Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 07/01

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 07/01
Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου.

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα σε καλεί να τραβήξεις κόκκινες γραμμές στα ερωτικά σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν την προσωπική σου ζωή. Αυτό που πρέπει να βάλεις μπροστά είναι ένα σχέδιο δράσης, για να κατακτήσεις το πρόσωπο που θέλεις, καθώς απαιτείται ακρίβεια στις κινήσεις και έρευνα σε βάθος για να έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου, ώστε να ξέρεις σε ποια «φλέβα» του πρέπει να χτυπήσεις. Αν είσαι σε σχέση, η αποκάλυψη ενός μυστικού σχετικού με επαγγελματικά ή το ρόλο ενός συγκεκριμένου ανθρώπου που διαθέτει όλα τα μέσα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι παιζόταν τόσο καιρό πίσω από την πλάτη σας που δεν είχατε αντιληφθεί.

Ταύρος

Μια είδηση που θα λάβεις σχετικά με μια ερωτική σου υπόθεση μπορεί να μην είναι αυτή που περίμενες, αλλά με τον τρόπο της θα σε βοηθήσει να πάρεις οριστικές αποφάσεις, καθώς θα σου ανοίξει τα μάτια και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που σου παρουσίαζε ένα πρόσωπο. Ίσως πρέπει να αλλάξεις και την οπτική που βλέπεις τα πράγματα για να μην την «ξαναπατήσεις». Αν είσαι δεσμευμένος/η, πιθανόν να υπάρξει μια κρίση στις σχέσεις σας με ένα συγγενικό σας πρόσωπο είτε εξ αιτίας μιας παρεξήγησης είτε ενός μυστικού που θα σας αποκαλυφθεί και σχετίζεται με τη στάση του σε ένα θέμα σας που θα σας δυσαρεστήσει.

Δίδυμοι

Η μέρα σου αποδεικνύει ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο κι όλα, ακόμα και όσα σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή, γίνονται για συγκεκριμένο λόγο που πρέπει να ανακαλύψεις και να μην αρκεστείς σε επιφανειακές εξηγήσεις. Με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, ακόμα ανάδρομο, δεν αποκλείεται πάντως να επανεμφανιστεί στη ζωή σου κάποιο πρόσωπο που είχατε μια παθιασμένη σχέση και να σου ξυπνήσει αισθήματα που πίστευες ότι είχες ξεπεράσει ή να μάθεις τα πραγματικά αίτια ενός χωρισμού που σε είχε πονέσει. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να διακανονίσετε μια οφειλή σας ή να διευθετήσετε μια οικονομική εκκρεμότητα που όσο τ’ αφήνετε σας προκαλεί προβλήματα.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα απέναντί σου σε κάνει απόλυτο/η με τα ερωτικά σου και ενδεχομένως να θέσεις αδιαπραγμάτευτους όρους σε ένα πρόσωπο, προκειμένου να είστε μαζί. Από την άλλη, θα αναγνωρίσεις βαθύτερες επιθυμίες σου και με ισχυρή θέληση θα προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις. Αν υπάρχει επίσης κάποιος/α που σε ταλαιπωρεί καιρό με τα καμώματά του, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκόψεις οριστικά και να επιχειρήσεις μια καινούργια αρχή. Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις για μια ακόμα φορά ότι οι διαθέσεις σου κατά πολύ εξαρτώνται από αυτές του συντρόφου σου και συχνά επηρεάζεσαι αρνητικά. Ωστόσο, το να σταματήσεις αυτή την κατάσταση χρειάζεται μεγάλη συνέπεια κι επιμονή από την πλευρά σου.

Λέων

Σήμερα σου δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να πεις το οριστικό «αντίο» σε μια ερωτική κατάσταση στην οποία είχες κολλήσει ή υπέμενες διάφορα, ελπίζοντας ότι κάτι θα άλλαζε στην πορεία, αλλά τελικά δεν φάνηκε φως στο τούνελ. Άλλωστε, πρέπει σιγά-σιγά να ξεφορτώνεσαι από τη ζωή σου πρόσωπα που το μόνο που σου προσφέρουν είναι πίεση και άγχος. Αν είσαι σε σχέση και νιώθεις ένα βάρος εξ αιτίας του ότι έχεις αναλάβει εσύ διεκπεραιώσεις διάφορα καθήκοντα και υποχρεώσεις, μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σου και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους γιατί όσο τα μαζεύεις μέσα σου, τόσο χειρότερα θα είναι για σένα.

Παρθένος

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια καίρια αλλαγή στην ερωτική σου ζωή και να θέσεις καινούργιους ερωτικούς στόχους και επιδιώξεις. Αν έχεις ήδη βρει το άτομο που σου αρέσει, τότε δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνεται και να το πλησιάσεις, ώστε να αποκτήσεις στενότερη επαφή μαζί του. Αν πάλι η κατάσταση με ένα άλλο «σέρνεται», μάλλον ήρθε η στιγμή να πατήσεις «διαγραφή» και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό, μέσα από διάφορες συγκυρίες, να αποκαλυφθεί ότι τόσο καιρό ένα πρόσωπο που θεωρούσατε «φίλο» σας ανταγωνιζόταν και έσπειρε διάφορες συκοφαντίες για σας και να στενοχωρηθείτε. Τώρα όμως θα ξέρετε με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε.

Ζυγός

Ωθείσαι με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα να εγκαταλείψεις την αναποφασιστικότητα και τις αμφιβολίες σου και να κάνεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς, κόντρα σε όλους και όλα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο δυναμικό και πολύ ελκυστικό να σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου και ταυτόχρονα να σου δώσει ισχυρό κίνητρο να κλείσεις οριστικά την πόρτα στο παρελθόν και να αφοσιωθείς αποκλειστικά στο νέο σου ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση με την οικογένειά σας ίσως καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να φτάσετε στη λύση ενός προβλήματος που σας ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό κι ενδεχομένως να σχετιζόταν με ένα ακίνητο ή μια κληρονομιά.

Σκορπιός

Η σύνοδος του κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, με τον Ήλιο σε κινητοποιεί να χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο που έχεις στη διάθεσή σου και χωρίς κανένα δισταγμό να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει καιρό. Ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η πειθώ σου δε θα του αφήσουν πολλά περιθώρια για αρνήσεις και η αντίστασή του θα καμφθεί εύκολα, αν επιμείνεις λίγο, γι’ αυτό μην το σκέφτεσαι. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι τόσο απόλυτος/η που δε θα δεχτείς να ακούσεις δεύτερη κουβέντα από το ταίρι σου για κάτι, όσο κι αν επιμείνει, πολύ περισσότερο αν έχει να κάνει με κάποια συγγενικά σας πρόσωπα που δε συμπαθείς ή δεν εμπιστεύεσαι και ήδη έχεις κατασταλαγμένη άποψη.

Τοξότης

Οι επιθυμίες σου θα γιγαντωθούν σήμερα και τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο είναι ικανά να σε φέρουν στα όριά σου γι’ αυτό οφείλεις να μην χάσεις τον έλεγχό σου και να κινηθείς προσεκτικά και με μέθοδο. Από την άλλη, αν υπάρχει κάποιος/α που σε παιδεύει και το ένστικτό σου λέει ότι η κατάσταση μεταξύ σας δε θα αλλάξει, ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς, αν αξίζει να χαλάς χρόνο και ενέργεια ή πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις κάτι άλλο που θα σου προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, η καχυποψία που θα σου γεννηθεί ενδεχομένως να σου δημιουργήσει μια ζήλεια για το ταίρι σου γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις αν σου λέει ψέματα ή σου κρύβει κάτι.

Αιγόκερως

Με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιό σου, καλείσαι να εστιάσεις όλη την προσοχή σου στην ερωτική σου ζωή, εμμένοντας σε αρχές και αξίες που έχεις θέσει εξ αρχής, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Αυτή σου η στάση ενέχει τον κίνδυνο να παρατείνεις τη μοναξιά σου, καθώς τα κριτήριά σου είναι αρκετά αυστηρά, ωστόσο, είσαι έτοιμος/η να το ρισκάρεις αφού αν σου… κάτσει αυτό που ζητάς, θα είναι το τζακ ποτ σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ή θα βάλεις το μαχαίρι στο κόκκαλο κι ό,τι είναι να γίνει ας γίνει ή θα συνεχίσεις να ανέχεσαι τα κακώς κείμενα στη σχέση σου και να κάνεις τον περισσότερο καιρό τα στραβά μάτια, από δική σου ανασφάλεια για το τι θα συμβεί, αν ανατραπεί το συγκεκριμένο καθεστώς.

Υδροχόος

Θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις τις πολλές επαφές, να απομονωθείς και να βάλεις τα πράγματα μέσα σου σε μια τάξη. Ένας απολογισμός του πρόσφατου παρελθόντος θα σε βοηθήσει, ιδιαίτερα αν νιώθεις ότι έχεις φτάσει σε συναισθηματικό τέλμα και προσπαθείς να βρεις την αιτία. Ενδεχομένως για μια κατάσταση που δεν ευοδώθηκε να μην φταις εσύ και σήμερα που θα μάθεις το γιατί να ανακουφιστείς. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η όποια αλλαγή στον τομέα της εργασίας σου, μπορεί να επηρεάσει και τη σχέση σου γι’ αυτό δε θα είναι ευχάριστη αλλά μακροπρόθεσμα θα τη βοηθήσει, αφού θα αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας για να αντεπεξέλθετε.

Ιχθύες

Είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από τον κοινωνικό σου κύκλο που εδώ και καιρό είναι ερωτευμένο μαζί σου σήμερα να σου εξομολογηθεί τα αισθήματά του και μάλιστα θα είναι τέτοια η σφοδρότητά τους που θα σαστίσεις. Φυσικά, αν σου αρέσει κι εσένα, θα αρπάξεις την ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη, αν όμως δε σου αρέσει, να είσαι ειλικρινής όσο μπορείς απέναντί του γιατί θα το διαισθανθεί αν του πεις ψέματα και δε θα το εκτιμήσει καθόλου. Αν είσαι σε σχέση, το ερωτικό στοιχείο είναι πολύ έντονο γι’ αυτό είναι πιθανό να σε κατακλύσουν τα συναισθήματα που νιώθεις για το σύντροφό σου και να μην μπορείς να συγκρατηθείς, οπότε θα του τα εκφράσεις με διάφορους τρόπους.

Πηγή: astrology.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play