Nintendo Switch: Παρουσίαση της κονσόλας στις 12-1-2017 με live-stream event

Nintendo Switch: Παρουσίαση της κονσόλας στις 12-1-2017 με live-stream event
Σε απευθείας μετάδοση από το Τόκυο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας κονσόλα της Nintendo.

H Nintendo επιβεβαίωσε την ημερομηνία και την ώρα της επίσημης παρουσίασης της νέας της κονσόλας Nintendo Switch, η οποία θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου 2017 στις 8 PM PT/11 PM ET.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Τόκυο, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση live, μέσω της ιστοσελίδας της Nintendo. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι σχέδια έχει η Nintendo για το event, εκτός από την παρουσίαση του Nintendo Switch, αλλά σίγουρα θα απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις που έχουν δημιουργηθεί στους φαν.

Συνήθως σε αντίστοιχες εκδηλώσεις μαθαίνουμε πληροφορίες για τα specs τις κονσόλας, την τιμή της, τα νέα feature που φέρνει, καθώς και τους αποκλειστικούς τίτλους. Σίγουρα η εκδήλωση θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού αυτή την στιγμή, στην ουσία ξέρουμε μόνο ότι έχει δείξει το reveal trailer που δημοσίευσε η Nintendo.

Το Nintendo Switch, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017, χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν αυτή η ημερομηνία αφορά παγκόσμια κυκλοφορία ή αποκλειστική στην Ιαπωνία ή τις ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play