Υπέρ Πανσέληνος στον Ταύρο και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Υπέρ Πανσέληνος στον Ταύρο και εβδομαδιαίες προβλέψεις
Η Σελήνη είναι πάντα το γοητευτικό εκείνο σώμα που από την αρχαιότητα μας απασχόλησε και μας εξήρε την φαντασία.

Η Σελήνη είναι πάντα το γοητευτικό εκείνο σώμα που από την αρχαιότητα μας απασχόλησε και μας εξήρε την φαντασία. Οι φάσεις της, ακολουθούν κάθε φορά τις προσωπικές μας συγκινήσεις και οι συγκινήσεις μας ταυτίζονται με τις φάσεις της.

Έτσι κι αυτή τη φορά, φτάσαμε στην Πανσέληνο, που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου. Ζώδιο έξαρσης της Σελήνης, δηλαδή της πλέον δυνατής της θέσης.

Ωστόσο, πολλά ακούγονται για την συγκεκριμένη Πανσέληνο. Αστρονομικά δόθηκε μία περιγραφή του φαινομένου, για να διασαφηνιστεί όσο το δυνατόν η εικόνα του.

Σημαντικά φαινόμενα έχουμε κατά περιόδους στον ουράνιο χάρτη, δεν σημαίνει όμως πως φέρνουν μεμονωμένα, σημαντικές αλλαγές στην Δημιουργία.

Αστρολογικά λοιπόν, η Πανσέληνος έχει θετικά στοιχεία και αξίζει να σταθούμε σ’ αυτά κατά πρώτον και στα δύσκολα σημεία στη συνέχεια.Σχηματίστηκε το μεσημέρι της 14ης Νοεμβρίου, συγκεκριμένα στις 15.51 στην 22α μοίρα και 37’ του Ταύρου.

Είναι στην έξαρση της Σελήνης, άρα στην καλύτερη ζωδιακά θέση, εκφράζει την ανάγκη για απολαβές και απολαύσεις που έχουν να κάνουν με συναισθηματική και υλική ασφάλεια.Δεν δέχεται αρνητικές όψεις από άλλους πλανήτεςΟ ωροσκόπος είναι στον Κριό και σηματοδοτεί πρωτοβουλίες, θάρρος, παρακίνηση, φλόγα, μαχητική διάθεση και επιθετικότηταΟ κυβερνήτης του ωροσκόπου, Άρης, είναι στον Υδροχόο και σχηματίζει ακριβείας τρίγωνο προς τον Ερμή. Φέρνει νέες ιδέες, οραματισμό, διορατική αντίληψη, ευφυείς επιλογές, πνευματική εξέλιξη.Στο Μεσουράνημα είναι ο Πλούτωνας σε έναν υπέρλαμπρο άστρο, και δηλώνει υπεροχή, ή τάση κυριαρχίας.Ο Ουρανός σε σύνοδο με την Δήμητρα και τον ωροσκόπο, δηλώνει την ανάγκη της απελευθέρωσης για να καρποφορήσει η νέα ιδέα, η νέα εποχή.Δύσκολο είναι το τετράγωνο του Πλούτωνα προς τον Δία, όπου οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπορεί να φέρουν ρωγμές, αν οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές. Είναι ένα τετράγωνο που θα μας απασχολήσει σε διάρκεια, δεν περιορίζεται στην Πανσέληνο.Το τετράγωνο αυτό όμως (Δία-Πλούτωνα), μειώνει την έντασή του, αφού ο κυβερνήτης του Πλούτωνα, ο Κρόνος, σχηματίζει θετική γωνία προς τον Δία και εναρμονίζει σε ένα βαθμό την «αντιπαράθεση».Η Πανσέληνος φωτίζει την απέναντι πλευρά που είναι ο Ήλιος, η Μαύρη Σελήνη και η Υγεία, σε περιβάλλον Σκορπιού. Επομένως, έχουμε μία σκοτεινή πλευρά του ψυχισμού, των ενστίκτων, της υπόγειας κίνησης ή της δόλιας συμπεριφοράς, που πρέπει να εξυγιανθεί.Συμβαίνει σε ημέρα Σελήνης (Δευτέρα) αλλά ώρα Άρη, που είναι ασύμβατη ως προς τη φύση της ημέρας. Επομένως συγκινησιακά και ενεργειακά υπάρχει έξαρση αντιθέσεων. Η συγκίνηση μπορεί να καθορίσει αντιδράσεις.

Στην εποχή πολλών σκοτεινών καταστάσεων και της τάσης να μας χειραγωγούν μέσω του φόβου, η Υπέρ-Σελήνη μπορεί να δηλώσει το μεγαλείο της ψυχής, το σθένος και το απόθεμα δυνάμεων, αφού είναι στην έξαρσή της.

Αρκεί να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, σε εγρήγορση, αυθεντικοί και να καθαρίσουμε τις σκοτεινές μας πτυχές ή να απομακρύνουμε αποφασιστικά, ακόμη και με κόστος, σκοτεινές παρουσίες από τη ζωή μας!

 πηγή: www.astrolife.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play