Πανσέληνος Ιανουαρίου 2017 στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πανσέληνος Ιανουαρίου 2017 στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;
Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ένα φαινόμενο που θα ενεργοποιήσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του Καρκίνου και του Αιγόκερω και ακολούθως του Κριού και του Ζυγού. Όλα θα κινηθούν προς μια συγκεκριμένη με στόχο την εξυγίανση αλλά και την απελευθέρωση από λανθασμένα […]

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ένα φαινόμενο που θα ενεργοποιήσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του Καρκίνου και του Αιγόκερω και ακολούθως του Κριού και του Ζυγού. Όλα θα κινηθούν προς μια συγκεκριμένη με στόχο την εξυγίανση αλλά και την απελευθέρωση από λανθασμένα συναισθήματα όπως ενοχές, υποχρεώσεις, ψυχικές οφειλές τα οποία έχουν επιβληθεί από τα «πρέπει» και τις παραδόσεις. Όλα αυτά θα μετουσιωθούν και θα γίνουν λιγότερο επώδυνα, ενώ ο πήχης θα ανέβει με στόχο την καλύτερη επικοινωνία, την αληθινή επαφή και τη σωστή συνεργασία..

ΚριόςΘα σπάσεις τον κλοιό και θα βρεθείς σε μια κατάσταση που θα σε κάνει να ξεπεράσεις πολλά από αυτά που θεωρείς πολύ καλουπωμένα. Πάντως αλλάζεις και μαζί με εσένα αλλάζουν και οι σκέψεις σου για το μέλλον. Το τοπίο ξεκαθαρίζει γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά από τα σκοτεινά σημεία που αφορούν τα κρυμμένα συναισθήματά σου. Ενοχές και υποχρεώσεις σε επίπεδο οικογενειακό θα σε υποχρεώσουν σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά κάπως υπερβολική για τον δικό σου χαρακτήρα. Πάντως ξαφνικά θα κληθείς να παίξεις ρόλους πολύ διαφορετικούς και πολύ ιδιαίτερους που θα σε βγάλουν από την αδράνεια και την μονοτονία.

ΤαύροςΗ Πανσέληνος αυτή σε υποχρεώνει να λειτουργήσεις πολύ δυναμικά και σίγουρα θα αλλάξεις κάποιες τακτικές επικοινωνίας, οι οποίες δεν σου πηγαίνουν και βγάζουν στην επιφάνεια κόντρες και κρυμμένα απωθημένα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ο οποίος είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο γίνεται πιο γρήγορα και πιο απλά. Επειδή νιώθεις ήδη μπέρδεμα μέσα σου, προσπαθείς να δεις την αλήθεια και τελικά με τις κινήσεις που θα κάνεις θα την δεις. Χρειάζεται όμως να βγάλεις με κάποιο τρόπο το φίδι από την τρύπα και πιθανόν να δειλιάσεις για λίγο γιατί θα φοβηθείς από τις αποκαλύψεις που θα γίνουν με πολύ δραστικό τρόπο.

ΔίδυμοιΥπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία για να τα αντιληφθείς θα χρειαστεί να δώσεις βάση περισσότερο στα συναισθήματα και όχι τόσο πολύ στις σκέψεις σου. Ο λόγος είναι ότι έτσι θα καταφέρεις να υλοποιήσεις σχέδια, όχι μόνο για σένα αλλά και για συνεργάτες ή άτομα που φτιάχνετε κάτι από κοινού. Όλα είναι εύκολα και δύσκολα μαζί. Αρκεί να αποφασίσεις συνειδητά τι ακριβώς θέλεις και θα γίνει. Το ότι υπάρχουν συνθήκες που σε μπερδεύουν συναισθηματικά σε εξαντλεί, γιατί δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να σε κάνει να θυμώσεις ή να διαφωνήσεις. Μπορεί μάλιστα να νιώσεις ότι κάποιος σε ξεγελάει κιόλας. Το καλό είναι ότι μέσα από όλο αυτό το χάος εσύ δημιουργείς και κάνεις θαύματα.

ΚαρκίνοςΜε αυτήν την Πανσέληνο έχει πέσει όλο το παιχνίδι στους ώμους σου σα να σου ζητάει το σύμπαν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να ακολουθήσεις τις αλλαγές που υπάρχουν με πολύ διαφορετικό τρόπο από άλλες φορές, θυσιάζοντας ακόμα και την κεκτημένη ασφάλειά σου. Οπότε θα χρειαστείς μεγάλο θάρρος για να βγεις από παγίδες ή ακόμα και από ένα περιβάλλον που υποτίθεται πως σε προστατεύει, έχοντας πάντα ως στόχο την αλλαγή. Το νέο αυτό ξεκίνημα ακόμα κι αν εσύ δεν το θέλεις, θα γίνει αναγκαστικά και εκ των πραγμάτων. Οπότε καλύτερα να είσαι όσο μπορείς σε εγρήγορση και σε με πλήρη συνείδηση να λειτουργήσεις δυναμικά και για σένα και για κάποια μέλη της οικογένειας σου που κατά κάποιο τρόπο είναι εξαρτημένα από εσένα.

ΛέωνΥπάρχει ένα υπόγειο κομμάτι το οποίο με την Πανσέληνο βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναγνωρίζεις συναισθήματα και σίγουρα θα αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις. Πιθανόν να νιώθεις την ανάγκη να αποσυρθείς για να μην είσαι με τον πολύ κόσμο ή να είσαι σε φάση που θέλεις μόνον ποιοτικούς ανθρώπους κοντά σου για να νιώσεις ότι σε καταλαβαίνουν αλλά και σου δείχνουν το σεβασμό που έχεις ανάγκη σαν προσωπικότητα. Πάντως νιώθεις ότι δοκιμάζεσαι κατά κάποιο τρόπο γιατί από την στάση σου θα εξαρτηθούν πολλά. Ένα πρόσωπο από την οικογένεια πιθανόν να θέλει την βοήθεια σου και εσύ θα χρειαστεί να είσαι απίκο αποβάλλοντας όμως τις ενοχές και τα πρέπει. Γιατί μόνο έτσι θα είσαι ο εαυτός σου.

Παρθένος Εξελίσσεσαι προς το καλύτερο και προσπαθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων βάζοντας ψυχή σε ότι κάνεις. Μαζί με την οργάνωση και την προνοητικότητα πάνω σε ορισμένα επαγγελματικά θέματα, θα διαπιστώσεις ότι θα βγεις από κάποιες δυσκολίες που υφίστανται εδώ και καιρό. Ευκαιρίες υπάρχουν, αλλά χρειάζονται από την πλευρά σου αξιοποίηση και κυρίως θάρρος για το διαφορετικό και το καινούργιο. Πιθανόν οι συνεργάτες σου σε θέματα οικονομικών να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια αφού θα ζητάνε καινούργια βάση οικονομικής συνεργασίας. Ίσως κιόλας να εκπλαγείς από τη στάση και τις απόψεις ορισμένων ατόμων. Αλλά τελικά όλο αυτό λειτουργεί για καλό σου γιατί χρειάζεσαι κάτι καινούργιο και διαφορετικό να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά. Η οικογένεια πάντως θα σε στηρίξει σε ότι κάνεις.

ΖυγόςΗ Πανσέληνος αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια ό,τι έχει απομείνει από μια μεγάλη αλλαγή που κάνεις αυτή την στιγμή. Υπάρχει ένα τελευταίο κάστρο και αυτό πέφτει με στόχο να δεις εσύ πίσω από τα τείχη. Γιατί μερικές φορές δεν μπορείς να δεις ολοκληρωμένη την αλήθεια αλλά ούτε και να βγάλεις συμπεράσματα μόνο από συμπεριφορές. Τώρα όμως δεις και θα ανακαλύψεις πολλά και καινούργια πράγματα τα οποία πιθανόν να σε αγχώσουν εκ πρώτης. Αλλά μετά θα το φιλοσοφήσεις και θα σκεφτείς ότι καλύτερα που έγινε έτσι για να μπορέσεις να κάνεις το κουμάντο σου και να πάρεις τις αποστάσεις σου. Σίγουρα θα σε ενοχλήσουν πράγματα και θα νιώσεις συναισθηματικά άβολα από εντάσεις και καταστάσεις που κυρίως αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις τι σου γίνεται και θα λάβεις τα κατάλληλα μέτρα. 

ΣκορπιόςΠιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και βιώνεις μια καινούργια πραγματικότητα την οποία όμως γνωρίζεις πολύ καλά. Γιατί έχεις δουλέψει πολύ για να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν. Οπότε αυτή η Πανσέληνος θα είναι το κερασάκι στην τούρτα που θα σου επιβεβαιώσει ότι είσαι στον σωστό δρόμο και με τίποτα δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Όλα πάντως είναι ρευστά και ενώ για την δική σου την ψυχοσύνθεση άλλες φορές θα ήταν ενοχλητικά, τώρα νιώθεις πως είσαι ασφαλής. Η βοήθεια από την οικογένεια ή από άτομα που νιώθεις σαν οικογένεια θα σου δείξουν ένα πολύ καλό δρόμο για να βαδίσεις και να κάνεις τα σχέδια σου με πολύ δύναμη αλλά και γνώση. Ένα ξαφνικό ταξίδι ή μια πολύ συγκεκριμένη επικοινωνία με κάποιο άτομο που είναι μακριά, θα σου δώσει ένα καινούργιο μήνυμα για το πως θα κατακτήσεις μια συγκεκριμένη εμπειρία. 

ΤοξότηςΥπάρχουν διάφορα θέματα που σε απασχολούν και κυρίως οι χειρισμοί και τα συναισθήματα που εκδηλώνονται από τα κοντινά σου άτομα. Πιθανόν να σε στεναχωρούν γιατί νιώθεις ότι, ενώ εσύ προσπαθείς, κάπως σε αδικούν ή δεν βλέπουν την αληθινή σου πρόθεση. Όλα αυτά βέβαια θα περάσουν πιο εύκολα αν καταφέρεις και κάνεις μια κουβέντα που θα σε ανακουφίσει, γιατί θα ξεφορτωθείς όλες τις ενοχές και τα εμπόδια που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι σου. Από την άλλη, επειδή είσαι άτομο που τολμάς, θα δοκιμάσεις να σπάσεις τις αλυσίδες της συνήθειας και της συναισθηματικής εξάρτησης, αφού κατά έναν τρόπο δεν θα σε ενδιαφέρει η γνώμη ακόμα και των πολύ δικών σου ατόμων. Γενικότερα, θα έχεις την πεποίθηση πως το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και έτσι θα ξεπεράσεις εύκολα τις αρνητικές γνώμες ή κινήσεις των άλλων γιατί θα έχεις σύμμαχο… εσένα. 

ΑιγόκερωςΗ Πανσέληνος αυτή σε επηρεάζει άμεσα αφού με μια κίνηση βλέπεις ξαφνικά το μέλλον μπροστά σου και ξέρεις από ένστικτο πως να κινηθείς. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θα πάρεις σαν σήμα από το σώμα και από το συναίσθημά σου τι ακριβώς κάνεις και πως το κάνεις. Οπότε θα σταθείς και στο ύψος των περιστάσεων με άλλη ματιά. Θα βγουν στην επιφάνεια οι ανάγκες σου και θα αναζητήσεις ακόμα και μια αγκαλιά να χωθείς μέσα και αυτό σε κάνει μεν ευάλωτο/η αλλά και συγχρόνως πολύ δυνατό. Γιατί θέλεις την προστασία και τη ζητάς είτε από τα άτομα της οικογένειάς σου είτε από τον/την σύντροφό σου. Όλα είναι κάπως ρευστά, γιατί χρειάζεται να κάνεις συνδυασμούς και να εναρμονιστείς με άτομα και καταστάσεις που πιθανόν να ήσουν πριν σε μάχη. Καταλαβαίνεις ότι, για το δικό σου καλό πλέον, θα πρέπει να κάνεις και συμβιβασμούς με πολύ αρμονικό τρόπο αλλά να είσαι και ο εαυτός σου. Είναι μεν δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που πιστεύεις ότι κάποιοι πιθανόν να σε έχουν βγάλει από το παιχνίδι. Μπορεί να υπάρχουν κινήσεις από άτομα είτε στη δουλειά σου είτε από την οικογένεια και τον περιβάλλοντα χώρο που σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν ανήκεις εκεί. Αλλά αν σταθείς λίγο σαν παρατηρητής, θα καταλάβεις ότι πολύ πιθανόν εσύ να το έχεις προκαλέσει με την περίεργη συμπεριφορά σου. Δεν θέλεις πάντως να πληγωθείς άλλο, οπότε αντιδράς διαφορετικά και αυτό είναι που βοηθάει σε όλες τις καταστάσεις. Πιθανόν με την Πανσέληνο αυτή να νιώσεις κούραση σωματική ή ψυχική και να μείνεις απομονωθείς κάπως παραπάνω. Αλλά τελικά αυτή η απομόνωση πιθανόν να σε σώσει γιατί θα μείνεις με τον εαυτό σου και θα μπορέσεις να δεις τη δική σου ψυχική δύναμη και κατά κάποιο τρόπο θα βρεις το στίγμα σου. Από την άλλη, μπορείς να επικοινωνήσεις με συγκεκριμένα άτομα που εμπιστεύεσαι και να είσαι όσο γίνεται περισσότερο επικοινωνιακός/ή μαζί τους. 

ΙχθύεςΒιάζεσαι αυτήν την περίοδο γιατί νιώθεις ότι χρειάζεται να κάνεις κινήσεις για τον εαυτό σου εξασφαλίζοντας το μέλλον σου. Βλέπεις ότι πρέπει να σταθεροποιηθείς τελικά σε ένα μελλοντικό στόχο και να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς για να δείξεις τη δύναμή σου. Φίλοι και γνωστοί θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτήν τη φορά με τα προβλήματά τους. Εσύ γενικά προσπαθείς να βοηθήσεις και να είσαι όσο μπορείς πιο σωστός/η, χωρίς φυσικά να σε υποχρεώνει κανένας. Απλά το κάνεις για σένα, για να νιώθεις ότι προσφέρεις. Ο επαναπροσδιορισμός σου μέσα σε μια σχέση που είναι για σένα πολύ σημαντική θα βοηθήσει να είσαι όσο μπορείς πιο ξεκάθαρος/η. Διαπιστώνεις πλέον ότι η διατήρηση της φιλικής επικοινωνίας είναι αναγκαία για να μπορείτε να συντονίζεστε καλύτερα. Φόβος, ντροπές, αναστολές που πιθανόν να υπάρχουν από την πλευρά σου θα πρέπει να εκλείψουν από τη σχέση, ώστε να υπάρχει ελεύθερο πεδίο να εκδηλωθεί με μεγαλύτερη άνεση η αγάπη μεταξύ σας. Πιθανόν να τεθεί και θέμα δημιουργίας οικογένειας γιατί μπορεί τα πράγματα να οδηγούνται προς τα εκεί.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play