Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου: Προσοχή στις υπερβολές

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου: Προσοχή στις υπερβολές
Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, στην ανατολή της νέας χρονιάς που ανοίγεται μπροστά μας, ενισχύει τις ανάγκες μας για σιγουριά και ασφάλεια. Μας ενδυναμώνει να προσπαθήσουμε με επιμονή να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες μας και να προσδοκούμε καλύτερες σχέσεις.

Θα μας δοκιμάσει αν διαθέτουμε την αυτοπεποίθηση και την ανάλογη μαχητικότητα να καταφέρουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και τονίζει την ανάγκη να είμαστε συγκροτημένοι και με ειλικρινή διάθεση στις σχέσεις μας. Από τις 19 του μήνα, ο Ήλιος από τον Υδροχόο ζητά ανανέωση στις σχέσεις, με τους συντρόφους να θέλουν να είναι περισσότερο αυτόνομοι και ελεύθεροι.

Η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω μέχρι τις 8 του μήνα, μας κάνει επιφυλακτικούς, προκαλεί εκνευρισμό και θυμό, φέρνει καθυστερήσεις και παρανοήσεις στην καθημερινή επικοινωνία και παρεξηγήσεις στις σχέσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του ζωδίου τους.

Η συναισθηματική και υπερευαίσθητη Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 3 του μήνα, μας μαθαίνει την ιδεαλιστική έκφανση της αγάπης στον υπέρτατο βαθμό. Γινόμαστε ευαίσθητοι και αναζητούμε την αγάπη και την συναισθηματική ανταπόκριση στις σχέσεις. Προσπαθεί να μας μάθει την ενσυναίσθηση και να είμαστε με κατανόηση στις σχέσεις μας και μας ζητά να εκδηλώσουμε την τρυφερότητα και την αγάπη στις σχέσεις. Η θέση του Άρη στους Ιχθύς ήδη από τον προηγούμενο μήνα, μας κάνει δεκτικούς και μας βοηθά να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας αλλά οι επιθυμίες μας και οι ιδέες μας είναι σε σύγχυση. Γινόμαστε αναποφάσιστοι και δεν έχουμε τη δύναμη να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε αυτό που έχουμε ανάγκη. Τα συναισθήματα μας είναι σε διαρκή αναμόχλευση και χάνουμε την επαφή με την πραγματικότητα.

Οι Αφροδίτη και Άρης ευνοούν Καρκίνους και Σκορπιούς, δίνουν ευκαιρίες σε Ταύρους και Αιγόκερους και δυσκολεύουν Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες.

Πηγή: astropedia.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play