Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω

Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω βίωσες καθυστερήσεις, αναβολές και αναγκάστηκες να αναθεωρήσεις πολλά σχέδια σου, καθώς δεν ήσουν σίγουρος για το τι έπρεπε να πράξεις.

Βέβαια ο Ερμής έμεινε και στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη(από 4 έως 12/1)και σε βοήθησε μην είσαι τόσο αυστηρός με τις προηγούμενες επιλογές σου και είχες τον χρόνο για αρκετές αναθεωρήσεις. Επίσης, κάθε φορά που ο Ερμής κινείται ανάδρομα φέρνει προηγούμενες σχέσεις, μιλάς δηλαδή με πρώην συντρόφους και ίσως έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω έως τις 7/2/17, θα προσφέρει ευκαιρίες για να τρέξεις γρήγορα τα επαγγελματικά σου θέματα, να κλείσεις συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου και για να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες. Εκμεταλλεύσου την παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω, για την εξέλιξη της καριέρας σου, καθώς θα συζητάς για τους όρους σου και για να οργανώσεις την πρακτική πλευρά της ζωής σου, προσπαθώντας όμως να μην κάνεις μαύρες σκέψεις ή να είσαι απαισιόδοξος. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω πραγματικά σε πιάνει μια μελαγχολία και για να μην χάσεις το ενδιαφέρον σου, βάλε την λογική να δουλέψει και απλούστευσε τις συνθήκες της ζωής σου.

ΚριόςΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω επηρεάζει επαγγελματικές σχέσεις, μπορείς να εμπιστευτείς μια καινούργια συνεργασία και να δραστηριοποιηθείς με περισσότερη υπευθυνότητα. Έτσι, θα έχεις χρόνο, να οριοθετήσεις τις σχέσεις σου και να διαλύσεις προηγούμενες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί.

ΤαύροςΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω επηρεάζει την ψυχολογία σου, φέρνει αρκετές κρίσεις ανασφάλειας ή νιώθεις ότι πολλά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν όπως τα θέλεις. Θα έχεις χρόνο, ωστόσο, να μιλήσεις με τα κατάλληλα άτομα και να επαναπροσδιορίσεις τις φιλοδοξίες σου. Νομικά ζητήματα ή καθυστερήσεις πληρωμών ολοκληρώνονται.

ΔίδυμοιΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει τα συναισθήματα σου και κυρίως το πως επικοινωνείς με τα άτομα που αγαπάς. Θα έχεις ωστόσο, χρόνο να βρεις την αλήθεια σου, χωρίς να κρύβεσαι και θα αφεθείς στο παιχνίδι της ειλικρινείας, που θα σε ανταμείψει με λιγότερες έγνοιες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις δάνεια και οφειλές που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

ΚαρκίνοςΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει τα προσωπικά σου, διαμορφώνοντας το κλίμα μέσα σε σταθερές σχέσεις και θα δείξεις ωριμότητα. Θα έχεις χρόνο να αναλύσεις το ταίρι σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες του συνεταίρου σου ή ακόμα και να δεις την «εικόνα» σου στα μάτια των γύρω σου. Συγχρόνως, θα αντιμετωπίζεις τους αντιπάλους σου.

ΛέωνΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει εργασιακά ζητήματα και κυρίως θα σε βάλει σε μια ρουτίνα με ατέλειωτα ωράρια και αρκετή δουλειά. Θα έχεις χρόνο (αν θέλεις) για να δεις τις αντοχές σου, μόνο προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο, λόγω της ανασφάλειας που θα νιώθεις. Έτσι, σε γενικές γραμμές θα επωμιστείς περισσότερες ευθύνες που θα ανεβάσουν όμως την αυτοπεποίθηση σου.

ΠαρθένοςΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει ερωτικά ζητήματα και κυρίως θα σε βάλει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με μια σχέση που μπορεί να μένει κρυφή. Θα έχεις τον χρόνο να τα πεις με τον εαυτό σου, να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις και κατόπιν θα προχωρήσεις σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να μην είσαι απαισιόδοξος/η.

ΖυγόςΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει το σπίτι σου και κυρίως θα ασχοληθείς με τα προβλήματα των κοντινών σου ανθρώπων και θα γίνεις αρκετά εσωστρεφής. Θα έχεις τον χρόνο να τακτοποιήσεις ζητήματα σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και θα τελειώσεις με εκκρεμότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η μην γυρνάς σε σχέσεις του παρελθόντος.

ΣκορπιόςΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει την καθημερινότητα σου, σε φορτώνει με περισσότερες ώρες εργασίας και αρκετές ευθύνες και έτσι θα αποκτήσεις ξανά την ενεργητικότητα σου. Θα έχεις τον χρόνο να είσαι κοντά σε φίλους και φίλες που σε στηρίζουν και έτσι δεν θα χάνεσαι σε αρνητικές σκέψεις.

ΤοξότηςΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει τα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να δεις πιο αντικειμενικά τώρα την κατάσταση σου και έτσι θα πάρεις δραστικές αποφάσεις που θα σε γλιτώσουν από άβολες καταστάσεις. Θα έχεις τον χρόνο να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν.

ΑιγόκερωςΗ ορθή πορεία του Ερμή, στο ζώδιο σου, επηρεάζει θετικά, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές εξελίξεις, μια που τώρα είναι πιο εύκολο να εκφραστείς με σαφήνεια. Θα έχεις τον χρόνο να αναλύεις τα συναισθήματά σου και έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις. Προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός με τους γύρω σου.

ΥδροχόοςΗ ορθή πορεία του Ερμή, στον Αιγόκερω, επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλάζει τελείως η στάση σου και ίσως θα χάσεις τον ρομαντισμό σου και θα γίνεις πιο πρακτικός/η. Θα έχεις ωστόσο, τον χρόνο να ομορφύνεις την μέρα σου με καθημερινά απλά πράγματα που θα σε ξεκουράζουν ψυχικά. Μην σκέφτεσαι το παρελθόν.

ΙχθύεςΗ ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, επηρεάζει φιλικές σχέσεις και θα δεις πιο καθαρά τον ρόλο των φίλων στη ζωή σου , περνώντας σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Θα έχεις τον χρόνο να απομακρύνεις τα άτομα που σε μπλοκάρουν και θα ενταχθείς σε νέες ομάδες που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play