Αστρολογία 21-27/11 – Περίπλοκες Καταστάσεις

Αστρολογία 21-27/11 – Περίπλοκες Καταστάσεις
Μήπως έχετε ανάγκη από λίγο ορό αλήθειας, προκειμένου να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε την πραγματικότητα;

Μήπως έχετε ανάγκη από λίγο ορό αλήθειας, προκειμένου να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε την πραγματικότητα; Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη, ένα από τα πλέον ειλικρινή ζώδια.

Με το διεθνές κλίμα τόσο πολιτικά εύθραυστο, αυτή η όψη που θα διαρκέσει 4 εβδομάδες θα έχει τη δυναμική να προσθέσει πιο πολλές παθιασμένες φωνές στις δημόσιες εκφράσεις.

Ωστόσο ο υποκινητής Τοξότης δεν ήταν ποτέ γνωστός για το τακτ του…

Αυτού λεχθέντος, η ελπίδα είναι να μην χαθούν τα σημαντικά μηνύματα κάπου στη μετάφραση, γιατί αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει εξάρσεις.

Από τη θετική του πλευρά εξάλλου ο εκπρόσωπος των διεθνών σχέσεων στον ζωδιακό κύκλο, φέρει την ελπίδα να επικρατήσει περισσότερη ενότητα ανάμεσα στους λαούς, από τώρα μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου. Αυτός ο ορμώμενος από τον Ήλιο κύκλος, μπορεί να εμπνεύσει να χτιστούν γέφυρες και να ανοίξουν γενναία μονοπάτια που θα ξεπεράσουν τα κοινωνικοοικονομικά όρια.

Επικροτήστε την ποικιλία στη διάρκεια αυτής της εποχής του Τοξότη, κανείς δεν επιβάλλει να είναι λόγος διαχωρισμού οι διαφορές. Οι διαπολιτισμικές σχέσεις μπορούν πραγματικά να ακμάσουν, ενώ τώρα θα έχουν προοπτικές επιτυχίας και οι σχέσεις με απόσταση.

Θέλετε να κρατήσετε ζωηρή τη φλόγα στις ρομαντικές σας προοπτικές; Κλείστε δύο εισιτήρια για ένα ταξιδάκι, με προορισμό τη γενέτειρά σας που έχετε καιρό να επισκεφθείτε. Ενδείκνυται επίσης να παρακολουθήσετε με το ταίρι σας κάποια σεμινάρια για να ενισχύσετε τη σχέση σας.

Φτάνοντας στην Πέμπτη 24 Νοεμβρίου ωστόσο, θα είναι λίγο να περιγραφεί η ατμόσφαιρα ως περίπλοκη. Ο Δίας βρίσκεται στον Ζυγό – το ζώδιο της δικαιοσύνης – και θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον υποχόνδριο Πλούτωνα που βρίσκεται στον συντηρητικό Αιγόκερω.

Οι εντάσεις ενδέχεται τώρα να προκύπτουν σαν ηφαίστεια που σιγοβράζουν. Μην νομίζετε ότι θα καταφέρετε να αποφύγετε να θιγούν «ευαίσθητα» θέματα στη διάρκεια του οικογενειακού δείπνου. Αυτές οι μέρες ίσως και να είναι οι πλέον προκλητικές του 2016.

Τόσο ο Δίας όσο και ο Πλούτωνας, έχουν μια τάση προς την υπερβολή. Πρέπει να επιδείξετε όλοι εξαιρετική προσοχή όσο αφορά το φαγητό ή το ποτό ως συναισθηματικό αντίβαρο, γιατί αυτή η αστρική μετακίνηση μπορεί να οδηγήσει σε εθισμούς.

Και επιτέλους θα φτάσει η Παρασκευή!

Η ερωτική Αφροδίτη θα προσεγγίσει με νόημα τον σαγηνευτικό Πλούτωνα, για να σχηματίσουν μαζί μια ακριβή όψη στον Αιγόκερω. Οι δονήσεις θα είναι ηδονικές, καθώς τα ηνία θα τα αρπάξουν τα ζωώδη ένστικτα. Αυτή η ερωτική διάθεση θα έχει τη δυναμική να βαθύνει τις πνιγηρές καυτές επιθυμίες μέσα στα ζευγάρια.

Εμπιστευθείτε τώρα το ένστικτό σας! Αυτή η πλανητική όψη μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις μύχιες προθέσεις των άλλων. Ανοίξτε εσείς μια συζήτηση με το μυστηριώδες και θελκτικό άτομο που κάθεται δίπλα σας στο καφέ ή το μπαράκι.

Να έχετε όμως συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε κινδύνους και απαγορευμένες εμπειρίες. Η Παρασκευή των πόθων μπορεί να μετατραπεί σε Παρασκευή των ταμπού. Μην αγνοήσετε τα προειδοποιητικά φωτάκια που αναβοσβήνουν μπροστά στα μάτια σας. Η εμμονική ενέργεια του Πλούτωνα μπορεί να σας παγιδεύσει σε σκιώδεις καταστάσεις. Επίσης, μην επιτρέψετε να αναδυθεί το πράσινο τέρας της ζήλιας. Η ζήλια, η κτητικότητα και η ανάγκη παράλογου έλεγχου είναι πιθανό να φουντώσουν, αν αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει.

Επειδή ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο του εξουσιάζει την οικονομία, η συνένωση της πολυτελούς Αφροδίτης με τον απαιτητικό Πλούτωνα μπορεί να σας ωθήσει να υιοθετήσετε μια θεραπεία λιτότητας. Και οι δύο πλανήτες λατρεύουν την ανακάλυψη θησαυρών, γι’ αυτό ετοιμάστε μια λίστα και μην σταματήσετε πουθενά αλλού πλην αυτού που αναζητάτε. Να έχετε επίσης συνεχώς υπόψιν σας ότι τα χρήματά σας κινούν την αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε να στηρίξετε μικρές επιχειρήσεις και αυτές που λειτουργούν με ηθικές πρακτικές.

πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play