Ερμής Σύνοδος με Κρόνο 23/11: Τα Ζώδια Σοβαρεύονται

Ερμής Σύνοδος με Κρόνο 23/11: Τα Ζώδια Σοβαρεύονται
Η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου στις 23 Νοεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον μας σε σοβαρά θέματα και φέρνει μηνύματα από το παρελθόν! Δες την πρόβλεψη σου…

Η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιείται την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και μας κάνει πιο στοχαστικούς, σοβαρούς, υπεύθυνους αλλά και αρκετά επιφυλακτικούς στις επαφές και στις επικοινωνίες μας! Επιπλέον όμως θα μας βοηθήσει να λύσουμε παρελθοντικά προβλήματα μέσω της επικοινωνιακής οδού

Έρχονται Ουσιαστικές Λύσεις

Με λογική, λύνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, ακόμα και αυτά που μέχρι τώρα δεν λύνονταν! Δίνουμε τέλος σε επιφανειακές συζητήσεις και ρίχνουμε βάρος στην ουσία και στο βάθος της επικοινωνίας μας με τους άλλους. Σημαντικές πληροφορίες και ουσιαστικές αποφάσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Οι φιλοδοξίες μας προσγειώνονται αλλά ταυτόχρονα ενδυναμώνονται, χάρη στην ειλικρινή σκέψη και έκφραση μας!

Σκληρά Λόγια και Συμπεριφορές

Με τη Σύνοδο Ερμή-Κρόνου είμαστε πιο κλειστοί, διστακτικοί και επιφυλακτικοί στις επαφές μας και ορισμένες στιγμές ίσως προτιμήσουμε την μοναξιά μας. Ο λόγος μας είναι μεν ειλικρινής, αλλά ίσως κάποιες φορές ψυχρός, απότομος και σκληρός. Υπάρχει μία τάση απαισιοδοξίας και βαριάς διάθεσης.

Το Παρελθόν

Η όψη αυτή ξεκαθαρίζει την σκέψη μας και ορισμένοι ίσως μετανιώσουμε, νιώσουμε τύψεις και ενοχές για παλαιότερες επιπόλαιες συμπεριφορές. Οι επικοινωνίες για την μόνιμη επίλυση παρελθοντικών ζητημάτων λοιπόν, είναι κι αυτές στο πρόγραμμα! 

Τα ζώδια που μόνο αν επιστρατεύσουν λογική, θα ευνοηθούν, είναι τα ζώδια της Φωτιάς και δευτερευόντως του Αέρα, κυρίως εκείνοι του 2ου δεκαημέρου. Αυτά που πρέπει να προσέχουν και να σοβαρευτούν άμεσα είναι όλα τα Μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου. 

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός: Οι στόχοι σου είναι πλέον ρεαλιστικοί και προσγειωμένοι, είσαι ειλικρινής και είσαι προσγειωμένα αισιόδοξος. Κάποιες δυσκολίες με ταξίδι, μετακινήσεις, σπουδές ή εξωτερικό πρέπει άμεσα να διευθετηθούν.

Ταύρος: Σε διακρίνει βαθιά και ουσιαστική διορατική σκέψη. Έντονος αλλά και έντιμος ερωτισμός σε χαρακτηρίζει. Προσπάθησε να μην κλειστείς στον εαυτό σου και διαχειρίσου σωστά και υπεύθυνα οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με παρελθόν!

Δίδυμος: Σοβαρεύεις και κάνεις τις επικοινωνίες σου ουσιαστικότερες, ιδίως στην συντροφική ζωή. Στον έρωτα λύσε με υπευθυνότητα προβλήματα που εκκρεμούν και δες την ουσία.

Καρκίνος: Είσαι πολύ πιο αποτελεσματικός στον εργασιακό τομέα και αυτό αναγνωρίζεται, αφού πλέον είσαι υπεύθυνος και σοβαρός! Μην αφήνεις την σωματική κούραση να σε καταβάλει ψυχικά!

Λέων: Xειρίζεσαι πλέον την ερωτική σου ζωή πιο ουσιαστικά πετυχαίνοντας έτσι θετικές μακροπρόθεσμες εξελίξεις. Μην επιτρέψεις σε αισθηματικές μικροδυσκολίες να ρίξουν την διάθεση σου. Αν σε ενδιαφέρει ένας έρωτας από το παρελθόν, πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις!

Παρθένος: Σε σπίτι και οικογένεια ουσιαστικές συζητήσεις και αποφάσεις, επιλύουν προβλήματα που εκκρεμούσαν! Μην αφήνεις οικογενειακά βάρη και μία υπόθεση ερωτική από το παρελθόν να σε «ρίξουν». Δώσε λύσεις τώρα που θα έχεις την ευκαιρία!

Ζυγός: Δεν έχεις πολύ όρεξη και κοινωνικοποίηση, παρ’όλ’αυτά οποιαδήποτε επαφή, συζήτηση, απόφαση και μετακίνηση, φέρνει ουσιαστικά και μόνιμα θετικά αποτελέσματα.

Σκορπιός: Προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στον οικονομικό τομέα, αποφασίζεις να διαχειριστείς πιο σωστά τα χρήματα σου. Η αισθηματική ζωή μπορεί να είναι εν μέρει ψυχρή, αλλά αυτές τις μέρες μπαίνουν μόνιμες και σταθερές βάσεις, μέσω αποφάσεων και συζητήσεων!

Τοξότης: Αλλάζεις για λίγο πρόσωπο και είσαι αρκετά πιοσαφής, φερέγγυος, ώριμος και προσγειωμένα ισχυρός για να πετύχεις ότι επιθυμείς σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Πρόσεξε μην κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και λύσε με ευκολία πλέον παρελθοντικά προβλήματα που επιστρέφουν.

Αιγόκερως: Συνειδητοποιείς πλέον και ισορροπείς τα συναισθήματα σου και καταφέρνεις να φορτίσεις ουσιαστικά τις μπαταρίες σου. Μην είσαι μελαγχολικός, μοναχικός και κακόκεφος χωρίς λόγο. Ένας παρασκηνιακός έρωτας ζητά την υπεύθυνη στάση σου τώρα.

Υδροχόος: Συμβουλεύεις και βοηθάς ουσιαστικά τους φίλους σου, όπως και εκείνοι εσένα! Η φιλία παίρνει ουσιαστικές διαστάσεις και προτιμάς αυτές τις μέρες λίγους και καλούς, δίπλα σου. Ένα μεγάλο αλλά προσγειωμένο όνειρο, μπορεί να πραγματοποιηθεί, αν χειριστείς τα πράγματα ορθά!

Ιχθύς: Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί την σοβαρή και υπεύθυνη στάση σου και καταφέρνεις έτσι, να πετύχεις πολλά. Μην αποφεύγεις πρωτοβουλίες και δυναμικές κινήσεις και απλά εκμεταλλεύσου λογική και σωστή κοινωνική εικόνα, για να λύσεις τα προβλήματα!

πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play