Πανσέληνος στον Καρκίνο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Πανσέληνος στον Καρκίνο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου
​ΚΡΙΟΣ Απ’ τη μία η Πανσέληνος στον Καρκίνο κι από την άλλη η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα, κάνουν το συναίσθημα να ρέει άφθονο αυτήν την περίοδο που θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να ρίξεις άγκυρα με ένα πρόσωπο και να μην βολοδέρνεις από δω και από κει. Επειδή, ωστόσο, η αντίληψή σου για τα πράγματα […]

​ΚΡΙΟΣ

Απ’ τη μία η Πανσέληνος στον Καρκίνο κι από την άλλη η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα, κάνουν το συναίσθημα να ρέει άφθονο αυτήν την περίοδο που θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να ρίξεις άγκυρα με ένα πρόσωπο και να μην βολοδέρνεις από δω και από κει. Επειδή, ωστόσο, η αντίληψή σου για τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρη κι οι ανάγκες σου μεγάλες, είναι πιθανό να μπλεχτείς, είτε εν γνώσει σου είτε όχι, με ένα άτομο που δε θα είναι ελεύθερο ή ο έρωτάς σου για κάποιον/α να μην προχωρήσει και να παραμείνει σε πλατωνικό επίπεδο.Αν είσαι σε σχέση, διάφορα γεγονότα που αφορούν σε οικογενειακά σας θέματα ή σχετικά με το σπίτι θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα και θα αναλώσετε αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σας για να τα διευθετήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά ευνοϊκή εκ πρώτης όψεως φαίνεται αυτή η Πανσέληνος για σένα και με την αρμονική όψη της κυβερνήτης σου, Αφροδίτης, με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις μέσω του κοινωνικού σου κύκλου ή μέσω ενός ταξιδιού ένα πρόσωπο που θα σε συνεπάρει ερωτικά και θα ξυπνήσει πολλά συναισθήματα μέσα σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μπει το λιθαράκι, ώστε σύντομα να δημιουργηθεί κάτι πολύ όμορφο μεταξύ σας.Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετήσετε γραφειοκρατικά ή άλλα θέματά σας που είχατε αφήσει στην άκρη. Ίσως μάλιστα ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον σας βοηθήσει πολύ ή σας βρει άκρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιθυμίες σου θα αυξηθούν με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και δεδομένης και της παρουσίας της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, στα ερωτικά σου δεν αποκλείεται να κάνεις σχέδια τρελά που βέβαια κάποια θα είναι τελείως ουτοπικά, άλλα όμως μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν το πιστέψεις. Ίσως μάλιστα βάλεις στο μάτι ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο με το οποίο θα δημιουργηθεί μια έντονη έλξη.Αν είσαι σε σχέση, ο οικονομικός τομέας θα επηρεαστεί αρκετά και είναι πολύ πιθανό τα έξοδά σας να αυξηθούν εξ αιτίας κάποιων αγορών που θα κάνετε, το ίδιο όμως και τα έσοδα, αφού κάτι επιπλέον θα προστεθεί στο ταμείο σας, αν και μάλλον θα φέρει ισορροπία και έτσι δε θα βγείτε χαμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή/α του τρέχοντος διαστήματος και σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, αρκεί να μπορέσεις να αντισταθείς στις κυκλοθυμικές σου τάσεις και τον άκρατο συναισθηματισμό σου και να κρατήσεις σταθερά τα ηνία. Μια καινούργια πάντως γνωριμία μέσω του περιβάλλοντός σου θα σε κάνει να αισθανθείς ότι ίσως είναι το απάνεμο λιμάνι που αναζητούσες τόσο καιρό γι’ αυτό η δημιουργία ενός ειδυλλίου είναι πολύ πιθανή.Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα αναγκαστείς να χαράξεις μια διαφορετική πορεία, μακριά από παρεμβάσεις τρίτων, ενώ δεν αποκλείεται να διαλέξεις και πλευρά προκειμένου να επιφέρεις την ηρεμία και να βελτιώσεις τις συνθήκες στην σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Ψυχολογική φόρτιση σου δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος και ίσως θα ήταν καλό να μην αφεθείς να σε παρασύρει. Καταπολέμησε την τάση σου να απομονωθείς, νοσταλγώντας παλιές στιγμές. Βγες, έλα σε επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, άνοιξε την καρδιά σου και μίλησε για όλα όσα σε ενοχλούν. Το σενάριο πάντως να γνωρίσεις πολύ σύντομα κάποιο άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά και θα σε κάνει να δεις τα πάντα με άλλα μάτια παίζει πολύ.Αν είσαι σε σχέση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη διατροφή σας, να κάνετε ένα τσεκάπ ή ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης ώστε να αποκτήσετε την ευεξία σας και να εξασφαλίσετε την καλή σωματική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι, παρέες και γνωστοί θα αποτελέσουν τη διέξοδό σου και τη φυγή από τη μοναξιά που μπορεί να νιώσεις για λίγο. Ωστόσο, δε θα κρατήσει, αφού με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα η πιθανότητα να βρεις ένα πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου είναι πολύ μεγάλη κι εφ’ όσον είσαι σε φάση να αφεθείς και να ζήσεις το παραμύθι σου, τότε η δημιουργία σχέσης θα είναι η επόμενη επιδίωξή σου και θα προσπαθήσεις αρκετά την καταφέρεις.Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα αυξηθεί η κοινωνική σας ζωή κι οι έξοδοί σας θα πληθύνουν μαζί με φίλους αλλά και άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ή να σας φέρουν σε επαφή με ισχυρούς ή χρήσιμους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σου ζωή συγκεντρώνει πολλές προοπτικές να πάρει την ανιούσα, με αυτή την Πανσέληνο, αφού πιθανόν να γίνεις πόλος έλξης ενός σημαντικού ανθρώπου που κινείται στον εργασιακό σου χώρο και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε κατακτήσει. Ενδεχομένως να ενδώσεις στον πειρασμό, όμως για ένα χρονικό διάστημα θα αναγκαστείς να κρατήσεις την επαφή σας κρυφή, καθώς θα θέλεις να αποφύγεις σχολιασμούς και κουτσομπολιά εις βάρος σου.Αν είσαι σε σχέση, μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ίσως σας βάλει σε δίλημμα, αφού προκειμένου να την αποδεχτείτε, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις που δε θα είναι εύκολες αλλά το κίνητρο είναι ισχυρό γι’ αυτό θα προσπαθήσετε να συμβιβάσετε κάπως τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ένα ταξίδι, σεμινάριο ή εντελώς τυχαία είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει αρκετά και θα ταιριάζετε σε ιδέες κι αντιλήψεις, αυξάνοντας τις ελπίδες και τις προσδοκίες σου ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει, εφ’ όσον κι η έλξη μεταξύ σας είναι μεγάλη. Γι’ αυτό θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου να δημιουργήσεις μια επικοινωνία μαζί του, ώστε να το έχεις από κοντά και σταδιακά να δεθείτε περισσότερο και να περάσετε από την αμοιβαία συμπάθεια στο ερωτικό επίπεδο.Αν είσαι σε σχέση, σκέψεις και συναισθήματα, ευχάριστα ή δυσάρεστα, που δεν μπορούσες να εκφράσεις μέχρι σήμερα η Πανσέληνος σε βοηθά να τα πεις στο ταίρι σου και να αποβάλεις ένα μέρος της έντασής σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τόσο η σεξουαλική σου διάθεση, όσο και ο συναισθηματισμός σου θα χτυπήσουν κόκκινο με αυτή την Πανσέληνο και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να μην χάσεις τον έλεγχο και να αφεθείς να πας όπου σε πάει η καρδιά σου. Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις θα είναι συχνές, ξεσηκώνοντάς σε, ωστόσο μια επιφύλαξη θα πρέπει να κρατήσεις γιατί ό,τι φαίνεται είναι πιθανό να μην ισχύει και εύκολα μπορεί να την πατήσεις με το λάθος άτομο.

Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες με συμφέρουσες για σας προϋποθέσεις, να διευθετήσετε χρέη αλλά και να αυξήσετε τα έσοδά σας μέσω μιας πρότασης που θα σας γίνει. Ωστόσο, κάντε καλό κουμάντο για να σας μείνει και κάτι για τις δύσκολες μέρες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου και η ταυτόχρονη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει ότι καμιά φορά τα όρια μπαίνουν για να… ξεπερνιόνται. Όσο κι αν είσαι υπομονετικός/η και προσπαθείς να είσαι «εντάξει», βλέπεις πια ότι αν δεν βάλεις το χέρι σου, τίποτα δε θα γίνει στην ερωτική σου ζωή, ακόμα και να παίξεις με άλλους ρόλους το παιχνίδι, αποκαλύπτοντας κάποια φύλλα σου με το να βγάλεις μια πιο ευαίσθητη εικόνα προς τα έξω, που ξέρεις ότι θα κερδίσει αυτόματα τις συμπάθειες.

Αν είσαι σε σχέση, οι επιθυμίες σου θα αυξηθούν κατακόρυφα γι’ αυτό θα γίνεις και πιο απαιτητικός/η απέναντι στο σύντροφό σου. Ίσως ζητάς περισσότερο την προσοχή του, τη φροντίδα και την αγάπη του, κάτι που θα τον εκπλήξει αφού πάντα έδειχνες αυτάρκης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα αυτή η Πανσέληνος είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς δεν έρχεται μόνη αλλά παρέα με μια σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Κρυφοί έρωτες, απιστίες κι αμαρτίες, πόθοι και πλήθος συναισθημάτων δε θα σε αφήσουν να ησυχάσεις. Γι’ αυτό οφείλεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά να κρατηθείς μακριά από μπερδεμένες καταστάσεις, εκτός αν η διάθεσή σου είναι να απολαύσεις ό,τι σου προσφερθεί, χωρίς δεσμεύσεις, απαιτήσεις και άγχη.

Αν είσαι σε σχέση, εργασιακά θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, ενώ υπάρχει περίπτωση για ένα διάστημα να φορτωθείτε με επιπλέον ευθύνες ή υποχρεώσεις, οπότε θα μειωθεί αισθητά ο ελεύθερος χρόνος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Χωρίς να το θέλεις, γίνεσαι ένα από τα πρόσωπα που επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Πανσέληνο, εξ αιτίας της συνόδου Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, οπότε θα απομονώσεις οτιδήποτε αρνητικό υπάρχει γύρω σου και θα κρατήσεις τον ρομαντισμό, τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σου και με βάση αυτά τα στοιχεία θα πορευτείς κι ενδεχομένως να κάνεις τις επιλογές σου. Αν κάποιος/α δε σου προσφέρει αυτά που ζητάς ή δε σε ανεβάζει, τότε θα κινηθείς στον/ην επόμενο/η.

Αν είσαι σε σχέση, θα πληθύνουν οι βραδινές σας έξοδοι με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, αν και υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος διασκέδασής σας και να επιζητάτε μέρη πιο ήρεμα, «οικογενειακά» που είναι ζεστά και φιλόξενα.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play