Εξάγωνο Ερμή με Πλούτωνα 3/11: Ωφέλιμες αποκαλύψεις για τα ζώδια

Εξάγωνο Ερμή με Πλούτωνα 3/11: Ωφέλιμες αποκαλύψεις για τα ζώδια
Πολλές γνώμες θα αλλάξουν ριζικά πλέον και γιατί θα υπάρχει έρευνα εις βάθος αλλά και γιατί απλά ακολουθούν το συμφέρον μας.

Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σχηματίζουν μεταξύ τους ένα πολύ ωφέλιμο και φιλικό Εξάγωνο, στις 3 Νοεμβρίου 2016. 

Οι συζητήσεις μας γίνονται ουσιαστικότερες και πιο αποτελεσματικές, αφού από αυτές λόγω της διορατικότητας μας, θα μπορέσουμε να αντλήσουμε πολύτιμες και θετικές πληροφορίες, συμπεράσματα αλλά και ωφέλιμες αποκαλύψεις. Πολλές γνώμες θα αλλάξουν ριζικά πλέον και γιατί θα υπάρχει έρευνα εις βάθος αλλά και γιατί απλά ακολουθούν το συμφέρον μας. 

Θα αναλύσουμε βαθύτερα τα γεγονότα, τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα και παράλληλα θα κάνουμε ορθή αυτοκριτική!  Φυσικά η σκέψη και ο λόγος μας δεν θα επικεντρώνονται μόνο σε συμφέρον και ιδέες, αλλά θα έχουν και έναν χαρακτήρα ερωτικό, εκφράζοντας επιθυμίες, πάθη και αισθησιασμό!

Ευνοούνται κυρίως ζώδια και ωροσκόποι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), ιδίως του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Ξεκαθαρίζουν αποτελεσματικά τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά σου ζητήματα! Βρίσκεις λύσεις, έχεις περίσσιο ερωτισμό και γοητεία στο λόγο! 

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις αλλά και ερωτικά λόγια, διορθώνεις τυχόν προβλήματα στην συντροφική ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Λύνονται με ουσιαστική συζήτηση κλονισμένες σχέσεις με συναδέλφους ή προβλήματα εργασιακά ή της καθημερινότητας! Ανανεώνεσαι ψυχικά αλλά και εμφανισιακά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο έρωτας τώρα γίνεται ένα σοβαρό ζήτημα για σένα, που φέρνει μόνο θετικά και ουσιαστικά αποτελέσματα. Σε χαρακτηρίζει πάθος, γοητεία και πολύς ερωτισμός! 

ΛΕΩΝ: Ήρθε η ώρα να διορθώσεις τα προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια. Συζητήσεις εύστοχες και εις βάθος, γίνονται σύμμαχοι σου. Το ερωτικό παρελθόν θα έχει την ευκαιρία του για επανένωση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο λόγος σου έχει αξία και βαρύτητα. Το κοινωνικό σου περιβάλλον σε θαυμάζει ουσιαστικά. Οι μετακινήσεις σου είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Ίσως μάθεις ένα μυστικό που σε αφορά!

ΖΥΓΟΣ: Κέρδισε αυτά που επιθυμείς με σιγουριά για τον εαυτό σου και αυτοπεποίθηση σε χρήμα και έρωτα! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σεξουαλική ακαταμάχητη έκφραση, έξυπνος λόγος και διορατικότητα σε χαρακτηρίζουν. Διεκδίκησε να μάθεις τα πάντα τώρα γιατί πολλά που σε ενδιαφέρουν, θα αποκαλυφθούν και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έντονες και ίσως έμμονες σκέψεις σου σε ακολουθούν παντού. Είσαι καχύποπτος μεν, αλλά και ιδιαίτερα διορατικός, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις θολά τοπία. Ένας παρασκηνιακός έρωτας, βαίνει καλώς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο φιλικός τομέας αναθεωρείται από σένα και αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Κυνήγησε τα πιο μεγάλα σου όνειρα, με όπλο σου το επικοινωνιακό σου ταλέντο! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταφέρεις τώρα την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση που επιθυμείς, εμμένοντας σ το επικοινωνιακό σου ταλέντο και στη πειθώ σου. Ουσιαστικές θετικές αλλαγές έρχονται! 

ΙΧΘΥΣ: Η αισιοδοξία σου ανεβαίνει και ο λόγος σου γίνεται σοβαρός μεν, δυναμικός δε. Επεκτείνεις ορίζοντες προσεκτικά και ερευνώντας διεξοδικά. Σπουδαίοι στόχοι πετυχαίνουν και νέες σημαντικές γνωριμίες έρχονται. 

πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play