Η εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι 21 ως 27 Νοεμβρίου 2016.

Η εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι 21 ως 27 Νοεμβρίου 2016.
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή και τον Δία σε εξάγωνο...

​Η δράση, το πάθος αλλά και οι εκπλήξεις θα κάνουν το κλίμα της εβδομάδας να μοιάζει μοναδικό… Η εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι 21-27 Νοεμβρίου, φέρνει σημαντικά γεγονότα στην αισθηματική ζωή των ζωδίων! Αφενός ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και έχουμε μία διάθεση για παιχνίδι και φλερτ, αφετέρου συμβαίνουν πολλές όψεις, που δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε! Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή και τον Δία σε εξάγωνο, όπου θα υπάρξουν πολύ χαρμόσυνες επικοινωνίες. Στη συνέχεια, ο Ερμής θα πραγματοποιήσει την σύνοδό του με τον Κρόνο και τότε είναι που θέλοντας και μη, θα δούμε κάποιες καταστάσεις με ρεαλισμό, σοβαρότητα, αλλά και… σκληρότητα! Η εβδομάδα συνεχίζεται με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Δία… Τι δηλώνει αυτό; Μα φυσικά υπερβολικό πάθος, που δεν επιτρέπει να μπουν όρια και κανόνες! Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι αρκετά ερωτικό, γεμάτο από εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις, αφού ο Ερμής και ο Ουρανός θα βρεθούν σε όψη τριγώνου! Εσένα ποιο τραγούδι έχει η εβδομαδιαία σου πρόβλεψη;

ΚΡΙΟΣ

Το τραγούδι σου: Φύγαμε πάνω από τα αστερια – Rec

Ο στίχος σου: Άσ’ τους να μιλάνε, προχωράμε, ξεκινάμε, τα δικά μας τα όνειρά μας να κρατάς πιο σφικτά, πιο ψηλά να με πας. Πάνω από τ’ αστέρια να με πας και όταν σ’ έχω αγκαλιά να με ρωτάς είναι τα όνειρά μας της φωτιάς, μ’ αγαπάς, το ζητάς και ψηλά… φύγαμε. Πάνω από τ’ αστέρια να κοιτάς και όταν είμαστε οι δυο μας με ρωτάς είναι τα όνειρά μας της φωτιάς, μ’ αγαπάς, το ζητάς και ψηλά… φύγαμε!

Astro Tip Εβδομάδας: Βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις, αλλά και να πάρεις αποφάσεις. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ οι προοπτικές των αισθηματικών είναι καλές, σε πιάνουν οι καχυποψίες σου… Το Σαββατοκύριακο ετοιμάσου για μία συνάντηση ή μετακίνηση, που θα σου χαρίσει απόλαυση!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τραγούδι σου: Δεν ταιριάζετε σου λέω – Παντελής Παντελίδης

Ο στίχος σου: Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά σ’ το λέω και άσ’ τις φίλες σου να λένε το αντίθετο. Ξέρεις μάτια μου πού μένω και όσο δίνεσαι θα περιμένω από αντίδραση το ξέρω το έκανες κι αυτό.

Astro Tip Εβδομάδας: Ένας άνθρωπος αρκετά διαφορετικός από εσένα, μπορεί να σου ξυπνά το πάθος και την επιθυμία να τον κάνεις ολοκληρωτικά δικό σου, δε σημαίνει όμως ότι θα μείνει για πάντα στο πλάι σου! Απόλαυσε τη στιγμή, ζήσε την προοπτική για ένα ταξιδάκι που σου δίνεται μέσα στην εβδομάδα, κράτα όμως και πισινές (για το καλό σου το λέω)!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τραγούδι σου: Δύο Ψέματα – Αντώνης Ρέμος

Ο στίχος σου: Αν καμιά φορά βρεθούμε δε θα πούμε ούτε γεια μες στο πλήθος θα χαθούμεμ’ ένα δάκρυ στην ματιά Κι αν φωνάξω τ’ όνομά σου θα κοιτάξεις στα κλεφτά και θα κάνεις για φαντάσου πως δε με θυμάσαι πια Κι αν ρωτήσεις πώς περνάω θα σου πω δυο ψέματα ένα πως δε σ’ αγαπάω κι ένα πως σε ξέχασα Κι αν ρωτήσεις πώς περνάω θα σου πω δυο ψέματα ένα πως δε σ’ αγαπάω κι ένα πως σε ξέχασα

Astro Tip Εβδομάδας: Στο διάστημα αυτής της εβδομάδας, έρχονται στα αυτιά σου ειδήσεις που δεν σου αρέσουν, αναγκάζεσαι όμως να δεις τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία! Ίσως να πάρεις την απόφαση να ξεκόψεις από μία σχέση που σε φθείρει! Στο τέλος της εβδομάδας μία νέα ερωτική γνωριμία σε ξεσηκώνει για τα καλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τραγούδι σου: Δεν έχω πολλά – Γλυκερία

Ο στίχος σου: Δεν έχω πολλά, όλα να σ’ τα χαρίσω, δεν έχω πολλά να τα μοιραστώ,μόνο μια ζωή πάρ’ την όλη δική σου, μόνο μια χαρά κι όλη σου τη χρωστώ. Μην πεις γι’ αντάλλαγμα, εγώ δε σου ζητώ και μία δεύτερη ζωή θα σου χρωστώ. Θα ‘θελα όλον τον κόσμο να ‘χα αγκαλιά, να σε πήγαινα σε πόλεις και πιο μακριά, μα όποιον τόπο και να είδα όποια διαδρομή, ένας είναι ο δρόμος, μόνο εσύ!

Astro Tip Εβδομάδας: Με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να είναι σε σύνοδο στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, ο έρωτας γίνεται δυναμικός, απόλυτος και κυριαρχεί κάθε πτυχή του μυαλού, του σώματος, αλλά και των εξελίξεων που θα υπάρξουν στη ζωή σου! Ζεις έντονες στιγμές, όχι απόλυτα σταθερές όμως!

ΛΕΩΝ

Το τραγούδι σου: Μες στον κόσμο αυτό – Γιάννης Πλούταρχος

Ο στίχος σου: Μες στο κόσμο αυτό δεν υπάρχει καμία που να θέλω πολύ μόνο εσύ, μόνο μια. Μες στο κόσμο αυτό, δε γνωρίζω που πάω, φταις που δε μ’ αγαπάς, φταίω που σ’ αγαπάω. Σε θυμάμαι συχνά με θυμό και με πίκρα κι είμαι ειλικρινής, πότε-πότε με γλύκα. Η δική μου καρδιά δεν μπορεί να ξεχάσει, να σε απαρνηθεί μια φορά, να ησυχάσει.

Astro Tip Εβδομάδας: Η εβδομάδα ξεκινά με όμορφα μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις… όμως εσύ κρατάς μικρό καλάθι, γιατί κάτι έχεις βάλει κατά νου, το οποίο θεωρείς ότι δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα! Η εβδομάδα όμως, ολοκληρώνεται με επιτυχία και με ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που δηλώνει ξαφνικά ότι θα πετύχεις σε έναν ερωτικό στόχο που είχες θέσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣΤο τραγούδι σου: Σε θέλω με τρέλα – Κέλλυ Κελεκίδου

Ο στίχος σου: Σε θέλω με τρέλα, δώσ’ μου φιλιά ως το πρωί, στο σπίτι μου έλα κι άσ’ το κορμί μου να καεί. Σε θέλω με τρέλα δώσ’ μου φιλιά ως το πρωί, στο σπίτι μου έλα κι άσε τη μέρα να μας βρει.

Astro Tip Εβδομάδας: Η θερμοκρασία μπορεί να πέφτει, η ερωτική σου διάθεση όμως ανεβαίνει ταχύτατα αυτή την εβδομάδα, Παρθένε! Αφροδίτη-Πλούτωνας σε σύνοδο από τον Αιγόκερω, συνωμοτούν για να σε αποπλανήσουν ερωτικά και για να σε κάνουν να θυμηθείς παλιές, ένδοξες στιγμές της ερωτικής σου ζωής!

ΖΥΓΟΣ

Το τραγούδι σου: Οι κατάλληλες προϋποθέσεις – Δέσποινα Βανδή/Γιώργος Λεμπέσης

Ο στίχος σου: Μια διαίσθηση μεγάλη για σήμερα το βράδυ είχα. Απ’ το αμάξι κατεβαίνω,σ’ ένα μπαράκι μπαίνω, και μένω. Το τσιγάρο σου κρατούσες και τάχα αδιαφορούσες, πεθαίνω. Τα `χασα και εγώ με σένα, πρωτοφανές για μένα πράγμα. Κάτι τρέχει ανάμεσά μας, γεννιέται ο έρωτάς μας, απόψε. Αφού το ξέρουμε σ’ αρέσω και μ’ αρέσεις, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσουμε μια τέλεια βραδιά εμείς οι δυο!

Astro Tip Εβδομάδας: Η εβδομάδα σου ανοίγει πολύ καλές προοπτικές για μια ερωτική υπόθεση που είναι σχετικά καινούργια ή τώρα πρόκειται να την γνωρίσεις! Μία είδηση, ένα μήνυμα, ένα κάλεσμα, θα σε κάνουν αυτή την εβδομάδα να κάνεις ένα νέο άνοιγμα στην αισθηματική σου ζωή! Προσοχή μόνο στις αισθηματικές υπερβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣΤο τραγούδι σου: Δεν στα ‘πα όλα – Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο στίχος σου: Δεν στα ‘πα όλα. Η νύχτα που ‘φευγε στα λόγια σου μαστίγιο. Εγώ δεν είχα μια αγκαλιά για καταφύγιο, στο τίποτά μου ένα κάτι να πιαστώ. Δεν στα ‘πα όλα. Μαζί σάς είδα στα στενά που περπατήσαμε κι όλο λέω να σκοτώσω ό,τι ζήσαμε και μ’ απελπίζω που ελπίζω να σε δω. Φοβάμαι να στο πω, πεθαίνω να σε δω!

Astro Tip Εβδομάδας: Αυτά που αισθάνεσαι εδώ και καιρό, έφτασε η ώρα να τα ομολογήσεις, αλλά και να ακούσεις και από το άτομο που σε ενδιαφέρει εξομολογήσεις καρδιάς, που πραγματικά θα σε αγγίξουν και θα διώξουν από κοντά σου κάθε ανασφάλεια! Η εβδομάδα κρίνεται ιδανική για ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣΤο τραγούδι σου: Δυο φωνές – Άντζελα Δημητρίου

Ο στίχος σου: Από τη μια το μυαλό, μου λέει φύγε κι από την άλλη η καρδιά μου λέει μη. Κι εγώ στη μέση να παλεύω απεγνωσμένα, σαν ακροβάτης που του κόβουν το σχοινί. Δυο φωνές μου φωνάζουν, δυο φωνές με τρελαίνουν, να φύγω… να πάω πού; Δυο φωνές μου φωνάζουν, δυο φωνές με τρομάζουν, να μείνω… να κάνω, τι;

Astro Tip Εβδομάδας: Σοβαρεύεις, βλέπεις τις καταστάσεις διαφορετικά, προφυλάσσεις πλέον τον εαυτό σου από κακοτοπιές στα αισθηματικά και… δεν την ξαναπατάς! Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε κάνει πιο εγκρατή μέσα στην εβδομάδα! Το Σαββατοκύριακο όμως, φροντίζεις και καταφέρνεις να περάσεις καλά, διαφορετικά, και να γευτείς όμορφες εμπειρίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τραγούδι σου: Μυστικέ μου έρωτα – Κατερίνα Στανίση

Ο στίχος σου: Μυστικέ μου έρωτα αχ, έρωτα κρυφέ, ό,τι τώρα ένιωσα δεν ένιωσα ποτέ. Μυστικέ μου έρωτα αχ, έρωτα κρυφέ. Μια φωτιά μού καίει τα στήθια, μια φωτιά, την αλήθεια δεν τη λέω πουθενά και πονώ και πονώ. Μυστικέ μου έρωτα αχ, έρωτα, σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπώ. Μυστικέ μου έρωτα και πάθος μου κρυφό, μόνο που σε σκέφτομαι πεθαίνω και ριγώ. Μυστικέ μου έρωτα, αχ έρωτα, πονώ.

Astro Tip Εβδομάδας: Όσο και να θες να συγκρατηθείς στα ερωτικά σου, αυτή την εβδομάδα δε θα μπορέσεις! Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα δηλώνει ότι όσο περίεργη, μυστήρια, μυστική, δύσκολη ή και παρασκηνιακή να είναι μία ερωτική ιστορία, εσένα σε κάνει να κολλάς και μάλιστα πολύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τραγούδι σου: Μ’ αρέσεις γιατί – Μπλε

Ο στίχος σου: Ή θα ζούσα μεσ’ την πλήξη και θα’ χα ρίξει νερό στη φωτιά ή θα διάλεγα εσένα, μόνο εσένα με μάτια κλειστά, λες και θέλω τον μπελά μου, μια μακριά μου και μια κοντά, δε συνήθισα τη μέρα, κάνε πιο πέρα μου λες δυνατά. Μ’ αρέσεις γιατί γελάς σαν παιδί, μ’ αρέσεις γιατί γελάς κι είσαι εσύ…

Astro Tip Εβδομάδας: Έφτασε ο καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να πεις “αντίο” στο πικρό χτες… Όσο και να μην το πιστεύεις, η εβδομάδα σού δίνει πολλές ευκαιρίες για να βρεθείς κοντά σε ένα άτομο, που θα καταφέρει με τον τρόπο του να σε κερδίσει!

ΙΧΘΥΣ

Το τραγούδι σου: Ξέρω πως θα ‘ρθεις – Στέλιος Ρόκκος

Ο στίχος σου: Ξέρω πως θα ‘ρθεις, γιατί δεν θα τα καταφέρω. Ξέρω πως θα ‘ρθεις μια νύχτα δίχως να το ξέρω, έλα μην αργείς, να αγκαλιάσεις τι πληγές μου, ότι μ’ αγαπάς κι ότι θα μείνεις έλα πες μου!

Astro Tip Εβδομάδας: Ένας έρωτας απωθημένος, που είναι το σαράκι σου εδώ και αρκετό καιρό, σε κάνει αυτές τις μέρες να μη χάνεις την ελπίδα σου… Θα έχεις νέα από μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος και πραγματικά θα νιώσεις μεγάλη ευτυχία! Σου συνιστώ όμως προσοχή, καθώς μία συνάντηση ή μία επικοινωνία δε δηλώνουν απαραίτητα και σχέση ζωής! 

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play