Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Νοεμβρίου 2016, μ’ ένα τραγούδι

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Νοεμβρίου 2016, μ’ ένα τραγούδι
Ένα τραγούδι με νόημα για κάθε ζώδιο.

Σημαντική είναι η εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου 2016, η οποία δε θα αφήσει κανέναν να μείνει παραπονεμένος… Τα έχει όλα: προτάσεις, σοβαρές αποφάσεις, κέρδη και επιτυχίες, πάθη, υπερβολές, αλλά και… εκπλήξεις!

Ποιοι θα ευνοηθούν αυτές τις μέρες στα αισθηματικά τους; Τι είδους εξελίξεις θα έχουν; Δες αναλυτικά πώς θα επηρεάσουν τα ερωτικά σου οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας:

Ερωτικές προτάσεις έρχονται με το εξάγωνο Ερμή – Δία

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία στις 22 του μήνα! Ο ζωηρός και παιχνιδιάρης Ερμής από τον Τοξότη σκορπίζει τον ενθουσιασμό, ενώ ο Δίας από τον Ζυγό προτρέπει για δέσμευση! Κάτι μου λέει ότι θα υπάρξουν προτάσεις και συζητήσεις για γάμο και σοβαρή δέσμευση! Οι τυχεροί; Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο!

Σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον έρχονται με τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου

Μία ημέρα αργότερα, στις 23 του μήνα ο Ερμής από τον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο μας συμμαζεύει, μας σοβαρεύει και μας ωθεί να δούμε το μέλλον μας πιο σοβαρά! Κάποιοι θα ακούσουνε μία είδηση που θα τους απογοητεύσει, άλλοι θα δουν λίγο πιο σκληρά και ρεαλιστικά το μέλλον τους, κάποιοι θα στεναχωρηθούν από την ρήξη που θα έχουν με ένα άτομο που τους ενδιαφέρει! Ποιοι επηρεάζονται; Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου!

Δυναμικές κατακτήσεις κέρδη και επιτυχίες με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα

Στις 25 του μήνα ο Δίας από τον Ζυγό βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μία αστρολογική όψη που φανερώνει κέρδος, υλικό και ερωτικό… Αυτή η όψη όμως, δηλώνει και υπερβολή, γεγονός που θα κάνει πολλούς να λειτουργήσουν μάλλον αχόρταγα… Ποιοι επηρεάζονται; Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου!

Τα πάθη φουντώνουν με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα

Ενώ λοιπόν ο Δίας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, έχουμε και την Αφροδίτη στις 25 του μήνα να πραγματοποιεί την σύνοδο της με τον Πλούτωνα! Το πάθος κυριεύει τις καρδιές μας, μας οδηγεί σε ζήλειες, σε διεκδικήσεις, σε ερωτικά μυστικά, σε απωθημένα που εκπληρώνονται… Τα ερωτικά μας λοιπόν παίρνουν φωτιά! Ποια ζώδια επηρεάζονται; Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου! Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου θα είναι οι κερδισμένοι!

Μηνύματα και συναντήσεις έκπληξη με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού!

Φτάνει και το σαββατοκύριακο, που ακόμα και αν ήθελες να περάσεις χαλαρά και ήρεμα, δε θα τα καταφέρεις… Ο Ερμής από τον Τοξότη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και οι εκπλήξεις ξεσηκώνουν… Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν ξαφνικές συναντήσεις, δυναμικές ερωτικές γνωριμίες, συζητήσεις έκπληξη και ευχάριστα ερωτικά ξαφνιάσματα που θα συναρπάσουν! Ποιοι θα ευνοηθούν; Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 21 ως 27 Νοεμβρίου 2016; Άκουσε το ερωτικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την ερωτική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

ΚΡΙΟΣ

“Θέλω κοντά σου να μείνω – Ελευθερία Αρβανιτάκη”

Η εβδομάδα σε ωθεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σου, φυσικά όμως δε λείπουν και οι υπερβολές, αφού για μία ακόμα φορά θέλεις να επιβάλεις τους κανόνες σου! Θα υπάρξει όμως ένα καυτό ερωτικό σαββατοκύριακο, που θα σε κάνει να βρεις και πάλι το χαμόγελό σου!

“Θέλω κοντά σου να μείνω, θέλω σκιά σου να γίνω, κάθε πληγή ν’ απαλύνω που σε πονά…

Τα βλέφαρά μου να κλείνω, να με φιλάς και να σβήνω, θέλω κοντά σου να μείνω παντοτινά!”

ΤΑΥΡΟΣ

“Εσύ με συμπληρώνεις – Χρήστος Χολίδης”

Είσαι από τους κερδισμένους της εβδομάδας, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις την πλήρη ολοκλήρωση, από την εξέλιξη μίας ερωτικής υπόθεσης που είχε παγώσει εδώ και αρκετούς μήνες!

“Απέξω απ’ την καρδιά σου με κλειδώνεις, δυο λεπτά μετά απογειώνεις, μονάχα εσύ με συμπληρώνεις στον απόλυτο βαθμό. Ας κάνεις σαν παιδί, ας με πληγώνεις, ξέρω πως το μετανιώνεις, σου το ‘χω ξαναπεί μ’ αρέσει όταν θυμώνεις, εσύ με άλλαξες, εσύ με συμπληρώνεις…”

ΔΙΔΥΜΟΙ

“Διόδια – Σταύρος Σιόλας / Φωτεινή Βελεσιώτου”

Δεν υπάρχουν περιθώρια για παιχνιδάκια και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις καλά! Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο θα σε κάνει προσωρινά να χάσεις το κέφι σου, γιατί μία ερωτική ιστορία εξελίσσεται μετ’ εμποδίων! Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ευκαιρίες για γνωριμίες, συζητήσεις και επαφές, που θα σε κάνουν να βρεις τον εαυτό σου!

“Τώρα θα δεις τα χρώματα ν’ αλλάζουνε και τα βουνά να σμίγουν ένα-ένα. Άγγελοι σαν θνητοί θα σ’ αγκαλιάζουνε, εχθροί θα σου μιλούν αγαπημένα. Τώρα θα πιώ νερό απ’ το ποτήρι σου, δικά σου θα ‘ναι πια όσα δεν έχω. Θα σπρώξω ουρανό στο παραθύρι σου κι ό,τι δεν άντεχα, θα το αντέχω…”

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“Σε θέλω σαν τρελός – Σάκης Ρουβάς”

Ξεφεύγεις από την ερωτική ρουτίνα αυτή την εβδομάδα και… παθιάζεσαι! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δηλώνει ότι τώρα μπορείς να κάνεις σχέση ζωής ή να έρθεις τόσο κοντά με το σύντροφο που σε ενδιαφέρει, που θα νιώσεις την πλήρη χαρά και ευτυχία! Μην κάθεσαι λοιπόν με σταυρωμένα τα χέρια!

“Σε θέλω σαν τρελός κι έτσι γίνομαι ικανός ν’ αντιστέκομαι, να μη στέκομαι βουβός, σε θέλω σαν τρελός, σαν τυφλός που ψάχνει φως κι ότι αντέχεται το υποδέχεται γυμνός, κοίτα κόλλημα, έχω πρόβλημα κι εγώ τη σκιά μου κυνηγώ, φεύγει ο χρόνος μου, μένω μόνος μου κι εγώ φτερουγίζω στο κενό!”

ΛΕΩΝ

“Πάμε ξανά στα θαύματα – Ελευθερία Αρβανιτάκη”

Επικοινωνίες, επαφές, μηνύματα, γνωριμίες, αλλά και ξαφνικές εκπλήξεις έρχονται για να σε κάνουν να ζήσεις μία εβδομάδα, που θα έχει περιπέτεια αλλά και πολύ χαρούμενα ερωτικά μαντάτα! Ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο, με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό… ποιος σε πιάνει!

“Θα ‘ρθω να σε πάρω μια βραδιά με φεγγαράκι, στους δρόμους τα φανάρια ανοιχτά για την αγάπη. Πράσινα φανάρια στη σειρά και στους καθρέφτες δυο φεγγάρια. Πάμε ξανά στα θαύματα, όπως μια φορά. Κι αν δεν μας αφήσει η αγάπη στα μισά, Αίγινα θα πιάσουμε και Σύρα κι Ικαριά, λύσε τα σχοινιά. Ασημένιο μονοπάτι στην πλώρη μου το φεγγάρι στα νερά, καλοτάξιδο κορμάκι, βαπόρι μου, πήγαινέ μας στ’ ανοιχτά.”

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“Καίγομαι και σιγολειώνω – Μέλισσες”

Τι να πούμε για σένα τώρα, αγαπητέ Παρθένε; Ότι βγαίνεις από το καβούκι σου; Ότι αφήνεις την άκρη τους συντηρητισμούς και αφήνεσαι ολοκληρωτικά στα πάθη σου; Ό,τι και να πούμε δε θα μας πιστέψεις, θα μας αμφισβητήσεις. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και ο έρωτας θα σε κερδίσει με την πρώτη! Άσε τους ενδοιασμούς στην άκρη και ζήσε το!

“Καίγομαι και σιγολειώνω και για σένα μαραζώνω αχ, τι καημός. Μίλησέ μου, μίλησέ μου,δυο λογάκια χάρισέ μου, αχ, ο φτωχός… Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ ως κανένας άλλος, στην καρδιά μου ρίζωσε έρωτας μεγάλος…”

ΖΥΓΟΣ

“Υποταγή – Νατάσα Θεοδωρίδου”

Κάνεις την επανάστασή σου γιατί θέλεις να ζήσεις κάτι διαφορετικό, αναζητάς νέες εμπειρίες, αλλά θέλεις και κάτι νέο στον έρωτα… Ακριβώς αυτό είναι το κλίμα της εβδομάδας! Αν είσαι σε σχέση πρόσεχε, γιατί θα τα μπερδέψεις! Αν δεν έχεις σχέση, διασκέδασέ το, ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο που σε ευνοεί πολύ!

“Υποταγή θέλεις εσύ κι εγώ επανάσταση, απ’ τους δυο μας θα το δούμε ποιος θα χάσει,απ’ τους δυο μας θα το δούμε ποιος θα χάσει. Υποταγή θέλεις εσύ κι εγώ επανάσταση, έχεις πιέσει την καρδιά μου και θα σπάσει, έχεις πιέσει την καρδιά μου και θα σπάσει…”

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“Θέλω τα δικά σου τα φιλιά – Κωνσταντίνος Νάζης”

Συναντήσεις γεμάτες πόθο, συναίσθημα, αλλά και εξομολογήσεις καρδιάς που έπρεπε ήδη να είχαν γίνει, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφραστούν! Αυτό ακριβώς σου χαρίζει αυτή η εβδομάδα…Το μόνο αρνητικό για μία ακόμα φορά, είναι οι καχυποψίες σου!

“Θέλω τα δικά σου τα φιλιά, μια σου αγκαλιά και να υπάρχω και να ζω μόνο για σένα. Κάτω απ’ το σπίτι σου θα ‘ρθω, συγνώμη να σου πω, γύρνα πίσω σε παρακαλώ… Πάλι, πάλι, μέσα στου μυαλού τη ζάλη, πάλι μες στ’ άδειο μας κρεβάτι ψάχνω να σε βρω…”

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Γιατί έχω εσένα – Γιάννης Πλούταρχος”

Δυναμικές κατακτήσεις σου χαρίζει η νέα εβδομάδα, αφού επιτέλους νιώθεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα και καταλαβαίνεις ότι έχει έρθει η στιγμή να σοβαρέψει μία σχέση σου! Το Σαββατοκύριακο ρισκάρεις, τολμάς, εκφράζεσαι και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις!

“Γιατί έχω εσένα να σε βλέπω και μόνο μου αρκεί. Φτάνει ένα σου βλέμμα για να φτιάξω τον κόσμο απ’ την αρχή. Γιατί έχω εσένα κι όσα δύσκολα φως μου και να ‘ρθούν, δεν φοβάμαι κανέναν στη φωτιά μας τα πάντα θα καούν… Δεν με τρομάζει η ζωή δεν με τρομάζει. Τι κι αν τα μάτια μου πολλά έχουνε δει. Τι κι αν στο τζάμι της αργά η πίκρα στάζει; Μαζί σου εγώ δεν τη φοβάμαι τη ζωή!”

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“Υπερβολές – Άννα Βίσση”

Μία εβδομάδα γεμάτη από υπερβολή σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, αφού η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας θα βρεθούν σε σύνοδο στο ζώδιό σου! Κανείς δεν σε συγκρατεί, καταφέρνεις να κατακτήσει αυτό που θέλεις, δε λείπουν όμως και οι ανακατατάξεις και τα ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να γίνουν εδώ και καιρό!

“Βλέπεις που κλαίω σαν παιδί κι εσύ μου λες υπερβολές, βλέπεις που λειώνω σαν κερίκι εσύ μου λες υπερβολές, τώρα τι λες τώρα που βλέπεις να πεθαίνω από τις τόσες σου πληγές, μήπως είναι και αυτό υπερβολές; Τώρα τι λες τώρα που βλέπεις να μετράω τις τελευταίες μου στιγμές, μήπως είναι και αυτό υπερβολές;”

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Σε κάθε τέλος και μία αρχή – Δήμος Αναστασιάδης”

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις, συνεχίζεται με ένταση και βιασύνη και ολοκληρώνεται με προσκλήσεις και προτάσεις, που θα σε εξιτάρουν! Το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για μία νέα ερωτική γνωριμία, ενώ για μία παρελθοντική σχέση, αρχίζεις τώρα από την πλευρά σου να συνειδητοποιείς ότι έληξε οριστικά πλέον, όμως δε σε νοιάζει!

“Κάπου εδώ γυρίζουμε σελίδα, πάλι μετράει το χρόνο η κλεψύδρα, σε κάθε τέλος και μια αρχή υπάρχει εκεί για σένα, για μένα περιμένει. Κράτα με κάπου στο μυαλό, σαν γέλιο παλιό, να ‘χουμε κάτι να μας δένει. Δε θέλω να μιλάς, τα λόγια μη σκορπάς, να φύγεις κι όπου πας, να μ’ αγαπάς!”

ΙΧΘΕΙΣ

“Κανείς δεν ξέρει – Γιώργος Σαμπάνης”

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε περίεργη φάση… Το σίγουρο, το σταθερό, το μόνιμο, σου αποδεικνύεται ότι δεν σε καλύπτει και ότι δεν είναι κάτι τόσο ουσιαστικό όσο πίστευες… Παρόλα αυτά, υπάρχει μία πλατωνική σχέση, μία φιλία, ένα πρόσωπο που για σένα σημαίνει πολλά, ενώ στην ουσία δεν είστε μαζί… Με αυτό το πρόσωπο ακριβώς, θα έχεις εξελίξεις!

“Κανείς δεν ξέρει, αν η ζωή σε φέρει κι ας έχει ανάγκη η πληγή να βρει μαχαίρι. Κανείς δεν ξέρει, πόσο μου λείπεις, πόση ανάγκη έχει η ψυχή να μην εγκαταλείπεις. Ξέρω πώς νοιώθεις, πόσο φοβάσαι. Χίλιες φορές με προσπερνάς, και χίλιες πίσω να ’σαι, και να ‘χω μόνο το άδειο σου βλέμμα, να με κοιτάς από μακριά και να μου καις το δέρμα.”

πηγή: myastro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play