Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο του Νοεμβρίου

Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο του Νοεμβρίου
Έρχονται πολλές αλλαγές.

Ο μήνας εξελίσσεται και οι αλλαγές είναι καθοδόν. Σκέψεις και συναισθήματα μπερδεύονται μαζί με προτάσεις, που φέρνει η μοίρα από το παρελθόν.

Για όλους αυτούς που αγαπούν:

 Κριός: Eprahhat – Ο Σουλτάνος του Σμαραγδιού – Δεν είναι κανενός το λάθος, παρά μόνο δικό σας. Εσείς έχετε αφήσει τον εαυτό σας στα χέρια, λάθος ανθρώπου. Σίγουρα προλαβαίνετε να τα αλλάξετε όλα.– Το ιδιαίτερο πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά αυτήν την στιγμή δεν είναι στην ζωή σας, θα εμφανιστεί ξαφνικά, και μέσα από συγκυρίες που θα σας δέσουν.

Ταύρος: Η Μπρατσέρα – Δώστε προσοχή σε αυτά που σας λέει το ένστικτο σας. Δεν χρειάζεται πάντα να ακολουθείτε τον δρόμο της καρδιάς. Το έχετε κάνει λαθεμένα, και στο παρελθόν σας.– Κάντε τώρα μια υγιή αλλαγή στην ζωή σας και μην περιμένετε από τους τρίτους, να σας τα κάνουν όλα εύκολα.

Δίδυμοι: Saah – Ο Πασάς του Ρουμπινιού – Είναι οι μέρες τέτοιες που σας δημιουργούν μια ανασφάλεια προς το πρόσωπο του συντρόφου σας. Κάντε την συζήτηση που πρέπει.– Η μοναξιά ποτέ δεν σας φοβίζει. Είσαστε περικυκλωμένοι από άτομα που σας αγαπούν, ίσως και κάποιον που είναι κρυφά ερωτευμένος με το πρόσωπο σας.

Καρκίνος: Vaalinde – Το Σκοτάδι– Η εσωτερική σας μεταμόρφωση έχει ξεκινήσει. Εδώ και καιρό είχατε την ανάγκη να κάνετε τις πρακτικές σας αλλαγές. Οι υπόλοιποι αταίριαστοι, ας απομακρυνθούν.– Είσαστε τολμηροί, όταν θέλετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό, αλλά κάτι που θα μπορούσε να σας ευχαριστήσει.

Λέων: Dare – Ο Σουλτάνος του Διαμαντιού – Αδειάστε το μυαλό σας από το παρελθόν το άσχημο. Ίσως και να ευθύνεται ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί μια καινούργια προσωπικότητα, για να σας ενθουσιάσει.– Τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας, δεν έχουν καμία σχέση με την πορεία της σχέσης σας. Μην αντιδράτε. Δεν είναι δική σας μάχη.

Παρθένος: Zara – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού – Τα πειράματα και οι διπλές ερωτικές καταστάσεις, δεν θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία που φαντάζεστε. Προφανώς κάτι λείπει αισθητά από την σχέση σας.– Οι εσωτερικές σας φωνές, λένε να μην κάνετε αυτήν την εποχή κάποια επιθετική κίνηση, προς άτομο του παρελθόντος.

Ζυγός: Τα Άνθη– Μπορεί να έχετε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, αλλά το μόνο βέβαιο είναι, ότι σίγουρα θα θέλατε μια ακόμη ευκαιρία… για διευκρινήσεις.– Διαλέξτε, και πάρτε. Οι μέρες θα γεμίσουν από κόσμο, δώρα προτάσεις και ευκαιρίες που θα σας ικανοποιήσουν μυαλό και καρδιά.

Σκορπιός: Selana – Το Τζαν του Εβένου– Σκεφτείτε αυτά που σας έχουν πει, για το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρετε επ’αυτού?– Οι σταθερές σας κινήσεις είναι και αυτές που θα κάνουν τον άνθρωπο σας, να ανοίξει την καρδιά του και να σας πει την πλήρη αλήθεια του.

Τοξότης: Το Ρουμπίνι της Φωτιάς – Ουδείς δεν μπορεί και δεν του επιτρέπεται να σας χαλάει την διάθεση και την ψυχολογία. Αφήστε πίσω σας μόνιμα, τις λαθεμένες επιλογές.– Οι πιθανότητες να έρθετε και πάλι σε μια καλή συνεννόηση εσείς οι παντρεμένοι με τον σύντροφο σας, είναι πολλές και καλές.

Αιγόκερως: Ο Δρόμος – Μην μεταθέσετε για άλλη εποχή, όλα αυτά που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας. Πείτε την γνώμη και την επιθυμία σας, στον άνθρωπο σας.– Θα ανακαλύψετε μια σειρά από ανακρίβειες και μικρά ψέματα, που έχουν προέλθει από την πλευρά του συντρόφου σας.

Υδροχόος: Mida – H Σουλτάνα του Σμαραγδιού – Οι υποθέσεις και οι καθυστερήσεις δεν είναι για εσάς. Αυτό που πρέπεινα κάνετε είναι να κάνετε το πρώτο βήμα. Τα υπόλοιπα και οιυπόλοιποι θα ακολουθήσουν.– Μπορεί στο τώρα να σας απασχολούν, έντονα τα οικονομικά σας, αλλάαπό την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε ξαφνικές – ευχάριστες αλλαγές.

Ιχθείς: Aral – Ο Πασάς του Σμαραγδιού – Όλα θα σας έρθουν στο πιάτο και εύκολα, επειδή το αξίζετε. Το άτομο που στο τώρα σας δυσκολεύει, προσεχώς θα κάνει την επικοινωνιακή τους κίνηση.– Παραμείνετε εσείς σταθεροί, στα θέλω σας και μην κάνετε σε τίποτα πίσω. Θα δικαιωθείτε στην αγάπη και στα οικονομικά.

πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play