Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Τι πρέπει να γνωρίζεις.

Κριός

Προετοιμάζεσαι για να κάνεις αλλαγές, οι οποίες σίγουρα δεν θα είναι εύκολες γιατί, προσπαθώντας να χειριστείς οτιδήποτε σε ενοχλεί και σε βγάζει έξω από το πρόγραμμά σου, βιώνεις κάποιες δυσκολίες, που σου δίνουν όμως την ευκαιρία να επεκταθείς, σπάζοντας ακόμα και ένα κλοιό που σε εμποδίζει να κάνεις πραγματικότητα αυτά που θέλεις. Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 12 του μηνός θα σε αναγκάσει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και να αναλάβεις οτιδήποτε είναι επείγον και δεν παίρνει καμία αναβολή. Οι διαφορές με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα δημιουργήσουν αψιμαχίες αλλά τουλάχιστον θα έρθουν όλα στην επιφάνεια. Να θυμάσαι ότι τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δράσεις από ενοχές ή από υποχρέωση.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό, αλλά, επειδή υπάρχει ένας είδος ενέργειας ή συνθηκών που σε απομονώνουν, πιθανόν να δράσεις καθυστερημένα.

Ταύρος

Όλα γίνονται με ένα εύκολο τρόπο που σε βοηθά να βιώσεις πιο ήρεμα διάφορες, καινούργιες εμπειρίες. Οι συναντήσεις με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ακόμα και καλλιτεχνικά, θα είναι μια ευχάριστη νότα. Θα σε απασχολήσουν περισσότερο καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα. Θα επιδιώκεις συζητήσεις ωφέλιμες, που θα αφορούν στο μέλλον, αλλιώς δεν θα σε ενδιαφέρουν, οπότε κατά κάποιο τρόπο θα βάλεις φρένο σε οποιονδήποτε σε απασχολεί με άνευ ουσίας θέματα. Η καθημερινές σου εργασίες καλό είναι να διέπονται από ηρεμία και χαλαρότητα γιατί έτσι θα έχουν και μια ποιότητα.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οτιδήποτε σε ενοχλούσε μέχρι τώρα το βλέπεις με άλλο μάτι και η χαλαρή αντιμετώπιση θα σε κάνει να βρεις την λύση.

Δίδυμοι

Προσπαθείς να καταλάβεις αν πράττεις το σωστό ή το λάθος γιατί η καρδιά σου άλλο προστάζει, όμως η λογική σου αντιτίθεται. Οπότε, θα είσαι λίγο μπερδεμένος/η, ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς που πρέπει να επιλέξεις με το συναίσθημα. Σίγουρα θα γίνουν κάποια λάθη εξ αιτίας της αγάπης ή της λύπησης που θα νιώθεις, οπότε απαιτείται μεγάλη μαεστρία για να μην χάσεις τελείως την επαφή με την αλήθεια. Αν εμπλέκεσαι προσωπικά και με μια επαγγελματική συνεργασία, πιθανόν να μην έχεις καθαρή κρίση. Όλα πάντως σου φαίνονται πολύ διαφορετικά αυτή την περίοδο κι αν εξαιρέσεις το τι νιώθεις και ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις, κατά τ’ άλλα η ζωή σου είναι αρκετά κοινωνική, η οποία σου κάνει πολύ καλό και σε βοηθά σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό και ιδιαίτερο θέλεις να ακολουθήσεις. Η σχέση με έναν Ιχθύ ίσως σε παγιδεύει.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ευαισθησία σου έχει κτυπήσει κόκκινο σε σημείο που μπορεί να σε κάνει να μπερδέψεις το φανταστικό με το αληθινό.

Καρκίνος

Ακολουθείς την διαίσθησή σου και αυτή σου ανοίγει μονοπάτια και δρόμους πολύ εύκολα, αφού σε βοηθά να αντιληφθείς τι ακριβώς θα γίνει. Και όχι μόνο βλέπεις, αλλά νιώθεις κιόλας ότι κάτι καλό έρχεται και όντως δεν έχεις άδικο. Η Πανσέληνος όμως που γίνεται στις 12 του μηνός στο ζώδιό σου, πιθανόν να σου περιορίσει την καλή αίσθηση των πραγμάτων γιατί θα σε αναγκάσει να λειτουργήσεις πολύ δυναμικά. Κάποιες αποκαλύψεις που ίσως γίνουν ξαφνικά, θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε σπρώξουν να κόψεις το νήμα που σε συνδέει με μια αρρωστημένη κατάσταση. Όλα πάντως σε οδηγούν σε μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα συμπεριλαμβάνει ακόμα και κάποιες πολύ προσωπικές σου φιλοδοξίες που θα γίνουν πιο ορατές αυτές τις μέρες με το φως της Πανσελήνου.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οδηγείς τον εαυτό σου σε νέους, πολύ ανοικτούς ορίζοντες. Πρέπει να αντέξεις όμως τις αλλαγές και τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν μέχρι να φτάσεις στο τέρμα της διαδρομής.

Λέων

Έχεις κάποιες δυνατότητες και κυρίως θετική ανταπόκριση από τους γύρω σου γι’ αυτό πιθανόν να μιλήσεις για οφέλη από συνεργασίες ή ακόμα και από οικογενειακά κληροδοτήματα. Δεν αποκλείεται, εκεί που δεν περίμενες, να πάρεις κάτι και να βρεθείς ξαφνικά ευεργετημένος/η. Το τι θα λάβεις εξαρτάται από το τι έχεις δώσει στο μακρινό παρελθόν γιατί κατά κάποιο τρόπο ενεργοποιείται ο νόμος της ανταπόδοσης προς το πρόσωπό σου. Η παρατήρηση θα σε βοηθήσει να μην σου ξεφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια που είναι απαραίτητη για να δημιουργήσεις κάτι σωστό. Η επαγρύπνηση και η συμπαράσταση σε ένα Αιγόκερω, πιθανόν συγγενικό πρόσωπο, ίσως να σε κάνει να δεις και άλλες πτυχές στην μεταξύ σας σχέση που σου είχαν ξεφύγει.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Υπάρχουν οφέλη από τρίτους και πρέπει να καταφέρεις να τα πάρεις. Για αυτό παράκαμψε οτιδήποτε σε κάνει να αρνείσαι όλων των ειδών τις προσφορές.

Παρθένος

Αρκετές είναι οι εξελίξεις, καθώς σου έρχονται συνέχεια νέες ευκαιρίες από άτομα που γνωρίζεις σε καθημερινό σχεδόν επίπεδο. Η απόφαση να συζήσεις ή να κάνεις κάτι με ένα πρόσωπο που είσαι εδώ και καιρό μαζί είναι πιθανή και θα δημιουργήσει μια κατάσταση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, η οποία, αν την έχετε δουλέψει, θα δεις ότι είναι το ωραιότερο δώρο που σου έχει προσφερθεί. Γενικά πάντως, βρίσκεσαι σε μια φάση ανταλλαγών που σου διευρύνει τους ορίζοντες και κινεί το ενδιαφέρον να ασχοληθείς με καινούργια πράγματα. Θα έχεις μια σημαντική επιτυχία σε συνεργασίες και αν σχετίζεσαι με γυναικείο κοινό, μέσα από μια ευνοϊκή συγκυρία, θα βρεθείς κερδισμένος/η.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έφτασε και η δική σου ώρα όπου συνεργασίες, στενές σχέσεις αλλά και ανοικτές πόρτες θα σου προσφέρουν αυτά που σου αξίζουν.

Ζυγός

Πιθανόν να νιώθεις ήδη την αναστάτωση από την Πανσέληνο που θα γίνει στις 12 του μηνός, αφού κατά κάποιο τρόπο επηρεάζεσαι και, παρότι δεν έχει συμβεί κάτι συγκεκριμένο, νιώθεις ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Δε θα μείνεις αδρανής, θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα και να ξεκολλήσεις από την κοινοτυπία. Δεν θα αρκείσαι σε ό,τι σου λένε και θα έχεις τη διάθεση να ερευνήσεις περισσότερο το οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Τα συναισθήματά σου μπορεί να σε παρασύρουν και να σε κάνουν να νιώθεις ότι αν δεν βάλεις τώρα τα πράγματα στην θέση τους, δεν θα τα βάλεις ποτέ γιατί είναι απαραίτητες κάποιες τομές. Κούρες ομορφιάς και η χαλάρωση μέσα από σωματικές απολαύσεις σίγουρα θα είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσεις την δύσκολη καθημερινότητα.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα υπάρξει μια σημαντική μεταστροφή σε απόψεις και συναισθήματα που θα σε κάνει να αλλάξεις και να δεις τη ζωή με διαφορετική ματιά.

Σκορπιός

Φαίνεται ότι θέλεις να περνάς καλά και με την παραμικρή ευκαιρία απολαμβάνεις ό,τι και αν κάνεις. Η ιδιαίτερη μεταχείριση που έχεις ανάγκη αυτό το διάστημα από το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα είναι και η αφορμή να περάσεις το μήνυμά σου με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, σε περίπτωση που δεν πάρεις αυτό που επιθυμείς. Η διάθεση να βγεις και να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο θα είναι έντονη, οπότε θα ξεπεράσεις κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου, με στόχο να δείξεις κάτι διαφορετικό, το οποίο όμως σε εκφράζει περισσότερο από ποτέ. Οι συζητήσεις και οι αποφάσεις για ένα μωρό πιθανόν να πιάσουν τόπο και να έχεις ευχάριστα γεγονότα. Τα τυχερά παιχνίδια, καθώς το ρίσκο σε ένα νέο επιχειρηματικό κομμάτι που πιθανόν να ξεκινήσει σαν χόμπι θα σε συναρπάσουν αλλά θα σου φέρουν και χρήματα.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βγαίνεις από το καβούκι σου και αυτό σε κάνει να κερδίζεις. Γι’ αυτό συνέχισε να βλέπεις τη ζωή σαν παιχνίδι.

Τοξότης

Υπάρχει μια βαθιά αίσθηση μέσα σου ότι θα έρθει κάτι πολύ καλό κι αυτή είναι που σε κάνει να χαλαρώνεις αλλά και να περιμένεις πώς και πώς να ανοίξουν νέες πόρτες. Και μπορεί εν μέρει να γίνει, αλλά δεν πρέπει να αφήσεις να χαθεί πολύτιμος χρόνος με καθυστερήσεις και αναβολές για αύριο ή μεθαύριο. Αυτό θα είναι λάθος και λόγω συνθηκών, μετά ίσως είναι πολύ αργά για να το διορθώσεις. Μέσα στο σπίτι σου θα κάνεις αλλαγές, ώστε να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον που θα πηγαίνει περισσότερο στον δικό σου ψυχισμό. Θα περνάς ευχάριστα, όταν βρίσκεσαι στο χώρο σου ή θα ανταλλάσσεις επισκέψεις με φίλους σου.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αισιόδοξη στάση ζωής είναι μέσα στην φύση σου και τώρα μπορείς να απολαύσεις τα όμορφα πράγματα χωρίς να βγεις από την πορεία σου.

Αιγόκερως

Ο χρόνος αυτό το διάστημα είναι πολύτιμος για σένα, αφού διαμορφώνεται ένα νέο πεδίο επικοινωνίας με τους γύρω σου που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και τις δυσκολίες της Πανσελήνου, η οποία γίνεται στον άξονά σου στις 12 του μηνός. Στις σχέσεις σου, είτε με συγκεκριμένα πρόσωπα από το χώρο της δουλειάς σου είτε με συγγενείς θα τελειώσουν πολλά από τα κακώς κείμενα και θα σου δοθεί μια θαυμάσια ευκαιρία να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις ακόμα και κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες που ήσουν έτοιμος/η να αφήσεις, αφού θα δεις ότι πλέον δεν συντρέχει κανείς λόγος να τις χαλάσεις οτιδήποτε, αντίθετα πρέπει να δημιουργήσεις στην ίδια βάση καλύτερες. Η σχέση σου με την μουσική, την δημιουργική γραφή αλλά και οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς θα είναι καλοδεχούμενα. Ένα ταξίδι στο οποίο θα τύχει κάτι ερωτικό θα σε αναζωογονήσει.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο περισσότερο σκέφτεσαι με ένα εποικοδομητικό τρόπο, ακόμα και σε κάποιες δύσκολες στιγμές που σου προκύπτουν, τόσο πιο γρήγορα θα βγεις από το πρόβλημα.

Υδροχόος

Βάζεις προτεραιότητες σε σχέση με τις δικές σου επιθυμίες κι αφήνεις για λίγο όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αυτή την στιγμή. Μια διαφωνία με ένα πρόσωπο που υπήρχε στο παρελθόν μάλλον θα εκλείψει γιατί θα εξαφανιστούν οι ενστάσεις που είχες μέσα σου. Σε ενδιαφέρει κυρίως να είσαι καλά τώρα και να μην αφήσεις ακόμα και κάτι που σε απασχολούσε μέχρι χθες να σου χαλάει την καλή διάθεση. Θέλεις ανακωχή με τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο. Η τάση σου να κερδίσεις άμεσα χρήματα χωρίς πολύ κόπο μπορεί να πιάσει τόπο, κυρίως αν συνεργάζεσαι με γυναικείο κοινό, ασχολείσαι με είδη ομορφιάς, ένδυσης ή με καλλυντικά. Το σώμα σου θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα γιατί θα έχεις ανάγκη κάπως να το ελαφρύνεις γι’ αυτό θα του χαρίσεις όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα προσπαθήσεις να βγάλεις χρήματα με ευχάριστο και ιδιαίτερο τρόπο, οπότε θα κερδίσεις διπλά, αφού θα εξασφαλίσεις και την ψυχική σου ηρεμία.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα, αφού θα επιδιώξεις την ατομική σου προβολή με ένα πολύ ιδιαίτερο και σαγηνευτικό τρόπο. Ο χορός, το τραγούδι, γενικά η διασκέδαση μαζί με όμορφες παρέες θα μπουν σαν προτεραιότητες αυτό το διάστημα. Κάπου έχεις βαρεθεί να παίζεις το ρόλο του θύματος και θα ξεφύγεις προωθώντας τον εαυτό σου όσο καλύτερα γίνεται. Μέσα σε αυτό το κλίμα χαράς θα κάνεις συγχρόνως και κινήσεις για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, αφήνοντας πίσω σου, συνειδητά πλέον, καταστάσεις που ίσως σκεφτόσουν να εγκαταλείψεις εδώ και καιρό. Ανάμεσά τους μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και μια σχέση ετών με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για σένα. Η αγάπη όμως του εαυτού σου υπερέχει και πιθανόν να σου απαγορεύει περαιτέρω συμβιβασμούς. Έτσι, θα τα βάλεις όλα σε μια τάξη και θα ξεμπλοκάρεις.ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο τρόπος που θα φανείς προς τα έξω θα σου ενδυναμώσει την πεποίθηση ότι τελικά δεν παθαίνεις τίποτα, αν επικοινωνείς με περισσότερο κόσμο τις σκέψεις σου και τα θέλω σου.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play