Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 από τον Κώστα Λεφάκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 από τον Κώστα Λεφάκη
Τι έφερε η Πανσέληνος.

Η πρώτη από τις τρεις θεαματικές Πανσελήνους του τέλους του έτου,ς πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, στο ζώδιο του Ταύρου. Θα φέρει όμως, εξίσου θεαματικά αποτελέσματα;

ΚριόςΗ Πανσέληνος της Δευτέρας δημιουργεί ειδικές συνθήκες στο χώρο της εργασίας και αναμοχλεύει κάποιες μυστικές συμφωνίες που αφορούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Είναι επίσης ανάγκη να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές και να μην αιφνιδιαστείτε από τις έκτακτες ανάγκες που θα προκύψουν. Αισθηματικά μην ακολουθήσετε την ίδια τακτική και μην αφήνετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στη σχέση σας να διαιωνίζονται. Είναι αλήθεια ότι δεν είστε από τους ευνοημένους της εβδομάδας γι αυτό μείνετε μακριά από εντάσεις, κινδύνους παρεξηγήσεων και γεγονότων που περιορίζουν την οικονομική σας εμβέλεια! Tip Δραστηριοποιηθείτε μόνο αν είστε σίγουροι ότι ξέρετε όλα τα δεδομένα!

ΤαύροςΗ Πανσέληνος της Δευτέρας που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας προκαλεί αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και σας αναγκάζει να βγείτε για λίγο από τις καθημερινές σας συνήθειες και δραστηριότητες για όλη την εβδομάδα που ακολουθεί. Να ξέρετε ότι το στιγμιαίο θα παίξει το ρόλο του και πρέπει να είστε σε επιφυλακή, γιατί αφορά τόσο σε ευκαιρίες, όσο και σε ανατροπές. Αισθηματικά προβλέπεται κάποια ταραχή, λόγω της αντίθεσης της Σελήνης με τον Ήλιο, αλλά αν έχετε τη διορατικότητα να κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια των γεγονότων, θα διαπιστώσετε ότι όλα συμβαίνουν για να σας βοηθήσουν να διακρίνετε καλύτερα τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας σε τομείς άκρως ενδιαφέροντες για εσάς.Tip Nα μην αφήσετε το συναίσθημα να ξεπεράσει τη λογική σας!

ΔίδυμοιΗ αναστάτωση αυτής της εβδομάδας εξυπηρετεί τα βραχυπρόθεσμα επαγγελματικά σας συμφέροντα και σας επιτρέπει να δράσετε, χωρίς να εκτεθείτε και χωρίς να ξεπεράσετε το μέτρο που επιβάλλουν οι ειδικές συνθήκες. Η Πανσέληνος της Δευτέρας θα έχει συναισθηματική φόρτιση και θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας. Φροντίστε να μην κοινοποιήσετε τις αδυναμίες σας και να μην δώσετε αφορμές αμφισβήτησης των ικανοτήτων και των ταλέντων σας. Φυσικά και θα είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των περιουσιακών και οικονομικών σας, αν και, προς το τέλος της εβδομάδας, φαίνεται να τακτοποιείται μια σημαντική σας εκκρεμότητα.Tip Να επιβεβαιώσετε την καλή γνώμη των άλλων για εσάς!

ΚαρκίνοςΗ Πανσέληνος αυτή δοκιμάζει το νευρικό σας σύστημα και σας συνιστά ψυχραιμία όταν οι άλλοι δεν είναι συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους απέναντί σας, ή όταν, σας καθιστούν αναίτια υπεύθυνους για κάτι το οποίο δεν έγινε όπως είχε προγραμματιστεί. Μην ανησυχείτε! Τα πράγματα θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους κατάσταση μόλις περάσει η επήρεια της Πανσελήνου. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας στην εργασία, ακόμα και να υπολογίζετε στην υποστήριξη κάποιου σημαντικού ανθρώπου, ο οποίος όμως ποντάρει στη σοβαρότητα και στην ειλικρίνειά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις επιθυμίες σας! Tip Να ενεργήσετε με σύνεση και διορατικότητα!

ΛέωνΝα είστε έτοιμοι για να δώσετε διέξοδο στην ενεργητικότητά σας και να μπορέσετε να αναλάβετε δράση σε τομείς που διαπρέψατε στο παρελθόν, είτε αυτοί λέγονται εξειδικευμένη εργασία, διπλωματική ικανότητα, διοικητικές ευθύνες, είτε ρητορική δεινότητα! Η Πανσέληνος της Δευτέρας δεν είναι τόσο ευνοϊκή για εσάς και γι αυτό θα πρέπει να ξεφύγετε, με όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, από τα συνηθισμένα της καθημερινότητας, που θα απασχολήσουν τους άλλους. Ευτυχώς ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και είναι πολύ πιθανό για εσάς που έχετε σχέση με το εξωτερικό να παραστεί ανάγκη να ταξιδέψετε ξαφνικά. Οι υπόλοιποι θα διαπρέψετε σε νέους τομείς, κοινωνικής δραστηριότητας. Tip: Να αναλάβετε δράση σε νευραλγικούς τομείς!

ΠαρθένοςΜια εβδομάδα με Πανσέληνο στον Ταύρο, είναι θετικά προσκείμενη απέναντί σας. Ευνοείστε σε τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας, ανταγωνισμού με σοβαρούς αντιπάλους και έκβασης υποθέσεων οικονομικών διακανονισμών. Αισθηματικές ευαισθησίες έρχονται στο φως και πρέπει να αφήσετε το συναίσθημά σας να εκδηλωθεί αβίαστα. Φανείτε περισσότερο τολμηροί σε αυτόν τον τομέα από όσο συνήθως και διεκδικείστε για τον εαυτό σας την ικανοποίηση της κατάκτησης. Αν μείνετε αδρανείς, θα χαθεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταλάβετε τις δυνάμεις σας και να δημιουργήσετε εκείνες τις θετικές εντυπώσεις που χρειάζονται οι άλλοι για να σας πλησιάσουν, να σας υπολογίζουν και να σας θαυμάσουν! Tip Γίνετε ο άλλος που θέλετε να είστε!

ΖυγόςΑρκετές αντιθέσεις φέρνει στη ζωή σας αυτή η Πανσέληνος στον Ταύρο και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές και στις δράσεις σας. Είναι ο Δίας από το ζώδιό σας που εντείνει τα πράγματα και σας κάνει επαναστάτες εκεί που δεν πρέπει, συμβιβαστικούς πάλι εκεί που δεν πρέπει και γενικότερα, χάνετε λίγο την αίσθηση του κατάλληλου χρόνου και της στιγμής που πρέπει να γίνει το κάθε τι! Η εργασία χρειάζεται προσοχή και συνέπεια, οργάνωση και προσπάθεια. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετές έγνοιες, αν εναντιωθείτε στο δικαίωμα του συντρόφου σας να έχει το δικό του, προσωπικό χρόνο. Tip Προσοχή σε ότι αντιλαμβάνεστε σαν ευκαιρία, γιατί δεν είναι!

ΣκορπιόςΗ Πανσέληνος της Δευτέρας στο απέναντί σας ζώδιο του Ταύρου έχει πολλαπλές επιδράσεις στην καθημερινότητα της εβδομάδας που ξεκινά. Στην εργασία θα ωφεληθείτε μόνο όσοι από εσάς καταβάλετε σοβαρές προσπάθειες να προωθήσετε το αντικείμενο που υπηρετείτε. Μάλιστα αυτή η εβδομάδα μπορεί να αποδειχτεί η καθοριστική για να έχετε αναγνώριση και ανταμοιβή για τις προσπάθειές σας. Αισθηματικά η κατάσταση είναι ρευστή και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε το ένστικτό σας και να φανείτε μετριοπαθείς σε στιγμές έντασης. Οι ελεύθεροι δεν ευνοείστε τώρα να κάνετε την προσέγγιση που θέλετε.  Tip: Φανείτε διαλλακτικοί απέναντι στην οικογένεια και σε κάποιους ιδιόρρυθμους συγγενείς!

Τοξότης Η αισθηματική σας ζωή επηρεάζεται από την Πανσέληνο της Δευτέρας και θα πρέπει να αναλογιστείτε προς τα πού θέλετε να γείρει η ζυγαριά των κινήσεών σας. Η πρόσφατη μετακίνηση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας σε εκείνο του Αιγόκερω, συμβάλλει στη δημιουργία θολού τοπίου, ως προς τις επιδιώξεις και τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Καλύτερα να πείτε αυτά που θέλετε να πείτε, αφού προηγουμένως έχετε ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον εαυτό σας. Φροντίστε επίσης να μη δημιουργείτε νέες οικονομικές εκκρεμότητες και να μην επιτρέπετε σε ακατάλληλους ανθρώπους να ξέρουν περισσότερα από όσα πρέπει για εσάς. Οι σχέσεις με το εξωτερικό θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Tip Να είστε εξίσου αισιόδοξοι, πρακτικοί και προσεκτικοί!

Αιγόκερως Η Πανσέληνος της Δευτέρας έρχεται να προστεθεί στο πάνελ των πλανητών που ασχολούνται μαζί σας και δημιουργούν ζυμώσεις στα επαγγελματικά σας, εξαρτήσεις στα αισθηματικά σας και προκλήσεις στα οικονομικά σας. Είναι η εβδομάδα που πρέπει να ελέγχετε περισσότερο αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και να μην επιτρέπετε στην εργασιομανία σας να επικρατεί εκεί που άλλοι τομείς χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής. Αισθηματικά φροντίστε να ισορροπήσετε τα πράγματα με το σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν παρεμβάλλεται και κάποιο οικονομικό ζήτημα που αφορά σε ολόκληρη την οικογένεια. Είναι καιρός να συμβιβάσετε τις διαφωνίες και να ψάξετε τις κατάλληλες λύσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τις τρέχουσες ανάγκες σας. Tip Επιδιώξτε λύσεις σε θέματα που αφήνετε να διαιωνίζονται!

ΥδροχόοςΗ εβδομάδα είναι αρκετά απρόβλεπτη, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε μάθει να αφομοιώνετε τους κραδασμούς σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στο ζώδιό του Ταύρου, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο μαχητικοί στην υποστήριξη των συμφερόντων σας και λιγότερο ρομαντικοί στα πιστεύω σας. Είναι η εβδομάδα που θα ενεργοποιήσει την ανάγκη σας να λειτουργήσετε σαν δάσκαλοι ή να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με κάποιους, οι οποίοι έχουν ειδική σχέση μαζί σας. Κάποιες προσδοκίες σας φαίνεται να διαψεύδονται, ας μην σας πτοεί όμως αυτό, καθώς υφαίνονται νέες ευκαιρίες και νέα ενδιαφέροντα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας σχετικά σύντομα.Tip Να είστε ρεαλιστές και να βαδίζετε βάσει των δυνατοτήτων σας!

ΙχθύεςΗ Πανσέληνος της Δευτέρας επηρεάζει τον ψυχισμό σας και χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα από τους πιο ευαίσθητους και ανασφαλείς από εσάς. Φαίνεται ότι κάποιες από τις προετοιμασίες σας για σημαντικά επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα αποδεικνύονται ανεπαρκείς και αυτό, γιατί αλλάζουν τα δεδομένα στα οποία στηριχτήκατε. Αισθηματικά μην προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε διαβεβαιώσεις, ούτε όμως να καταλήξετε σε αρνητικά συμπεράσματα. Αυτή η εβδομάδα είναι διαφορετική για όλους και δίνει έμφαση σε έκτακτα γεγονότα και καταστάσεις που ανατρέπουν τα προαποφασισμένα. Κρατήστε ανέπαφες τις επιθυμίες σας, ασχοληθείτε με θέματα χαμηλού ψυχικού κόστους και δώστε τα περιθώρια χρόνου που χρειάζονται τα σχέδιά σας για να ευδοκιμήσουν στο μέλλον.Tip Δείτε τη θετική πλευρά των καταστάσεων και οργανωθείτε καλύτερα για το μέλλον!

πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play