Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 18/11

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 18/11
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου...

​ΚΡΙΟΣΗ μέρα επιφυλάσσει αρκετά επικοινωνιακά μπλεξίματα, αναβολές και παρανοήσεις, οπότε καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στο τι λες και κάνεις, ιδιαίτερα αν συζητήσεις ή κανονίσεις να συναντηθείς με ένα άτομο που μόλις γνωριστήκατε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια. Πάντως έχε και μια επιφύλαξη, πριν σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και σιγουρέψου για το χαρακτήρα του γιατί μπορεί άλλο να δείχνει κι άλλο να είναι. Αν είσαι σε σχέση, οι παρεξηγήσεις δε θα λείψουν, ενώ είναι πιθανό να υποψιαστείς ότι το ταίρι σου λέει ψέματα για κάτι ή τουλάχιστον σου κρύβει μέρος της αλήθειας. Σήμερα όμως δεν θα καταφέρεις να εξιχνιάσεις τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣΗ ανάγκη σου να διώξεις τη μοναξιά ίσως σε ρίξει στην αγκαλιά ενός προσώπου που θα αποδειχθεί εντελώς ακατάλληλο για σένα. Γενικά πάντως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με όποιον/α σε πλησιάσει ερωτικά σήμερα και μη βιαστείς να υποκύψεις, από τα γλυκόλογα και τις κολακείες που θα σου πει, αν δεν γνωριστείτε καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση, προσέξτε με τα χρήματα και τα προσωπικά σας αντικείμενα γιατί είναι πολύ πιθανό από αφηρημάδα ή αμέλεια να χάσετε ή να ξεχάσετε κάτι και μετά να έχετε τρεξίματα. Γι’ αυτό ελέγξτε δυο και τρεις φορές το οτιδήποτε. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε να υπογράψετε κάποιο έγγραφο ή να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙΟ κυβερνήτης σου, Ερμής, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και όπως αντιλαμβάνεσαι η μέρα, τουλάχιστον στα ερωτικά σου, μάλλον θα θυμίζει σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και όσο κι αν επιστρατεύσεις την ευστροφία σου δεν θα μπορέσεις να το συμπληρώσεις. Από τη στιγμή που βλέπεις ότι επικρατεί μια θολούρα, καλό θα ήταν είτε να κινηθείς διαισθητικά είτε να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε ψέματα ή δικαιολογίες γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να υποψιάσεις το ταίρι σου και να κάνει διάφορες αρνητικές σκέψεις. Επίσης, μια επαγγελματική συμφωνία που ήταν στα σκαριά πιθανόν να ναυαγήσει ή να ανακαλύψετε μια ατασθαλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΗ φαντασία σου θα σε παρασύρει σε περίεργα μονοπάτια σήμερα κι ίσως αρχίσεις να ονειρεύεσαι πράγματα για τα ερωτικά σου που μόνο στα παραμύθια συμβαίνουν. Γι’ αυτό κράτα μια επαφή με την πραγματικότητα και μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες για ένα άτομο, αν δεν το γνωρίζεις καλά γιατί δεν αποκλείεται να πέφτεις έξω στις εκτιμήσεις σου και σύντομα να απογοητευτείς. Αν είσαι σε σχέση, μια συκοφαντία ή ένα ψέμα στη δουλειά που θα ειπωθεί για σένα από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες θα σου χαλάσει τη διάθεση και δεν αποκλείεται να σε επηρεάσει τόσο που ό,τι και αν κάνει ο σύντροφός σου, δε θα μπορέσει να σε κάνει να το ξεχάσεις.

ΛΕΩΝΊσως σήμερα νιώσεις αρκετά ευάλωτος/η, με αποτέλεσμα να υποκύψεις πιο εύκολα στη συναισθηματική πίεση που θα σου ασκηθεί από ένα άτομο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεχάσεις υποσχέσεις που είχες δώσει στον εαυτό σου για το πόσο πρέπει να αποφεύγεις μελλοντικά μπλεξίματα και τα όριά σου να γίνουν πολύ ρευστά. Ωστόσο, φρόντισε να μην χάσεις τελείως τον μπούσουλα και να ξέρεις τι σου γίνεται ανά πάσα στιγμή. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να θέλεις πολύ να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για να διώξεις κάποιες αμφιβολίες σου, όμως καλό θα ήταν να μην την επιχειρήσεις γιατί μόνο διαφωτιστική δε θα είναι και θα σε μπλέξεις ακόμα περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΜε το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα κινδυνεύεις να πνιγείς σήμερα από τις υπερβολικές ευαισθησίες και τα συναισθήματα, παρότι είναι τελείως έξω από το συνηθισμένο σου χαρακτήρα. Πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι ο έρωτας από μόνος του είναι κατά πολύ ένα παραμύθι, που καλό θα ήταν να αφεθείς να τον ζήσεις και μην προσπαθήσεις να τον γειώσεις, ανεξάρτητα αν κρατάς κάποιες επιφυλάξεις για να νιώσεις πιο ασφαλής. Αν είσαι σε σχέση, η λογική θα λείπει σε… διακοπές, οπότε το να προβάλλεις συγκεκριμένα επιχειρήματα στο ταίρι σου για να στηρίξεις μια απόφαση ή μια κίνησή σου είναι άδικος κόπος. Θα είχες καλύτερα αποτελέσματα αν γινόσουν πιο… αφαιρετικός/η.

ΖΥΓΟΣΔεν αποκλείεται να φορτιστείς συναισθηματικά σήμερα και να νιώσεις την ανάγκη να βρεις έναν ώμο να κλάψεις, πρόσεξε ωστόσο που θα… γείρεις γιατί μπορεί η αδυναμία της στιγμής να πάρει άλλες διαστάσεις και να καταλήξεις μπλεγμένος/η σε μια κατάσταση που δεν υπολόγιζες. Γι’ αυτό, κράτα λίγο αντίσταση και μην λιώνεις με το πρώτο κομπλιμέντο ή μια κίνηση γιατί δεν βρίσκεσαι στο μυαλό του καθενός, ώστε να ξέρεις τι υπάρχει και πού αποσκοπεί. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να χρειαστεί να πεις ένα μικρό ψέμα, προκειμένου να αποφύγεις μια ένταση ή δυσάρεστη κατάσταση κι αν νομίζεις ότι αυτή είναι η κατάλληλη λύση, τότε κάνε το, μπορείς ωστόσο να μην παρουσιάσεις όλη την αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΕίναι πιθανό να χρησιμοποιήσεις όσα μέσα διαθέτεις, ακόμα και συναισθηματικές πιέσεις, προκειμένου να κατακτήσεις ένα άτομο που θέλεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται αλλιώς να τα σχεδιάζεις εσύ κι άλλο να βγει στην πορεία και να σου ξεφύγει με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής. Γι’ αυτό φρόντισε να το πας και συ λάου-λάου και χωρίς ένταση και πάθος για να το φέρεις στα νερά σου. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αγορές και οικονομικές συμφωνίες, οπότε καλό θα ήταν να προσέξετε αρκετά λεπτομέρειες και όρους, πριν κάνετε το οτιδήποτε. Πάρτε το χρόνο σας να τα σκεφτείτε όλα προσεκτικά, συζητήστε τα και μετά αποφασίστε.

ΤΟΞΟΤΗΣΟ Ερμής στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, οπότε μην ψάξεις λογικές εξηγήσεις και βασικά επιχειρήματα, απλά εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για ένα άτομο που σου αρέσει πολύ. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να κλείσεις τα μάτια και να τραβήξεις στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, απλά μην αφήνεις το συναίσθημα να σε παρασύρει γιατί είναι πιθανή η διάψευση προσδοκιών ή η εξαπάτηση. Αν είσαι σε σχέση, ίσως παρεξηγηθείς από το σύντροφό σου με κάτι που θα πεις ή μια πρωτοβουλία σου να καταλήξει μια τρύπα στο νερό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το γυρίσεις στην πλάκα, έτσι ώστε και την απογοήτευση να μετριάσεις και τις εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΈτσι κι αλλιώς είσαι από τη φύση σου επιφυλακτικός/η και δύσπιστος/η, οπότε όταν ακούς υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και κολακείες έχεις την τάση να οχυρώνεσαι περισσότερο απ’ όσο συνήθως. Μην κρίνεις όμως βιαστικά ένα πρόσωπο που μπορεί να σε προσεγγίσει σήμερα με τέτοιο τρόπο και ερεύνησέ το λίγο περισσότερο, πριν το απορρίψεις ή αρνηθείς μια πρότασή του. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό ο σύντροφός σου να μην μπορέσει να τηρήσει μια υπόσχεση που σου είχε δώσει, χωρίς όμως να φταίει. Παρότι αρχικά θα απογοητευτείς και ίσως πετάξεις κι ένα υπονοούμενο, μετά θα αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα δεν είναι ούτε στο δικό σου, ούτε στο δικό του χέρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΊσως δεν είσαι αρκετά ειλικρινής απέναντι σε ένα άτομο, είτε γιατί θέλεις να το αποφύγεις, επειδή σου έχει γίνει τσιμπούρι και σε πιέζει με τον τρόπο του για σχέση, είτε γιατί θα είσαι σε φάση που προτιμάς να μείνεις και να τα βρεις με τον εαυτό σου, χωρίς επηρεασμούς και παρεμβάσεις. Όμως θα προσέξεις αρκετά τι θα πεις, για να μην το πληγώσεις ή να αφήσεις μια πόρτα ανοιχτή, ανάλογα με την περίπτωση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υποπέσει στην αντίληψή σας ότι ένας φίλος ή μια φίλη σας λέει διάφορα, που τα περισσότερα είναι δικά του κατασκευάσματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό θα σας πειράξει, ιδιαίτερα αν ανακαλύψετε ότι λέει και για σας διάφορα.

ΙΧΘΥΕΣΜε τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου ενδέχεται να βρεθείς σε συναισθηματικό αδιέξοδο σήμερα γιατί θα πιεστείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού τα πράγματα είναι φλου και δε σε βοηθούν. Γι’ αυτό μπορεί να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου και να ζητήσεις τη γνώμη του, όμως την τελική απόφαση πάρ’ τη μόνος/η σου, γιατί ανεξάρτητα από την καλή του πρόθεση, είναι πιθανό να σε σπρώξει προς τη λάθος επιλογή. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς με άνεση να ελιχθείς, προκειμένου να αποφύγεις ένα στρίμωγμα από το ταίρι σου που θα σε φέρει σε αμήχανη θέση. Έτσι και τη γαλήνη ανάμεσά σας θα διατηρήσεις και καταφέρεις να γλυτώσεις τουλάχιστον για την ώρα.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play