Ζώδια: Love tips 22/12 Πέμπτη

Ζώδια: Love tips 22/12 Πέμπτη
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Κριός: Η καθημερινότητά σας είναι πιο ανάλαφρη και είναι προς όφελός σας να αποφύγετε τις εντάσεις. Ο καθιστικός τρόπος ζωής δεν σας κάνει καλό. Χρειάζεστε κίνηση. Ασχοληθείτε με ένα άθλημα πάλι και έτσι θα καταφέρετε να ξαναχτίσετε την δύναμή σας.

Ταύρος: Θα κάνετε κάποια καλά βήματα σήμερα αλλά δεν θα ξεκουραστείτε. Θα έχετε αρκετή ενέργεια να θυμώσετε και αυτό είναι ένα καλό σημάδι αλλά μην επιτρέψετε στο άγχος να σας καταβάλει.

Δίδυμοι: Η οικογενειακή ζωή είναι στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας σήμερα. Να είστε ταπεινοί και προσεκτικοί με την κρίση σας. Μην κάνετε τίποτα που να απαιτεί πολύ σωματική ενέργεια, βάζετε τον πήχη πολύ ψηλά. Ακούστε τι σας λέει το σώμα σας αντί να προσπαθείτε να βρείτε τα όρια ανάμεσα στην δοκιμή και το λάθος.

Καρκίνος:Η φιλοσοφία σας και η δίψα σας για ζωή θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Θα έχετε επιτυχημένες σχέσεις. Θα στρέψετε όλη σας την προσοχή προς την διασκέδαση. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνετε πολύ άπληστοι με το φαγητό σας.

Λέων: Μην αφήνετε τους άλλους να κάνουν τα βήματα για εσάς γιατί τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά. Κάποιες εντάσεις μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και αν και δεν θέλετε να περιμένετε πραγματικά πρέπει να κάνετε υπομονή και να παραμείνετε και σε κάποια απόσταση.

Παρθένος:Θα έχετε ένα πιο ελαφρύ άγγιγμα και θα είστε πιο απόλυτοι στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Η αισιοδοξία σας σας βοηθά να σταθείτε στα πόδια σας. Να είστε προσεκτικοί στο πως διαχειρίζεστε τους πόρους σας και στο πως κατευθύνετε την ενέργειά σας στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Ζυγός: Κάποιες θετικές νέες συναντήσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα κάποια πρωτότυπα σχέδια. Θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε νέα ζωντάνια στην ζωή σας. Ελέγχετε καλύτερα την ευαισθησία σας και θα έχετε περισσότερη ενέργεια και γενικά θα έχετε καλύτερη υγεία εξαιτίας αυτού.

Σκορπιός: Θα βρείτε χρήσιμη υποστήριξη που θα εμφανιστεί χωρίς να προσπαθήσετε τον Δεκέμβριο. Είναι καλή στιγμή να κάνετε επαφές. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα ωφεληθεί από λίγο περισσότερη συγκέντρωση στις ανέσεις του σπιτιού σας και στην βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Τοξότης: Θα πρέπει να βρείτε περισσότερη ισορροπία στον τρόπο ζωής σας. Η οπτική σας είναι πιο αντικειμενική. Ένα συναίσθημα κούρασης σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση. Ένα ήρεμο απόγευμα θα ήταν τέλειο, οπότε βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε μόνοι σας.

Αιγόκερως:Ο τρόπος που μιλάτε σας κάνει να φαίνεστε αινιγματικοί στους γύρω σας. Να είστε ξεκάθαροι και ανοιχτοί και όλα θα πάνε καλά. Θα έχετε το συναίσθημα ότι οι άλλοι σας κουράζουν αλλά τελικά οι πράξεις σας φταίνε.

Υδροχόος: Θα αισθάνεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα είστε αποφασισμένοι να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είστε σε εξαιρετική φόρμα και έχετε καλύτερο ρυθμό χωρίς να τραβάτε την προσοχή κανενός.

Ιχθύες: Η υπερβολική αυτοπεποίθηση σας κρατά πίσω και δεν σας επιτρέπει να προοδεύσετε. Να είστε διακριτικοί με τα σχέδιά σας πριν τα ξεκινήσετε. Η αισιοδοξία σας βελτιώνεται και εσείς αισθάνεστε ότι δέχεστε επίθεση όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες δουλειές. Σχεδιάστε την δράση σας μακροπρόθεσμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play