Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 14 έως 20 Νοεμβρίου 2016

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 14 έως 20 Νοεμβρίου 2016
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 14 έως 20 Νοεμβρίου 2016;

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Είναι τόσο πολλά τα πρακτικά ζητήματα αυτή την εβδομάδα, που το πρώτο σου μέλημα θα ήταν να ξεμπερδεύεις με αυτά, να τα τακτοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς και μετά να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα, με την ησυχία σου. Τα “υπόλοιπα” βέβαια, είναι η πραγματική ζωή, η σχέση σου, η ψυχαγωγία, αλλά μπορεί η δουλειά αυτές τις μέρες να είναι ατελείωτη και ίσως αυτό να σημαίνει ότι ο χρόνος για να είσαι με τον άνθρωπό σου δεν είναι επαρκής. Προτείνεται όμως να είσαι καλά οργανωμένος, ώστε να τροφοδοτείσαι και από τη σχέση σου, γιατί αν μη τι άλλο, μπορεί να σε ενισχύσει. Αυτές τις μέρες παρεμπιπτόντως, πρέπει να προσέχεις λίγο να μην υπερβάλλεις σε αυτά που λες και να κρατάς και μικρό καλάθι σε αυτά που ακούς.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Αυτές οι μέρες 1. έχουν πολλή δουλειά, 2. είναι ό,τι πρέπει για να ακούσεις πράγματα που δεν ισχύουν ή για να σου την πέσουν ερωτικά με μεγάλα λόγια που δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορούμε να τα εμπιστευτούμε και 3. για να κάνεις κι εσύ το ίδιο (ντροπή, Κριέ!). Πρόσεξέ με, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 18 είναι μια ένδειξη “εξαπάτησης”. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φαίνεται ότι κλείνει ένας κύκλος, ότι κάτι ολοκληρώνεται επιτυχώς και ξεκινάει κάτι νέο. Αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα εντελώς εσωτερικό, μπορεί δηλαδή να αλλάζει η στάση σου απέναντι σε ένα θέμα και αυτή η φαινομενικά μικρή αλλαγή να αποδειχθεί τεράστιας σημασίας. Ίσως τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο να νιώθεις ένταση, την οποία με κάποιο τρόπο να πρέπει να διαχειριστείς. Όμως λίγες μέρες μετά θα διαπιστώσεις τα θετικά αποτελέσματα της Πανσελήνου και θα ξεχάσεις και την ένταση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η σημαντική Πανσέληνος στο ζώδιό σου δείχνει ότι κλείνει οριστικά μια περίοδος και ξεκινάει μια διαφορετική και σαφώς καλύτερη. Αν κάτι πρέπει να προσέχεις αυτή την εβδομάδα είναι τα μεγάλα λόγια, τις υποσχέσεις, κλπ. Τα έχεις ξανακούσει. Και λίγο πολύ όλοι μας. Αν δεν είναι από έγκυρη πηγή ή που της έχεις μια εμπιστοσύνη, περίμενε λίγο έως ότου αποδειχθεί η εγκυρότητά τους. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Επειδή ο Ποσειδώνας ξέρει να θολώνει την ατμόσφαιρα και ο κυβερνήτης σου ο Ερμής είναι ο πλανήτης των πληροφοριών και της επικοινωνίας και επειδή αυτοί οι δύο όταν σχηματίζουν δύσκολη γωνία μεταξύ τους, μπορούν να μετατραπούν σε λαμόγια και απατεωνίσκους, πρόσεχε τι λες, τι ακούς, τι πιστεύεις και όλα τα σχετικά. Ευτυχώς η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σου, σε μεταμορφώνει ψυχολογικά και αυτό βγαίνει και στη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Είσαι σε μια επικοινωνιακή και κοινωνική περίοδο και όλα καλά. Ο κυβερνήτης σου όμως σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Ποσειδώνα, μια όψη που με απλά λόγια θα την περιγράφαμε ως “όψη της εξαπάτησης”. Εύκολα θα μπορούσες να πιστέψεις αυτές τις μέρες κάτι που δεν ισχύει, να ψαρώσεις με μεγάλες κουβέντες, να πιστέψεις ότι κάποιος έχει κακή πρόθεση ή καλή και να έχει το αντίθετο. Σε τέτοιες περιπτώσεις δίνουμε χρόνο και αφήνουμε τις πράξεις να μιλάνε, έχουν να πουν περισσότερα. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το εκπληκτικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αφορά τη συντροφική σου σχέση και είναι ιδανικό για να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έφερε ο Άρης πριν από λίγο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης μπορεί να σε τσιτώνει και να μην σου είναι εύκολο να κρατηθείς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Λοιπόν, προλαβαίνεις να το σώσεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Πανσέληνος στις 14 αφορά την κοινωνική σου ζωή και επειδή κλείνει μια περίοδος και φαίνεται ότι ξεκινάει μια νέα αμέσως μετά την Πανσέληνο και επειδή το πώς θα είναι αυτή η νέα αυτή περίοδος εξαρτάται περισσότερο από εσένα, αποδέξου την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και βγες λίγο περισσότερο προς τα έξω. Μην πιστεύεις και πολλά από όσα ακούς, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μάς παραπλανά όλους αυτές τις μέρες. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι ένδειξη ότι οι πληροφορίες που λαμβάνεις δεν είναι αυτές τις μέρες και οι πιο αξιόπιστες. Στο πρόγραμμα, λεκτικά ξεσπάσματα, ασυνεννοησία, υπερβολικά “εγκεφαλική” αντιμετώπιση της σχέσης σου, με αποτέλεσμα την παραμέληση του συναισθήματος. Του δικού σου συναισθήματος κυρίως.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι η όψη της απατεωνιάς κατά κάποιο τρόπο και αφορά την ερωτική σου ζωή, καθότι ο Ερμής βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και ο Ποσειδώνας στον όγδοο, του σεξ. Τουτέστιν, μην πολυπιστεύεις αυτά που ακούς, υποσχέσεις, τρελούς έρωτες και γενικά δραματικές δηλώσεις. Όχι ότι δεν είναι αληθείς απαραίτητα, αλλά μπορεί να έχουν έναν λίγο περισσότερο δραματικό τόνο αυτές τις μέρες. Αν δεν αναζητάς κάτι “σοβαρό”, τότε μπορείς να περάσεις καλά. Αν αναζητάς κάτι πιο μακροχρόνιο, κάνε λίγες μέρες υπομονή για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το εκπληκτικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αφορά στον έρωτα και στη συντροφικότητα, και παρ’ όλο που φαίνεσαι αρκετά πιεσμένος από δουλειές και υποχρεώσεις αυτές τις μέρες, είναι τόσο αισθησιακό και ρομαντικό, που δε θα περάσει και απαρατήρητο. Παρθένε, ζήσ’ το όσο μπορείς καλύτερα και πιο χαλαρά. Μόνο συζητήσεις για το σπίτι μην κάνεις, γιατί τώρα δε σε παίρνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με τη σχέση και το σπίτι.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα στη ζωή σου, που να εξελιχθεί σε σχέση. Αυτό τις μέρες γύρω στις 20, γιατί πιο πριν έχουμε μια Πανσέληνο και μια περίεργη όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα, που μπορεί να μην σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει. Ο έρωτας πάντως είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο αυτή την περίοδο. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον όγδοο, μυστήριο, σκοτεινό και παθιασμένο οίκο σου και θέτει το ερώτημα: αξίζει να ζει κανείς χωρίς πάθος; Την απάντηση την ξέρεις, Ζυγέ, όχι, για σένα τουλάχιστον, και το ενδιαφέρον είναι ότι το πάθος μπορεί να επανέλθει όπως και να αυξηθεί η γενικότερη επιθυμία για τον άλλον. Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι άκρως ερωτική και να φέρει μια πραγματική αίσθηση οικειότητας με το σύντροφό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται σε έναν οίκο ερωτικό και παθιασμένο, και φαίνεται ότι και επεξεργάζεσαι θέματα συναισθηματικού περιεχομένου, ακόμη και την ίδια σου την άποψη για τον έρωτα και τις σχέσεις, αλλά και ότι μια υπόθεση ή γενικότερα μια περίοδος κλείνει, για να ξεκινήσει μια νέα. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο, που αφορά τη συντροφική σου σχέση. Ένα στάδιο το περνάς και προχωράς στο επόμενο. Αυτό δεν έχει κάτι αξιολογικό, δε λέμε δηλαδή ότι απαραίτητα κάτι καλό ή δυσάρεστο θα συμβεί. Αλλά ότι είσαι σε μια φάση μετάβασης. Μόνο πρόσεχε λίγο τον τομέα της επικοινωνίας, γιατί υπάρχει μια τάση για ό,τι να ‘ναι συνεννόηση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας και αποτελεί ένδειξη ότι σε αυτόν τον τομέα περνάς σε άλλο στάδιο. Μπορεί να ξεκαθαριστεί μια σχέση, να δημιουργηθεί μια νέα, να πάρεις αποφάσεις για τη συναισθηματική σου ζωή. Πάντως προχωράς. Και στις 20 η εκπληκτική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επιβεβαιώνει μια νέα γνωριμία. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Σε σχέση με το σπίτι και τη συγκατοίκηση, ένα πράγμα είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου. Ότι υπάρχει μια τάση για ασυνεννοησία και σε ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό η ατμόσφαιρα να είναι τόσο θολή, που να μη βγαίνει κανένα συμπέρασμα. Αυτό αφορά και στην περίπτωση που μένεις μαζί με τον σύντροφό σου. Να πούμε επίσης ότι έχεις δουλειά από ό,τι φαίνεται και αυτό είναι μεν καλό, αλλά θέλει αφοσίωση και ίσως δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για κάτι άλλο. Δε θα είναι έτσι και η επόμενη εβδομάδα, υπομονή.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Είναι πιθανό αυτές οι μέρες να είναι υπερβολικά φορτωμένες, με πολλές εργασίες και διάφορα εγχειρήματα και ο χρόνος για κοινωνικές συναναστροφές και γνωριμίες να μην είναι και αρκετός. Και επειδή ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, υπάρχει μια τάση για εξαπάτηση, οπότε μην πιστεύεις απαραίτητα αυτά που ακούς με την πρώτη. Καλύτερα να πιστεύεις επειδή βλέπεις πράξεις και όχι επειδή ακούς λόγια. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Υδροχόος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το γεγονός ότι αυτόν τον καιρό βρίσκεσαι υπό την προστασία της Αφροδίτης, είναι πολύ αισιόδοξο. Η όψη της με τον Ποσειδώνα μπορεί να είναι απίστευτα ρομαντική. Έχουμε βέβαια και μια Πανσέληνο που περισσότερο αφορά στους μη δεσμευμένους Αιγόκερους, η οποία όμως παρ’ όλα αυτά μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα ερωτικά συναισθήματα για το σύντροφό σου. Αν υπάρχουν, αν δεν υπάρχουν, θα φέρει ερωτήματα. Που θα πρέπει να απαντηθούν.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον Ταύρο, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή, που αφορά στον έρωτα και το πάθος. Έχει πολύ ενδιαφέρον, γιατί αυτό που πρέπει να γίνει με μια ερωτική υπόθεση, θα γίνει, θα μάθεις δηλαδή ακριβώς τι παίζεται και πώς θα προχωρήσεις, ή δε θα προχωρήσεις. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να ξεχωρίσεις ένα άτομο και να νιώσεις ότι εμπλέκεσαι ερωτικά και συναισθηματικά μαζί του. Είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μην ξεχνάμε, σε μια πολύ καλή όψη με τον Ποσειδώνα, στον οίκο των γνωριμιών. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 14 αφορά το σπίτι, την οικογένεια, συγκατοικήσεις, και οτιδήποτε σχετίζεται με την κατοικία, αλλαγές, μετακομίσεις, κλπ. Υπάρχει μια ένταση ενδεχομένως αυτές τις μέρες, είτε λόγω ενός πρακτικού προβλήματος που δεν έχει διευθετηθεί, είτε επειδή κάτι δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο ανάμεσα σ’ εσένα και το σύντροφό σου. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να κρατάει κανείς την ανησυχία του κρυφή. Αν δεν μιλάτε εσείς μεταξύ σας για τη σχέση σας, δε θα το κάνει κανείς άλλος για εσάς.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Όπου ακούς πολλά λόγια, μην απαντάς και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, απλώς περίμενε τη στιγμή που και οι πράξεις θα είναι ανάλογες με τα λόγια που άκουσες. Μπορεί το κλίμα να είναι λίγο περίεργο και θολό, λόγω της Πανσελήνου, τη μεγαλύτερη θολούρα όμως, ιδίως στο πώς κρίνουμε τις καταστάσεις που βιώνουμε, τη χρωστάμε στην όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να φέρει κάτι σαν “διαστρέβλωση της πραγματικότητας”. Οπότε τώρα δεν πιστεύουμε ό,τι ακούμε και γενικά αποφεύγουμε και να δίνουμε τρελές υποσχέσεις, μην έχουμε μετά προσδοκίες από τους άλλους, στις οποίες θα αδυνατείς να ανταποκριθείς. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα; Τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 ή στείλε sms στο ΚΕΡΕΜ στο 54529. Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1′ Κινητό 1.61€/1′).

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ξέρεις ότι το σύμβολό σου είναι το ένα ψάρι που κοιτάζει αριστερά και το άλλο δεξιά, οι απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά σου μοιάζουν μερικές φορές με τις κινήσεις των ψαριών, αντανακλαστικές, ταχύτατες, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από την προηγούμενη. Απλώς να τονίσουμε λίγο εδώ ότι ο άλλος μπορεί να ταράζεται μερικές φορές με το πόσο απρόβλεπτος μπορεί να γίνεις. Και εντάξει, ενδεχομένως να ξέρει ότι από εκεί που είσαι ζεστός, γίνεσαι απόμακρος και να έχει μάθει να είναι μια χαρά με αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να ξέρει πότε συμβαίνει η αλλαγή, τι είναι αυτό που την προκαλεί. Θα μου πεις, εσύ ξέρεις; Όχι απαραίτητα. Αν κάτι θα ήταν καλό να διαχειριστείς αυτές τις μέρες, αυτό είναι η αστάθεια. Και εσύ χρειάζεσαι λίγη περισσότερη σταθερότητα αυτή την περίοδο, και αυτός ή αυτή που είναι δίπλα σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Πανσέληνος στις 14 δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με την πορεία μιας πρόσφατης γνωριμίας. Αυτό σε περίπτωση που ήδη κάτι παίζεται εδώ και κάποιο καιρό, αλλά υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από την κατάσταση. Ένα άλλο θετικό σενάριο είναι ότι η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης σου και στο ζώδιό σου, μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία. Είναι πάρα πολύ σημαντική η όψη μεταξύ τους για τη συναισθηματική σου ζωή.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play