Αστρολογία 25/11 Δίας τετράγωνο Πλούτωνας

Αστρολογία 25/11 Δίας τετράγωνο Πλούτωνας
Το κλειδί είναι να διαλέξετε τις μάχες σας.

Ο Δίας, ο πλανήτης της δικαιοσύνης και της ηθικής και ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της έντασης και της δύναμης, κοιτάζουν ύποπτα ο ένας τον άλλο, κυκλώνουν ο ένας τον άλλο και αναρωτιούνται εάν πρέπει να ξεκινήσουν μια μεγάλη μάχη. Στην καλύτερη περίπτωση, οι δύο αυτές ενέργειες θα ενωθούν για να «πολεμήσουν για έναν καλό σκοπό» ενάντια σε έναν κοινό εχθρό.

Ο σκοπός αυτός είτε θα είναι μια έντιμη αρχή είτε η συμπεριφορά ενός ανθρώπινου αντιπάλου. Στη χειρότερη περίπτωση, αυτοί οι πλανήτες θα κηρύξουν πόλεμο ενάντια στην (αναμενόμενη) τυραννία των θρησκευτικών πεποιθήσεων, στην αλήθεια για αμφιλεγόμενα ή ασαφή γεγονότα, ή στο φταίξιμο και την κρίση εχθρών που «απλά ξέρουν» ότι είναι λάθος.

 Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η σύγκρουση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέσα σας, σε τομείς που οι διαφορετικές πεποιθήσεις ή οι συμπεριφορές σας προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα για κάτι, ή μπορεί να βρεθείτε σε διαμάχη με κάποιον που έχετε διαφορετικές απόψεις.

Το κλειδί είναι να διαλέξετε τις μάχες σας και να κάνετε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που θέλετε. Ο κίνδυνος βρίσκεται στο ότι αυτό που ξεκινά ως μια πεποίθηση για να σταθείτε στις αρχές σας ενάντια σε κάτι που πιστεύετε ότι είναι λάθος, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια σταυροφορία που αφήνει πίσω της “καμένη γη” σε ένα ολόκληρο βασίλειο αχρειότητας.

Μερική αντικειμενικότητα, συμπόνια και έλεος θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και θα εξασφαλίσει ότι όλοι επωφελούνται από την περίοδο ειρήνης που ελπίζουμε πως θα βγει από αυτό.

Αυτή είναι η πρώτη, από τις 3 διελεύσεις αυτής της όψης: 25 Νοεμβρίου 2017, 30 Μαρτίου 2017 και 04 Απριλίου 2017. Αυτή είναι μια μακροχρόνια διαδικασία που μόλις τώρα αρχίζει να ξεδιπλώνεται.

Δώστε προσοχή όχι μόνο στα γεγονότα και τις συναντήσεις που έχετε γύρω από αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και στο να αναγνωρίσετε τα υποκινούμενα θέματα, τα μοτίβα, τις υποθέσεις και τα συναισθήματα που σας προκαλούνται.

Αυτά είναι πιθανόν τα θέματα που θα πρέπει να δουλέψετε για τους επόμενους 6 ή 7 μήνες. Το να τα αναγνωρίσετε είναι το πρώτο βήμα. Το να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε γι’ αυτά, έρχεται αργότερα, αφού διερευνήσετε τον ρόλο σας μέσα στην κατάσταση. Δεν είναι μόνο θέμα του άλλου, είναι επίσης η απάντησή σας σε αυτό που συμβαίνει.

Τα πρώτα 2 περάσματα του τετραγώνου Δία-Πλούτωνα φέρνουν επίσης πίσω το τετράγωνο των θεμελιωδων , καθώς ο Δίας ξεκινά το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και πάλι. Αν και δεν υπάρχουν άλλες ακριβείς διελεύσεις μεταξύ του Ουρανού και του Πλούτωνα, οι συνδυασμένες ενέργειές τους εξακολουθούν να εκφράζονται.

Ο Δίας τις φέρνει πίσω στο επίκεντρο, γεγονός το οποίο θα μπορούσε να ξεσηκώσει ζητήματα που προέκυψαν πριν από 6 χρόνια (2010), όταν ο Δίας συνδέθηκε με το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, αλλά και από 3 χρόνια πριν (2013), όταν ο Δίας σχημάτισε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα. Τώρα ο Δίας θα είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό (αρχίζοντας από το Δεκέμβριο) και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (από τώρα).

Καλείστε τώρα να είστε πιο αντικειμενικοί και προσεκτικοί για το που και σε ποιον αντιδράτε και επικρίνετε (ή νιώθετε εσείς ότι κρίνεστε). Ο στόχος είναι επίσης να γίνετε πιο ξεκάθαροι σχετικά με τους τρόπους που αισθάνεστε αδύναμοι και τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε μεγαλύτερη δύναμη. Αν αυτό λειτουργεί καλά για σας, μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα, έτσι ώστε να είστε πιο δραστήριοι και βέβαιοι για τον εαυτό σας, απ’ ότι αμυντικοί.

Αν δεν λειτουργεί καλά, τότε αυτή είναι μια ευκαιρία για να κατανοήσετε τις βαθύτερες αιτίες. Τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα όσο περισσότερο μπορείτε να αποφύγετε απλά την επίκριση (σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως) στον Εχθρό και να επιδιώξετε αντ’ αυτού να καταλάβετε τα πράγματα από την δική του άποψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείτε μαζί τους, αλλά να καταλάβετε πως είναι να κοιτάς μέσα από τα μάτια τους. Ποιος ξέρει, μπορεί και να μάθετε κάτι… και αυτό είναι το νόημα, εξάλλου.

πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play