτερά. Πού είσαι, έτσι εύκολα πως παραιτείσαι, το παράθυρο γύρνα και κλείσε, που φυσάει τρελά μοναξιά. Πού είσαι;» 

 ΤΑΥΡΟΣ Έλα και πάρε με – Αγγελική Ηλιάδη Η πιο σημαντική αστρολογική όψη της εβδομάδας, η οποία σε επηρεάζει άκρως θετικά αλλά και ερωτικά, είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα… Μία επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα, μία συνάντηση που περίμενες έρχεται και σε αναστατώνει… Παράλληλα, κάποιοι στόχοι σου φτάνουν τώρα στο στάδιο της υλοποίησης. «Έλα και πάρε με από δω, έχω ανάγκη σε δω, έλα και σώσε με, μια στάλα νιώσε με, έλα και πάρε με αγκαλιά μη με τρελάνει η μοναξιά, πες πως το σώσαμε, πως δεν τελειώσαμε.» 

Δίδυμοι Όλος δικός σου – Αντώνης Ρέμος Άρης και Κρόνος βρίσκονται σε κόντρα αυτή την εβδομάδα και συνειδητοποιείς ότι αυτό που θεωρούσες σταθερό και σίγουρο, δεν είναι έτσι όπως περίμενες… Υπάρχουν εντάσεις και ξεκαθαρίσματα αυτή την εβδομάδα, τα οποία δε σου αρέσουν… Κάνε λίγη υπομονή και θυμήσου ότι ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σε κάνει να βρεις την διέξοδο… «Όλος δικός σου κι ο λίγος κι ο μεγάλος. Όλος δικός σου κι αυτός που κλαίει κι ο άλλος κι όλοι οι κρυμμένοι μου εαυτοί για σένανε κι αυτοί, κι αυτοί για σένα ζουν καρδιά μου…» nn

Καρκίνος Μου λείπεις – Πέγκυ Ζήνα Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου πέρασε, ωστόσο το κλίμα συνεχίζει να είναι τεταμένο και όχι τόσο ευχάριστο, κυρίως στο ξεκίνημα της εβδομάδας! Μην πεις λόγια που δεν πρέπει, μη βγάλεις όλα τα απωθημένα σου στη φόρα, αλλά… συγκρατήσου! Ξέρεις γιατί; Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, σου εγγυάται άκρως μοιραία ερωτικά πάθη. «Μου λείπεις παραπάνω απ’ όσο περίμενα. Μου λείπεις και δεν έχω σε ποιον να το πω. Μου λείπεις κι έτσι δένομαι με τα αντικείμενα, που ξέρουν τι φορτίο είναι μόνη μου να σ’ αγαπώ!» 

 έων Τα καλά παιδιά – Χρήστος Μενιδιάτης Ξεκινάς την εβδομάδα σου με μούτρα… Μία ερωτική ιστορία είναι εμποδισμένη, ζηλεύεις, νιώθεις απαισιοδοξία και τα βλέπεις όλα μαύρα. Συγκρατήσου όμως! Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και οι σχέσεις σου θα πάρουν άλλη μορφή, αυτό είναι σίγουρο! Όσο για το Σαββατοκύριακο; Ένα άτομο θα καταφέρει να παίξει πολύ όμορφα με το μυαλό σου και θα σε παθιάσει! «Και τι κατάλαβα λοιπόν, που ήμουνα εντάξει; Δεν το εκτίμησες ποτέ, και το ‘δειξες στη πράξη. Και τι κατάλαβα λοιπόν, που μυστικά δεν είχα; Κατάλαβα πως τελικά, βαθιά μεσάνυχτα είχα. Μα όμως τα καλά παιδιά δε χάνουν, παίρνουν πίσω ό,τι κάνουν, γιατί συνείδηση έχουν καθαρή. Τα καλά παιδιά δεν σπάνε, γιατί ξέρουν ν’ αγαπάνε…» 

Παρθένος Ποιον κοροϊδεύω – Νίκος Οικονομόπουλος Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων φέρνει τις εντασούλες του στις σχέσεις σου, σε συνδυασμό με το τετράγωνο που πραγματοποιεί με τον Κρόνο κάνεις τις τελικές σου δηλώσεις και βάζεις τα όρια σου, γιατί ξέρεις πως θα πληγωθείς! Ωστόσο, σίγουρα το τελείωμα της εβδομάδας είναι άκρως αισθαντικό, φρόντισε να το απολαύσεις! «Ποιόν κοροϊδεύω; Κανέναν άλλον μονάχα εμένα, χειροτερεύω μέρα τη μέρα χωρίς εσένα κι αν με ξοδεύω σε δήθεν αγάπες, σε βράδια στημένα, δεν κοροϊδεύω κανέναν άλλον εκτός από μένα…» 

ΖυγόςnΠέρασα να δω – Δέσποινα ΒανδήnΔεν είσαι στα φόρτε σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όλα σου φταίνε και δεν ξέρεις τι να κάνεις! Χαλάρωσε, άφησε κάθε παρορμητισμό στην άκρη και δες τις καταστάσεις διαφορετικά! Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι την επιθυμία για έρωτα και όχι μόνο, θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις την αναζωογόνηση που χρειάζεσαι!n«Πέρασα να δω αν θυμηθείς, πως θα με κοιτάξεις, τι θα βρεις, να πεις πέρασα να δω πώς θα αντιδράσεις. Αν θα κρατηθείς ή θα μ’ αγκαλιάσεις, πέρασα να δω πώς θα μου φερθείς, αν σου λείπω λίγο κι αν μελαγχολείς. Ήρθα να σε δω κι αν δε θες να φύγω, κράτησέ με εδώ μ’ ένα σ’ αγαπώ.» 

ΣκορπιόςnΦιέστα – Έλενα ΠαπαρίζουnΜπορεί να νιώθεις ανασφάλεια αλλά και αβεβαιότητα για το αύριο μίας σχέσης, ωστόσο η λίμπιντο σου είναι αρκετά ανεβασμένη και δεν μπορείς να συγκρατηθείς αυτή την περίοδο στα ερωτικά σου! Η εβδομάδα έχει πάθος, δυναμισμό, ερωτικές συναντήσεις και καυτά μηνύματα, που θα σε ανάψουν!n«Κρατά με για πάντα εδώ. Κάνε με ψηλά να πετώ και της καρδιάς μου τη φιέστα ζω και πάλι! Νιώθω την αγάπη αυτή, δίπλα σου να μοιάζει γιορτή, κάνε στα χείλη μου φιέστα αυτό το βράδυ.» 

ΤοξότηςnΔε γουστάρω – Γιώργος ΜαζωνάκηςnΤο πλανητικό σκηνικό έχει βαλθεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι το 2017 δεν είναι η χρονιά σου… Μη βγάζεις όμως γρήγορα συμπεράσματα, γιατί δε θα είναι καθόλου έτσι η πορεία του! Αυτή την εβδομάδα θα ζοριστείς, ίσως πάρεις και τελικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης! Θυμήσου όμως πως τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν τώρα, θα σε βοηθήσουν να βρεις ένα καλύτερο συναισθηματικό μέλλον!n«Δε γουστάρω παραμύθια, το μυαλό η απάτη μού τρυπάει, θέλω μόνο την αλήθεια, την αλήθεια όσο κι αν πονάει. Δε γουστάρω αν δεν είσαι η εξαίρεση αυτού του κόσμου, την αγάπη προσποιείσαι κι είσαι μάλλον ο Τιτανικός μου.» 

ΑιγόκερωςnΌσο θα λείπεις – Γιάννης Πλούταρχος/KingsnΈχεις τις ανάποδές σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας και είναι φυσιολογικό, αφού η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου αναστάτωσε τη σταθερότητα μίας σχέσης σου! Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχουν γύρω σου πειρασμοί ερωτικοί, μηνύματα αισθηματικού περιεχομένου, που στην πορεία θα σου δώσουν ελπίδα, ανανέωση και ερωτικό πόθο!n«Όσο θα λείπεις εγώ θα πεθαίνω, δεν έχει σβήσει η δική σου φωτιά. Κι αν έχεις φύγει εγώ περιμένω ένα φιλί σαν την πρώτη φορά. Όσο θα λείπεις εγώ θα πεθαίνω, δεν έχω μάθει σε άλλη αγκαλιά κι αν έχεις φύγει εγώ περιμένω, ποτέ καρδιά μου δεν είναι αργά.»

ΥδροχόοςnΘα περνάω καλά – Νίκος ΜακρόπουλοςnΧρόνια πολλά, αγαπημένε Υδροχόε! Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και μπήκαμε επιτέλους στη δική σου περίοδο γενεθλίων! Εσύ δεν μασάς από τις δυσκολίες αυτής της περιόδου, απεναντίας κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον! Τα καλύτερα ωστόσο, να θυμάσαι πως έρχονται από την επόμενη εβδομάδα.n«Θα περνάω καλά, αμαρτίες θα κάνω, σου τ’ ορκίζομαι. Όχι, δε θα πεθάνω, δεν μπορώ να βασανίζομαι. Θα περνάω καλά, στην υγεία μου θα πίνω, θα ζαλίζομαι. Δε γουστάρω σε ψεύτικες αγάπες να χαρίζομαι, σου τ’ ορκίζομαι!» 

ΙχθύεςnΌσα νιώθω – Κωνσταντίνος ΑργυρόςnΗ Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και ήδη σε έχουν ανανεώσει σημαντικά… αυτή την εβδομάδα όμως, θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα και θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποιες καταστάσεις είναι δύσκολο να αλλάξουν… Ίσως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σου για να ξεπεράσεις κάποια γεγονότα! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σε φέρει μία ερωτική ένωση ή συνάντηση, που θα σε συναρπάσει!n«Μη με ρωτάς, γιατί δεν ξέρω νιώθω πολλά και θα σ’ τα πω σιγά-σιγά με τον καιρό όσα νιώθω για σένα. Μη με ρωτάς αν αυτό είναι τρέλα ή έρωτας, θέλω μόνο στα μάτια να με κοιτάς και να χάνομαι.»n

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play