Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 23/11

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 23/11
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου.

​ΚΡΙΟΣΈχεις την πρόθεση σήμερα να οργανώσεις λίγο το μυαλό σου και να κάνεις ένα «λογαριασμό» στην ερωτική σου ζωή, προκειμένου να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου αλλά και να μην αδικήσεις ένα πρόσωπο που σε έχει προσεγγίσει. Γρήγορα όμως θα καταλάβεις ότι εσύ είσαι φτιαγμένος/η από άλλο υλικό και τελικά, είτε είναι σωστό είτε λάθος, θα κάνεις αυτό που θέλει η καρδιά σου κι όχι αυτό που πρέπει. Αν είσαι σε σχέση και έχετε κάποια θέματα με ένα συγγενικό σας πρόσωπο είναι η κατάλληλη μέρα να τα βάλετε όλα κάτω και να τα συζητήσετε πολιτισμένα, ώστε να τα ξαναβρείτε.

ΤΑΥΡΟΣΕίναι η κατάλληλη μέρα να βάλεις κάτω τα υπέρ και τα κατά ενός προσώπου που σου αρέσει και να δεις προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα. Τέλειες και ιδανικές καταστάσεις έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που είναι το καλύτερο για σένα και πιο κοντά στα δικά σου πρότυπα. Οπότε σκέψου καλά, αν και κατά πόσο πλησιάζει τα δικά σου στάνταρ. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ο σύντροφός σου να σε πιέζει αφόρητα για μια αγορά ή να δώσετε χρήματα για κάτι που υποστηρίζει ότι σας χρειάζεται, εσύ όμως συνέχισε το σφιχτό οικονομικό πρόγραμμα και μην υποκύψεις, εκτός κι αν όντως κρίνεις ότι είναι απαραίτητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον 7ο οίκο σου κι επαναφέρει στην επιφάνεια την λογική σου πλευρά και το πρακτικό σου πνεύμα. Φυσιολογικό είναι λοιπόν να συνειδητοποιήσεις ότι καλές είναι οι αγάπες και τα λουλούδια αλλά για να προχωρήσει μια σχέση χρειάζονται και άλλα πράγματα που συχνά δεν έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα αλλά με την καθημερινότητα και τις ανάγκες της. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν να βάλεις ένα φρένο σε κάποιες απαιτήσεις ή μεγαλόπνοα σχέδια του συντρόφου σου και να τον προσγειώσεις στην πραγματικότητα, επισημαίνοντάς του ότι δεν είναι εποχή για ανοίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Έχεις κουραστεί, έχεις βαρεθεί και νιώθεις ότι σου χρειάζεται το κατάλληλο κίνητρο για να πάρεις τα πάνω σου. Ίσως μάλιστα είναι κι η κατάλληλη μέρα να ξεδιαλύνεις και τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που τώρα πιστεύεις ότι έχει πάρει λάθος δρόμο ή τουλάχιστον δεν πηγαίνει εκεί που θέλεις εσύ. Φρόντισε ωστόσο να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου και μην κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σήμερα μπορεί να καταστρώσεις ένα σχέδιο για να βελτιώσεις τη δουλειά σου ή να αναλάβεις ένα πρότζεκτ που θα σε φορτώσει με έξτρα ευθύνες και χρόνο, προκαλώντας όμως δυσαρέσκεια στο ταίρι σου.

ΛΕΩΝ Νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και ξέρεις τι θέλεις στα ερωτικά σου και το πιο σημαντικό, πώς μπορείς να το αποκτήσεις. Ίσως όμως πρέπει να κρατήσεις κι εσύ μια πιο σταθερή πολιτική και να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα με την προσοχή που λαμβάνεις αλλά να εστιάζεις περισσότερο στην ουσία, ώστε να διακρίνεις το πραγματικό ενδιαφέρον ενός προσώπου, από την προσωρινή ευχαρίστηση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η μέρα είναι κατάλληλη να κάνετε έναν οικονομικό προγραμματισμό και να βάλετε προτεραιότητες, ώστε και τις εκκρεμότητές σας να διευθετήσετε και κάποια χρήματα για την ευχαρίστησή σας να εξοικονομήσετε, διαφορετικά, θα τρέχετε να καλύψετε τρύπες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Έχεις την τύχη με το μέρος σου και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου πρέπει να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα είναι κοντά σε αυτό που θεωρείς ιδανικό για σένα. Κυκλοφόρησε περισσότερο, ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες, γίνε πιο εξωστρεφής και ανεκτικός/η, χωρίς να κολλάς στα ένα δύο στοιχεία που δεν έχει κάποιος/α αλλά στο σύνολο, δείξε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, κυρίως όμως έχε περισσότερη πίστη στον εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση, ωθείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες που θα πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σου. Κι εφόσον είσαι πρόθυμος/η να «δουλέψεις» πάνω σε αυτή, τότε το θετικό αποτέλεσμα δε θα αργήσει να έρθει.

ΖΥΓΟΣ Σου χρειάζεται μια παύση και κυρίως να αφήσεις το μυαλό σου να αδειάσει και να σταματήσεις να αγχώνεσαι για την έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης. Προσπάθησε να κάνει ό,τι πιστεύεις ότι σε ευχαριστεί περισσότερο. Δες αγαπημένα σου πρόσωπα, φρόντισε την εμφάνισή σου και γενικά ασχολήσου περισσότερο με σένα. Σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσουν όλα μέσα σου και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Αν είσαι σε σχέση, οι απαιτήσεις της δουλειάς θα είναι αρκετές και δε πιστεύεις ότι δε θα σου μείνει ο χρόνος που θα ήθελες για να απολαύσεις με το ταίρι σου. Ωστόσο, αν οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα, όλα θα τα προλάβεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αισθάνεσαι ότι είσαι σε οικείο περιβάλλον, αφού έτσι κι αλλιώς και σοβαρότητα έχεις και υπευθυνότητα και βάσει πλάνου λειτουργείς, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο που να σε οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά ενός προσώπου. Το πάθος σου είναι το μόνο που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει από το στόχο σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να το κοντρολάρεις. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή έναν διακανονισμό. Από την άλλη, μπορεί να σας επιστραφούν κάποια χρήματα που είχατε δανείσει ή να καταφέρετε να ολοκληρώσετε μια πώληση που τραβούσε καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣΕρμής και Κρόνος συναντιούνται στο ζώδιό σου σήμερα και σε ωθούν να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τόσο σε εσένα, όσο και την ερωτική σου ζωή. Το κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι καλείσαι να μετριάσεις τον αυθορμητισμό σου και να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά κάθε περίπτωσης με γνώμονα το συμφέρον σου, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο για σένα, αλλά σημαντικό για το μέλλον σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα επανεξετάσεις τη θέση και το ρόλο σου μέσα στη σχέση κι ενδεχομένως να αναγκαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες ή αποφάσεις που καιρό απέφευγες ή δεν είχε χρειαστεί μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μια χαρά είσαι σήμερα, αφού ο Κρόνος είναι ο πλανήτης σου και εφ’ όσον δεν είσαι από τα άτομα που βασίζονται στην τύχη αλλά στην προσωπική δουλειά, προκειμένου να πετύχεις ό, τι επιδιώκεις, είναι λογικό να περιμένεις να δικαιωθείς. Οι προοπτικές πάντως για μια νέα γνωριμία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, δηλαδή σοβαρή και με διάρκεια, είναι αρκετές, ίσως μάλιστα γίνει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Αν είσαι σε σχέση, το να βγάλεις στην επιφάνεια όσα σε ενοχλούν στο ταίρι σου είναι εύκολο, ωστόσο καλό θα ήταν να μην είσαι πολύ επικριτικός/η μαζί του, να ζητήσεις μεν εξηγήσεις αλλά να δείξεις και κατανόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σήμερα θα παραδεχτείς ότι ο δρόμος της στέρησης και της θυσίας δεν είναι αυτός που σου ταιριάζει, καθώς ναι μεν έχεις πολλούς στόχους και αποφασιστικότητα αλλά δεν είσαι διατεθειμένος/η να φας τη ζωή σου, προσπαθώντας να τους καταφέρεις. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ερωτικά θέματα, είσαι της άποψης ότι αν χάσεις το ένα τρένο, μετά από λίγο θα εμφανιστεί το επόμενο, οπότε γιατί θα πρέπει να αλλάξεις χαρακτήρα; Αν είσαι σε σχέση, ίσως συναντηθείτε και συζητήσετε με κάποια πρόσωπα που θα φανούν αρκετά χρήσιμα σε ένα εγχείρημά σας ή θα σας βοηθήσουν κατευθύνοντάς σας στους κατάλληλους ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ Είσαι πιο συμμαζεμένος/η σήμερα και αναγκασμένος/η να κρατήσεις τα προσχήματα, προσπαθώντας να βάλεις σε πρώτη προτεραιότητα αυτό που προστάζει το μυαλό σου κι όχι η καρδιά σου. Ενδεχομένως να σε πιάσει ο φόβος ότι κινούμενος/η αυθόρμητα και συναισθηματικά μπορεί να χάσεις, παρά να κερδίσεις γι’ αυτό μπορεί να αποστασιοποιηθείς από ένα πρόσωπο ή να εξαφανιστείς για λίγο για να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Αν είσαι σε σχέση, καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά όταν πρόκειται για επαγγελματικά θέματα χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά κάθε σας κίνηση και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play