Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από 16 έως 22 Ιανουαρίου 2017

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από 16 έως 22 Ιανουαρίου 2017
Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 16 έως 22 Ιανουαρίου 2017.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Η Νάνσυ Πατμάνογλου αναλύει εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και έχει όλες τις εξελίξεις για τα 12 ζώδια σε επαγγελματικά, οικονομικά, προσωπικά. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις και μάθε πως θα κυλήσει η καινούρια αυτή εβδομάδα.

Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 16 έως 22 Ιανουαρίου 2017.

Πατήστε τα φρένα στη φαντασία και τα όνειρά σας! Ο Άρης στους Ιχθύς, στο ζώδιο που θέλει να ονειρεύεται, να είναι δημιουργικό, να ζει στην φαντασία, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ρεαλιστή Κρόνο, ο οποίος μπλοκάρει τα όνειρα και τα σχέδια. Ενώ μπορεί να αγωνίζεστε για ένα όνειρο, ένα μεγάλο όραμα, τώρα το σύμπαν σάς ζητά να επιβραδύνετε, επισημαίνοντας τις παγίδες και τους περιορισμούς και ζητώντας σας να είστε ρεαλιστές και λογικοί. Συμβουλή: Μακριά από τα δόλια μέσα για να πετύχετε το στόχο σας, ο Κρόνος θα τιμωρήσει την αδικία και την πονηριά.

Η Αφροδίτη επίσης στους Ιχθύς, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σάς κάνει παθιασμένους με την αγάπη και για ό,τι αγαπάτε. Είτε πρόκειται για ένα άλλο πρόσωπο, ένα χόμπι ή οτιδήποτε άλλο, έχετε πάθος και βάθος, θέλετε να έχει νόημα η ζωή σας, τώρα δεν μπορείτε να είστε με επιφανειακά πρόσωπα ή αμφίβολες καταστάσεις. Είστε εξαιρετικά πιστοί και αφοσιωμένοι, χαρίζετε τη συμπόνια και την αγάπη σας, ο όρος «αγάπη μέχρι θανάτου» σας ταιριάζει τώρα τέλεια!

πηγή: e-zwdia.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play