HTC 11: H ναυαρχίδα της ταϊβανέζικης εταιρίας

HTC 11: H ναυαρχίδα της ταϊβανέζικης εταιρίας
Οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels και κάμερα στα 12 Megapixe φαίνεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κινητού.

​Όπως όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές, έτσι και η HTC θα θελήσει να χρησιμοποιήσει υπέρ της την όποια ευκαιρία μπορεί να έχει παρουσιαστεί από την ζημιά που έπαθε το brand της Samsung από την απόσυρση του Note 7.

Προφανώς θα θελήσει να βάλει τα δυνατά της για να κερδίσει τους πιθανούς δυσαρεστημένους Samsung fans. Σήμερα έρχονται πληροφορίες από την Κίνα και μιλούν για το επερχόμενο HTC 11.

Οι φήμες λένε ότι θα δούμε οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels και ότι θα είναι dual-curved. Θυμίζουμε ότι η οθόνη του HTC 10 είναι 5.2 ιντσών QHD. Η κάμερα αναμένεται στα 12 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, δεν είναι απίθανο να κρατήσει το OIS και στις δυο κάμερες.

Επιπλέον, από την επόμενη ναυαρχίδα της HTC ίσως θα θέλαμε να δούμε μεγαλύτερη μπαταρία (ίσως 4000mAh) και IP πιστοποίηση για αντοχή στο νερό.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι θα μπει μέσα στο HTC 11, αλλά μιας και με το HTC 10 δεν κατάφερε να κάνει τις πωλήσεις που ήθελε, θα πρέπει του χρόνου να βρει τον τρόπο να ξεχωρίσει και να πουλήσει.

Η κυκλοφορία του αναμένεται αρχές του 2017.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play