Αστρολογία σήμερα Τετάρτη 2-11-2016 – Σελήνη εξάγωνο Δία

Αστρολογία σήμερα Τετάρτη 2-11-2016 – Σελήνη εξάγωνο Δία
Kαλό είναι να προσέξουμε πιθανές εξαπατήσεις από πρόσωπα που συνδιαλλασσόμαστε.

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη τη σημερινή μέρα και τις πρωινές ώρες σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που μπορεί να δημιουργήσει αδυναμία συγκέντρωσης, νωχελική διάθεση και ανάγκη για να αποδράσουμε από ευθύνες. Ακόμη, καλό είναι να προσέξουμε πιθανές εξαπατήσεις από πρόσωπα που συνδιαλλασσόμαστε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να «χάσουμε» κάτι από αφέλεια ή υπέρμετρη αισιοδοξία.

 Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία

Τις μεσημεριανές ώρες, κορυφώνεται ένα θετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης με τον Δία, το οποίο ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Νέες ευκαιρίες τόσο για αισθηματικά ζητήματα όσο και για επαγγελματικές υποθέσεις, φέρνουν ενθουσιασμό, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Παράλληλα, θα υπάρχει έντονη ανάγκη να ταξιδέψουμε, να επαναφέρουμε το όραμά μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο

Το βράδυ σχηματίζεται μια σύνοδος μεταξύ της Σελήνης με τον Κρόνο, η οποία ίσως δημιουργήσει έναν περιορισμό στη συναισθηματική έκφραση ή ένα μπλοκάρισμα στα αισιόδοξα σχέδιά μας. Στη θετική της έκφανση, μπορεί να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε έναν στόχο και να μας δείξει μια πιο ρεαλιστική σκοπιά στα πράγματα, ώστε να βρούμε λύσεις και πρακτική εφαρμογή σε επαγγελματικά σχέδια. Από τις όψεις της Σελήνης επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς.

πηγή: zwdiasimera

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play