Οι επανασυνδέσεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο

Οι επανασυνδέσεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο
Αναλυτικές προβλέψεις για 12 - 13 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Ένα πλούσιο, καυτό και γεμάτο εκπλήξεις διήμερο καταφτάνει. Πρώτα από όλα, ο Ερμής πάει βολτούλα στον Τοξότη και σε κάνει πρόσχαρο και φιλικό. Δυο κουβέντες πετάς και είναι αρκετές για να σαγηνέψεις ακόμη και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Υπάρχει και κάτι ακόμη καλύτερο για το διήμερο αυτό, ο Ερμής δημιουργεί ένα άκρως ευνοϊκό εξάγωνο με τον Άρη, μια όψη που ομαλοποιεί στο 100% την επικοινωνία σου και μπορείς να δημιουργήσεις μια από τις πιο όμορφες σχέσεις της ζωής σου. Κι όταν λέμε σχέση, ναι μεν αναφερόμαστε σε έναν καυτό και ερωτικό δεσμό, ο οποίος όμως μπορεί να έχει και ανέλπιστη εξέλιξη στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ακούσει για την υπέρ-Σελήνη, την μεγαλύτερη Πανσέληνο που έχει γίνει τα τελευταία 70 χρόνια, και μάλιστα πραγματοποιείται στο ζώδιό σου; Θα πρέπει να νιώθεις κάπως περίεργα από αυτό το διήμερο, γιατί μιλάμε για μια πολύ γλυκιά και τρυφερή επιρροή, που φέρνει όμορφες εξελίξεις στον έρωτα και σπάει τη μοναξιά ακόμη και για τον πιο δύσκολο Ταύρο. Σε φωτίζει η λάμψη της και γεμίζει τη ζωή σου με ερωτικές εξελίξεις και ευκαιρίες. Είναι εκείνη η στιγμή που αλλάζει ρότα η ζωή σου και δίνει νόημα στην ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Δευτέρα, όμως η επιρροή της έχει ξεκινήσει ήδη… Ας μην ξεχνάμε και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, που έχει βάλει σκοπό να σε κάνει να ερωτευθείς δυνατά! Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο, θα το πετύχει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με Ερμή στον Τοξότη και εξάγωνο με τον Άρη, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες ώστε αυτό το Σαββατοκύριακο να εξελιχθεί και να αποδειχθεί το πιο όμορφο της ζωής σου. Υπερβάλω, νομίζεις; Σίγουρα όχι! Μιλάμε για ένα άκρως ενδιαφέρον διήμερο, που σε βοηθά να εκφραστείς μέσα από το χιούμορ και να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε ενοχλεί ή σου χαλά τη διάθεση. Μαθαίνεις αυτό το Σαββατοκύριακο, όχι μόνο να μιλάς για αυτά που αισθάνεσαι, αλλά να ακούς και το σύντροφό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχει μια αμοιβαιότητα στα αισθήματα, μια ισορροπία στα θέλω και στις επιθυμίες, γεγονός που δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για ερωτική αποκατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον αυστηρό Αιγόκερω, και ναι μεν σε ωφελεί σε ερωτικό επίπεδο αυτό το αστρολογικό γεγονός, αλλά βγάζεις μια ωριμότητα, που σε παραξενεύει πολύ. Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Κάνεις μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτό μια νέα γνωριμία κι εσύ από τα πρώτα της λεπτά σκέφτεσαι την ερωτική σας κατάληξη. Δεν αφήνεις τίποτα στη τύχη του, θες να ξέρεις πού βαδίζεις και η λογική υπερισχύει του συναισθήματος. Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό ή όχι, αν θα σε ωφελήσει ή όχι, αν φιλτράροντας τα συναισθήματά σου μπορείς να επιτύχεις κάτι, ο χρόνος θα το δείξει.

ΛΕΩΝ

Όμορφο, χαρούμενο και ιδιαίτερα αισιόδοξο διήμερο κοντοζυγώνει. Ο Ερμής στον Τοξότη σίγουρα σου χαρίζει χιούμορ και ανέμελη διάθεση. Προσεγγίζεις το άτομο που σου αρέσει με μια διάθεση να περάσετε πάνω από όλα καλά, να διασκεδάσετε, να γελάστε και να παίξετε σαν μικρά παιδιά. Αν διαθέτεις ήδη μια σχέση, ίσως να προτείνεις και ένα ταξιδάκι ή μια κοντινή απόδραση. Επίσης η υπερ-Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ταύρο την Δευτέρα, σε επηρεάζει από τώρα και ομαλοποιεί κι αποκαθιστά με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή. Θερίζεις τους καρπούς των προσπαθειών και της υπομονής σου, νιώθεις μια δικαίωση στην καρδιά σου με τις εξελίξεις που θα έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε κάνει να ξέρεις πού βαδίζεις και τι ζητάς από τον έρωτα. Σε γεμίζει με ωριμότητα (όχι πως δεν είχες), σοφία και σωστή κρίση στις επιλογές σου αυτό το διήμερο. Γνωρίζεις από πριν πού να πας και με ποιο άτομο να βρεθείς, για να δημιουργηθεί μια τέλεια και αρμονική σχέση. Ξέρεις από πριν πώς να προσεγγίσεις το δεσμό σου και τι να κάνεις για να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας. Επίσης, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και αυτό σου δημιουργεί μια χαλαρή διάθεση, είσαι ένας… Ζen Παρθένος, θες να ηρεμίσεις και να περάσεις αρμονικές στιγμές με το ταίρι σου. Υπάρχει και υπηρεσία μασάζ για ζευγάρια, ρίχνω μια ιδέα εγώ τώρα!

ΖΥΓΟΣ

Οδηγούμαστε σε ένα όμορφο, ανατρεπτικό διήμερο για εσένα, Ζυγέ μου, ο Ερμής από τον Τοξότη σου χαρίζει μια χιουμοριστική διάθεση να πειράξεις τους γύρω σου, με έξυπνο και εύστοχο τρόπο. Παίζεις με το αντίθετο φύλο και οι ατάκες σου δείχνουν ένα ερωτικό ενδιαφέρον και μέσα από τη φιλική διάθεση που αρχικά μπορεί να έχεις, ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να γεννηθεί. Αυτό σου το λέω με μεγάλη σιγουριά, διότι ο Ερμής δημιουργεί ένα τυχερό εξάγωνο με τον Άρη και σου φέρνει το σαββατοκύριακο αυτό τρελές εξελίξεις στον έρωτα. Θες να κάνεις μια νέα σχέση; Να δεις το δεσμό σου να γίνεται πιο ισχυρός; Να ερωτευθείς με όλη σου τη δύναμη; Αν το επιθυμείς θα γίνει, τόσο απλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και είσαι και υπό την επιρροή της μεγάλης Πανσελήνου στον Ταύρο. Πάμε σε ένα καθοριστικό για την αισθηματική σου ζωή διήμερο, μπορείς να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις, θα πάρεις απόφαση να προχωρήσεις το δεσμό σου σοβαρά, μπορεί ακόμη και να κάνεις πρόταση για συμβίωση, αρραβώνα ή και γάμο. Μπορεί να πεις στο άτομο που σου αρέσει πόσο τρελά ερωτευμένος-η είσαι μαζί του. Και μην ανησυχείς καθόλου για τις αποφάσεις που παίρνεις τώρα, ξέρεις πολύ καλά τι θες και διαθέτεις μεγάλη ωριμότητα στον έρωτα αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα το μετανιώσεις, σου το λέω με σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής καταφτάνει στο ζώδιό σου και δημιουργεί εξάγωνο με τον Άρη, αναπάντεχες λοιπόν εξελίξεις να περιμένεις αυτό το διήμερο στην ερωτική σου ζωή. Ναι μεν έχεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση να πειράξεις άτομα, αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα μια φιλική σχέση να μεταμορφωθεί σε μεγάλο έρωτα. Προσεγγίζεις το άλλο φύλο με σαρκαστική διάθεση, έξυπνο χιούμορ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει καλά κάποιος-α κοντά σου. Να ήξερες μόνο πόσο σπάνιο είναι στις μέρες μας, να φέρνεις το χαμόγελο και το γέλιο σε κάποιον-α, έχει ανεκτίμητη αξία το χάρισμά σου αυτό, που γίνεται πιο έντονο τώρα! Έχεις μαγνήτη, Τοξότη μου, αυτό το Σαββατοκύριακο και πρέπει να τον εκμεταλλευθείς δεόντως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη καταφτάνει στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο και η τακτοποίηση των συναισθημάτων και της ερωτικής σου ζωής είναι μονόδρομος. Σου χαρίζει μια αρχοντική ομορφιά, μια ελκυστική ωριμότητα, από την άλλη όμως, σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, πού βαδίζεις και πού πας, ποιο άτομο θες και ποιο όχι. Τα βάζεις κάτω όλα και αρχίζεις βγάζεις συμπεράσματα, προσπαθεί να μιλήσει η καρδιά, αλλά τη φιμώνεις όσο καλύτερα μπορείς. Μπορεί να ζήσει ανθρώπινο σώμα χωρίς την καρδιά όμως; Σε ερωτώ! Με την καρδιά ζεις και αγαπάς, οφείλεις τουλάχιστον να ακούσεις τι έχει να σου πει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη αυτό το διήμερο και σε κάνει ανέμελο και… έξω καρδιά! Θες να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα, να κάνεις πλάκες και να προκαλέσεις το γέλιο. Θες όμως και λίγες τρυφερές στιγμές (Πανσέληνος στον Ταύρο)… Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις τη φιλία με τον έρωτα; Μα τι ρωτάω! Φυσικά και μπορείς, ειδικά εσύ να προσεγγίσεις ένα άτομο φιλικά, να διαπιστώσεις αν σου κάνει και αφού το τεστάρεις καλά-καλά, να δείξεις μια πιο ερωτική διάθεση. Είναι ένα ξεχωριστό διήμερο, θα περάσεις τέλεια και στο τέλος μπορείς να διαλέξεις αν θες μια δυνατή φιλία ή έναν μεγάλο έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο σοβαρό Αιγόκερω, αναμένουμε ένα διήμερο ναι μεν τρυφερό και ρομαντικό, αλλά σίγουρα δε θα χάσεις τον έλεγχο. Ονειρεύεσαι μια ώριμη σχέση, που θα έχει σοβαρό μέλλον. Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να βαδίσει σε τεντωμένο σκοινί στα ερωτικά σου αυτό το Σαββατοκύριακο, όχι γιατί φοβάσαι, αλλά γιατί ξέρεις πολύ καλά τι θες, κατασταλάζεις και εκφράζεις εκεί που σου αρέσει τα πραγματικά σου θέλω. Κάνεις ασφαλή όνειρα, τα μοιράζεσαι και σίγουρα βρίσκουν ανταπόκριση. Αν ήδη έχεις σχέση αυτό το διάστημα, σε αυτή την περίπτωση θα πέσει το τραγούδι «σε θέλω πολύ, με θέλεις και εσύ, γιατί δεν παντρευόμαστε;».

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play