Ζώδια love tips 15/11 Τρίτη

Ζώδια love tips 15/11 Τρίτη
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

zodia ΚριόςΕίστε έτοιμοι να προχωρήσετε, να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα και να κάνετε μια νέα αρχή. Κάποια προβλήματα υγείας ίσως δημιουργήσουν προβλήματα στην ημέρα σας. Θα πρέπει να πίνετε περισσότερα υγρά για να απομακρύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας.

zodia ΤαύροςΗ τύχη σας βοηθά να σημειώσετε πρόοδο κοινωνικά. Μην χάνετε χρόνο σε λεπτομέρειες. Θα είστε σε εξαιρετική φόρμα. Προσέξτε τι τρώτε για να έχετε περισσότερη ενέργεια.

 zodia ΔίδυμοιΗ αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τον θαυμασμό των γύρω σας και τίποτα δεν θα μπαίνει εμπόδιο στον δρόμο σας. Να είστε υπομονετικοί δεν θα μπορούν όλοι να διατηρήσουν τον ρυθμό σας. Προσέξτε το συκώτι σας και μην το παρακάνετε με το φαγητό.

zodia ΚαρκίνοςΘα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις που δεν είχατε σκεφθεί και αυτό θα σας ανοίξει νέες πόρτες. Μην τα αναλαμβάνετε όλα. Θα πρέπει να μοιράσετε τις ευθύνες και να χαλαρώσετε πριν εξαντληθείτε εντελώς

zodia ΛέωνΟι ιδέες σας θα είναι πιο ξεκάθαρες και θα ασχοληθείτε με νέα πράγματα. Η καθημερινή οπτική σας απέναντι στον τρόπο ζωής σας θα πρέπει να σας ανησυχείτε περισσότερο. Δεν κοιμάστε καλά.

zodia ΠαρθένοςΘα είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε εποικοδομητικά για να γευθείτε τις απολαύσεις. Θα πρέπει ν α χαλαρώσετε και να ακούσετε τις βασικές σας ανάγκες χωρίς να χάνετε την υπερηφάνεια σας. Θα πρέπει να κοιμηθείτε περισσότερο.

zodia ΖυγόςΟι άλλοι θα σας δουν πιο σοβαρούς από ότι συνήθως και θα χαρούν πολύ. Θα πρέπει να πίνετε περισσότερα υγρά και να ασκείστε για να βρείτε την ενέργειά σας. Θα μπορέσετε έτσι να καθαρίσετε και το μυαλό σας.

zodia ΤοξότηςΗ ατμόσφαιρα είναι εποικοδομητική και βοηθά τις σχέσεις σας. Η τύχη σας βοηθά να σχηματίσετε νέες επαφές. Ξοδεύετε πολύ χρόνο σε ασήμαντα θέματα και αυτό σας εξαντλεί. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για να αντιληφθείτε ότι είστε κουρασμένοι.

zodia ΑιγόκερωςΘα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητά σας και αυτό σας ωθεί να γνωρίσετε νέα, ενδιαφέροντα άτομα. Είστε σε πολύ καλή φόρμα αλλά χρειάζεστε και σωματική άσκηση. Θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο χωρίς περιττά ρίσκα.

zodia ΥδροχόοςΜην δημιουργείτε ανησυχίες για πράγματα που δεν υπάρχουν. Η ευκολία των σχέσεών σας θα σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε. Θα έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην χαλάρωση. Κάντε ένα βήμα πίσω.

zodia ΙχθύεςΘα είναι μια ήρεμη ημέρα. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ησυχία πριν φθάσετε να μην έχετε χρόνο για εσάς. Οι επαφές με τους φίλους θα είναι καλός τρόπος να χαλαρώσετε και να απομακρύνετε την ένταση που αισθάνεστε.

πηγή: astrolive

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play