Οι προβλέψεις της τράπουλας Κατίνας

Οι προβλέψεις της τράπουλας Κατίνας
Για το τρίτο 10ημερο του Νοεμβρίου.

Ο μήνας οδεύει προς το τέλος του, και αυτό θα δώσει την πρακτική και επικοινωνιακή αφορμή, στους απομακρυσμένους συντρόφους, για να βρουν τις συναισθηματικές διεξόδους.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Mida – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού – Αυτά που αξίζετε θα τα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι καταπληκτικές για αυτούς, που έχουν την διάθεση για να τα ξαναβρούν με τον πρώην ταίρι τους.– Εσείς οι αδέσμευτοι, θα έρθετε σε επαφή με πολύ περισσότερο κόσμο, κάτι που θα ανεβάσει τις μετοχές σας, σε ενδιαφέροντα κόσμο.

Ταύρος: Μέγα Διαμάντι – Τίποτα δεν θα πάει χαμένο μέσα από την δική σας αληθινή προσφορά αγάπης. Το συντροφικό σας ταίρι, θα γυρίσει και θα σας ξανακερδίσει.– Μπορείτε να σταυρώσετε τα χέρια σας και να περιμένετε εκπλήξεις. Μπορεί στο τώρα να μην κινείται τίποτα, όμως η νέα εβδομάδα θα σας ικανοποιήσει.

Δίδυμοι: Το Ρουμπίνι της Φωτιάς – Μπορεί να είστε μεταξύ δύσκολων αποφάσεων, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι η βαθιά και αναλυτική σας σκέψη, θα σας δώσει την σωστή τελική απόφαση.– Αν δεν μένετε ικανοποιημένοι από τον άνθρωπο σας, αυτό που επιβάλλεται να κάνετε, είναι να μιλήσετε και να συζητήσετε τις εκκρεμότητες.

Καρκίνος: Dastar – Η Χανούμισσα του Διαμαντιού– Διατείνεστε ότι δεν πάτε πίσω σε υποθέσεις του παρελθόντος. Και όμως αυτήν την περίοδο, μέσα στο μυαλό σας έχει καρφωθεί μια τέτοια ιδέα.– Πολλές οι προτάσεις, που θα σας γίνουν για εργασία. Χρήμα στα χέρια σας άφθονο, που θα σας δημιουργήσει μια καλύτερη ψυχολογία.

Λέων: Η Παιδούλα– Δεν θα λάβετε καμία ανταμοιβή, για όλα αυτά που έχετε προσφέρει αυτοβούλως στην σχέση σας, αν τελικά το ταίρι σας είναι το ακατάλληλο για εσάς.– Μπορείτε να μείνετε για ένα διάστημα μόνοι σας ερωτικά. Αυτό σίγουρα αυτήν την εποχή, μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στην διάθεση σας.

Παρθένος: Selana – Το Τζαν του Εβένου – Ότι και αν συμβεί εσείς είσαστε προετοιμασμένοι. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, δεν είναι και τα καλύτερα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.– Μην δεσμευτείτε σε λόγια και υποσχέσεις, σε νέους ανθρώπους που ακόμη δεν τους ξέρετε καλά. Πιθανόν και να σας απογοητεύσουν.

Ζυγός: Sunit – Ο Πασάς του Εβένου – Κάντε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας και μην αφήνετε κανέναν λοιπόν να σας ζορίζει το μυαλό και την καρδιά. Αν αυτό λέγεται παρελθόν, τότε απαλλαγείτε από τις παλιές σκέψεις.– Αυτό που επιθυμείτε να προσφέρετε στον άνθρωπο σας, κάντε το και χωρίς να σκέφτεστε, τι θα σας ανταποδοθεί. Έτσι είναι η αγάπη.

Σκορπιός: Bedes – Το Τζαν του Σμαραγδιού – Αφήστε τις μόνιμες αψιμαχίες με τον σύντροφο σας. Δεν είναι λύση, Αν αυτό συνεχιστεί επί μακρόν, ίσως και η άλλη πλευρά, έμμεσα να μην θέλει αυτήν την λύση.– Οι παράλληλοι δρόμοι, έχουν και τα όρια τους. Να είστε άκρως προσεχτικοί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αποκαλύψεων.

Τοξότης: Dare – O Σουλτάνος του Διαμαντιού – Εσείς καλό είναι να υπολογίζετε, μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Κάντε αυτό που πρέπει, και επιτρέψτε στο ταίρι σας να αντιδράσει στους δικούς τους χρόνους.– Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα καθοριστικό σημείο, όπου οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν για τον τερματισμό, ή την επανασύνδεση της σχέσης σας.

Αιγόκερως: Το Σμαράγδι των Νερών– Μην ενθουσιάζεστε με τις καινούργιες γνωριμίες, ίσως και να ξεφουσκώσουν γρήγορα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο.– Αν δεν θέλετε να μένετε στάσιμοι, καλύτερα σταματήστε άμεσα να ρίχνετε κλεφτές ματιές, στο παρελθόν που δεν σας αξίζει. Τελικά.

Υδροχόος: Ο Νείλος – Όλες σας οι καλές προσπάθειες, θα στεφθούν με πλήρη επιτυχία. Τοάτομο για το οποίο καρδιοχτυπάτε, θα σας εμφανιστεί μέσα στις επόμενες 2-4 ημέρες.– Μπορεί στο τώρα να έχετε κάποιες μικρές δυσκολίες στην αισθηματική συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, αλλά ευτυχώς είναι μόνο προσωρινές.

Ιχθείς: Η Άγκυρα – Πολλά τα σενάρια, που τρέχουν στο μυαλό σας και ίσως και τα περισσότερα να είναι αληθινά. Αν δώστε λίγο χρόνο, πιθανόν να διαφωτιστείτε και πρακτικά.– Σκεφτείτε την περίπτωση να μείνετε μόνοι, μακριά από συναισθηματικές δεσμεύσεις. Ίσως και να σας βοηθήσει στην ψυχολογία σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play