Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21 – 27 Νοεμβρίου

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις  21 – 27 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω.

Στην γοητεία του πάθους

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη συμβολίζει τις σχέσεις που μας προσδίδουν ασφάλεια, συναισθηματικές ή επαγγελματικές. Σημαντικός πλανήτης για την προσωπική μας έκφραση, την εκτίμηση των εμπειριών και των σημαντικών γεγονότων της ζωής.

Αυτή την περίοδο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο όπου δεν είναι εύκολο να εκφραστεί το συναίσθημα.

Δεν είναι εύκολο να εμπιστευθούμε, να αφεθούμε στην συγκίνηση, προτάσσοντας περισσότερο το καθήκον, ή τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με κοινωνικές δεσμεύσεις.

Καθώς οι παραδοσιακές αξίες προέχουν της εκδήλωσης τρυφερότητας, είναι μία περίοδος κατά την οποία καταπιέζουμε το συναίσθημα. Μπορεί μάλιστα να φανεί πως υπάρχει ψυχρότητα, περιορισμός, ανασφάλεια.

Ο άνθρωπος όμως δεν μπορεί να ζήσει παρατεταμένα δίχως συναισθηματική εκδήλωση. Συχνά αναζητά αυτό που θέλει για να ευτυχήσει μέσα στη σχέση. Το να γοητεύει και να γοητεύεται φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή.

Κατά την περίοδο της διέλευσης της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, παρ’ ό,τι αντιμετωπίζουμε την ζωή με εγκράτεια, σοβαρότητα και αποστασιοποίηση, έχουμε συχνά ανασφάλεια και φόβους απόρριψης. Επιθυμούμε την προσέγγιση και παράλληλα δεν το προβάλλουμε στους άλλους.

Ωστόσο, βιώνοντας την εποχή του Δία στον Ζυγό, όπου οι σχέσεις αναπτύσσονται θέλοντας και μη, οι συνεργασίες και οι προσωπικές γνωριμίες, δημιουργούνται για έναν χρόνο.

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, συναντά τον Πλούτωνα σε σύνοδο και ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο προς την σύνοδο.

Η επιρροή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και μας αγγίζει σε έναν –τουλάχιστον- από τους τομείς:

Ψυχολογικά: Έχουμε ή δεχόμαστε ψυχαναγκαστική συμπεριφορά, υπερένταση, εμμονή, έξαψη, ανυπομονησία. Ενδέχεται να γίνουμε δογματικοί, πιεστικοί, ή να μην έχουμε αναστολές και όρια.

Προσωπικά: Η Αφροδίτη μαγνητίζει το πάθος, το συναίσθημα που συγκρατείται ως τώρα, αφήνοντας κατά μέρος «συμβάσεις», «πρέπει», δισταγμό, στην ερωτική μας ζωή. Συγκινήσεις δημιουργούν έκρηξη, πόθο, ζήλια, κτητικότητα. Μπορούμε να τολμήσουμε, να κατακτήσουμε, να αναζωπυρώσουμε τον έρωτα, αλλά… και να διαλύσουμε μία αρμονική σχέση, για ένα πάθος.

Επαγγελματικά: Η επεκτατική δύναμη του Δία, ωθεί την σύνοδο Αφροδίτης και Πλούτωνα προς την κορύφωση μίας επαγγελματικής προσπάθειας, προς το σημείο εκείνο που μπορεί να φέρει ικανοποίηση, ηθική, υλική ή κοινωνική το έργο μας. Ας αποφύγουμε να γίνουμε αδίστακτοι προκειμένου να επικρατήσουμε.

Οικονομικά: Χρειάζεται προσοχή σε δαπάνες, υπερβολή, τυχερά παιχνίδια.

Καλλιτεχνικά: Το ταλέντο δημιουργεί , ξεχωρίζει, διακρίνεται.

Είναι μία περίοδος που μπορεί να οδηγήσει στα ανώτερα επίπεδα την χαρά και την απόλαυση, ή να μας οδηγήσει σε βαθιά κρίση.

Διατηρώντας την ισορροπία μας, όσο το δυνατόν, ας θυμόμαστε πως ό,τι μαγνητίζουμε δεν έχει απαραίτητα διάρκεια και ό,τι διαλύεται αυτή την εποχή, δεν αποδίδει πλέον στη ζωή μας.

πηγή: astrolife.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play