Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 1/11

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 1/11
Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου ...

​ΚΡΙΟΣΟ μήνας ξεκινά με ένα τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει, οπότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα για αλλού να ξεκινήσεις και τελείως αλλού να καταλήξεις, αφού ένα ερωτικό σου θέμα μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, ενώ δεν αποκλείεται το μυαλό σου να μην είναι τόσο καθαρό για να το αντιμετωπίσεις, αφού συναισθήματα και φαντασιώσεις θα σε κατακλύσουν. Γι’ αυτό άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει. Αν είσαι σε σχέση, με ένα απίθανο τρόπο κι εκεί που δεν το περιμένατε καν ίσως καρπωθείτε οφέλη από την εργασία σας, είτε κάποιο δώρο είτε μια «αναβάθμιση» που ονειρευόσασταν καιρό που θα σας χαροποιήσει.

ΤΑΥΡΟΣΜε τον Ήλιο στον 7ο οίκο σου σε όψη με τον Ποσειδώνα ίσως θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα, πριν βγάλεις συμπεράσματα ή καταλήξεις σε μια απόφαση που αφορά σε ένα πρόσωπο που δείχνει «δώρο Θεού» στη γη. Είσαι ελεύθερος/η βέβαια να απολαύσεις το ειδύλλιο και να βιώσεις την ρομαντική ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσά σας, αλλά κράτα καλού-κακού και μια επιφύλαξη. Αν είσαι σε σχέση, πολλές υποσχέσεις ενδέχεται να σας δοθούν και κάποιες από αυτές είναι όντως ανακουφιστικές, αφού κάποιος/α είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει σε ένα θέμα σας. Ωστόσο, φροντίστε να μην… ξεχαστούν στο χρόνο! 

ΔΙΔΥΜΟΙΗ θετική ενέργεια θα σε κατακλύσει κι ίσως αρχίσεις να βλέπεις με πιο πολλά χρώματα το ερωτικό σου μέλλον ή να νιώσεις ότι αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και προς το παρόν η κατάσταση είναι ρευστή. Είναι πολύ επιβοηθητικό όντως για την ψυχολογία σου να έχεις αυτή τη στάση, ωστόσο θα πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου και να σπρώξεις τα πράγματα, μην περιμένεις μόνο από το… σύμπαν. Αν είσαι σε σχέση, κάτι που θα σας αποκαλυφθεί σχετικό με τα επαγγελματικά ενδέχεται να σας ευχαριστήσει πολύ, όμως καλό θα ήταν να τσεκάρετε, αν ισχύει ή όχι, για να μην βρεθείτε να πανηγυρίζετε άδικα και μετά προσγειωθείτε ανώμαλα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΕυχάριστες ειδήσεις σχετικές με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά θα ηχήσουν χαρμόσυνα στα αφτιά σου και θα σου δημιουργήσουν ελπίδες και προσδοκίες για τη συνέχεια. Πρόσεχε μόνο γιατί ενδεχομένως να σου έχουν μεταφερθεί λάθος κάποια πράγματα ή να κρύβεται επιμελώς ένα κομμάτι πολύ σημαντικό που μπορεί αργότερα να οδηγήσεις στη διάψευση και την απογοήτευση. Γι’ αυτό, πάρε τις πληροφορίες σου από πρώτο χέρι. Αν είσαι σε σχέση, το ρομαντικό κλίμα είναι έντονο κι ο καιρός ευνοεί να «χουχουλιάσετε» στο σπίτι το βράδυ, μόνοι ή με τη συντροφιά εκλεκτών φίλων. Επίσης, είναι πιθανό να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε ένα άτομο που τις χρειάζεται. 

ΛΕΩΝΕίναι πιθανό μια κρυφή σου επιθυμία να υλοποιηθεί σήμερα που θα αλλάξει τελείως την ερωτική σου κατάσταση. Το σημαντικό είναι όμως να ζήσεις το όνειρό σου με όλο σου το είναι και να μη σταθείς στο ποιος/α στο προσφέρει, γιατί ή πόσο θα κρατήσει. Άσε προς το παρόν τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, χωρίς δικές σου παρεμβάσεις για να δεις που θα σε βγάλουν. Αν είσαι σε σχέση, μια ανέλπιστη οικονομική βοήθεια ή προσφορά, ενδεχομένως προερχόμενη από την οικογένειά σας, θα σας λύσει τα χέρια. Αν όμως δείξετε αγνωμοσύνη θεωρώντας ότι σας τη χρωστούσαν ή αξίζατε περισσότερα δεν αποκλείεται όπως θα έρθει στα χέρια σας έτσι και να… φύγει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΟ Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απέναντί σου κι αν ξεφύγεις λίγο από τις περιοριστικές σου σκέψεις κι αντιλήψεις, θα δεις να ανοίγεται μπροστά σου ένας καινούργιος ερωτικός κόσμος. Είναι πιθανή μια καινούργια γνωριμία με ένα πρόσωπο ευγενικό ή με καλλιτεχνικές ανησυχίες ή να επικοινωνήσεις ή να επιδιώξεις να συναντηθείς με ένα άλλο με το οποίο νιώθεις περίεργη οικειότητα και ξεχνάς μαζί του όλα όσα σε απασχολούν. Αν είσαι σε σχέση, ίσως ζητήσεις από το σύντροφό σου να αφήσει τα όμορφα λόγια και να σου αποδείξει με πράξεις την αγάπη του, που για σένα είναι πιο σημαντικό, όμως, κακά τα ψέματα, κάποια από αυτά σε γλυκαίνουν και φτάνουν μέχρι την καρδιά σου.

ΖΥΓΟΣΣήμερα δε θέλεις να σκεφτείς οτιδήποτε αρνητικό για την ερωτική σου ζωή, αφού σε έχει καταλάβει ένα έντονο ρομαντικό στοιχείο που σε κάνει να έχεις μόνο το θετικό σενάριο στο νου σου, με το ευτυχισμένο τέλος. Κι η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πλανητικές προδιαγραφές να γίνουν αυτά που ονειρεύεσαι. Ίσως μάλιστα μια τυχαία γνωριμία με ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο να καταλήξει σε ειδύλλιο. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για να απομονωθείτε από όλους και όλα και να ζήσετε τον έρωτά σας. Οι αβίαστες εξομολογήσεις των συναισθημάτων σας είναι η απόδειξη ότι τουλάχιστον για την ώρα, τίποτα δεν μπορεί να απειλήσει ό,τι έχετε φτιάξει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΟ Ήλιος σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει κατά τι πιο ευαίσθητο/η στις εξωτερικές δονήσεις και μπορείς με ευκολία να αφουγκραστείς σκέψεις και συναισθήματα ενός προσώπου που θέλεις. Η οξυμένη σου διαίσθηση θα σε βοηθήσει να κάνεις το παιχνίδι σου, εφαρμόζοντας μια πιο ευέλικτη τακτική προσέγγισής του, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να το κατακτήσεις. Αν είσαι σε σχέση, είσαι επιφυλακτικός/η ή δύσπιστος/η από την φύση σου, γιατί φοβάσαι μήπως ο άνθρωπός σου σε «προδώσει» και κατ’ επέκταση να απογοητευτείς. Σήμερα, όμως καλό θα ήταν να χαλαρώσεις για να μπορέσεις να απολαύσεις μοναδικές στιγμές μαζί του, χωρίς να το σκέφτεσαι. 

ΤΟΞΟΤΗΣΈχεις όλη την καλή πρόθεση να πιστέψεις ένα πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά κι εφ’ όσον δε σου έχει δώσει κανένα στοιχείο ώστε να αμφιβάλλεις για την πιστότητά του, καλό θα ήταν να μείνεις εκεί και να μην αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάζει. Είναι σοφό να προσέχεις, μήπως «πέσεις σε κάποια παγίδα», όμως όσο αφήνεις το νου σου να ξεμακραίνει με αρνητικές σκέψεις, τόσο περισσότερο θα χαλάς τη διάθεσή σου. Αν είσαι σε σχέση, είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς κάποια λάθη σου ή να παραδεχτείς αλήθειες που μέχρι χθες αρνιόσουν κι αυτό θα βοηθήσει ώστε ήρεμα και χωρίς διαφωνίες να λυθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΔεν είσαι λάτρης του… Ποσειδώνα, πόσο μάλλον όταν καλείσαι να παραμερίσεις τη λογική και να αφεθείς να πιστέψεις σε θαύματα. Όμως σήμερα δεν αποκλείεται να γίνει κάτι που θα σε αναγκάσει να ξανασκεφτείς την απορριπτική θέση σου. Γι’ αυτό κράτα το μυαλό και την καρδιά σου ανοιχτά και μην κολλάς στο τι είναι δυνατό να γίνει και τι όχι γιατί και στις μέρες μας συμβαίνουν απίθανα πράγματα, που δεν έχουν εξήγηση. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου αντιλαμβάνεται ότι δυσκολεύεσαι όμως πρέπει να ζητάς βοήθεια και να λαμβάνεις με ευχαρίστηση ό,τι σου προσφέρει, χωρίς να σκέφτεσαι ότι είσαι ανήμπορος/η για να έχει και αυτό τη χαρά να σου ανταποδώσει αυτά που δίνεις εσύ. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΑπό τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς κινείσαι σε διαφορετικό μήκος κύματος από το μέσο όρο, καλό θα ήταν να αφήσεις τις θεωρητικές προσεγγίσεις και τις εκλογικευμένες αντιδράσεις και να έρθεις σε επαφή με την συναισθηματική σου πλευρά. Ένα πρόσωπο δείχνει πρόθυμο να σε κάνει να δεις μια άλλη πλευρά, πιο ρομαντική και ονειρική, που τουλάχιστον σαν εμπειρία θα είναι μοναδική και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σε πείσει. Αν είσαι σε σχέση, όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ενδέχεται να περάσετε το βράδυ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κάνετε και το ρόλο του παρηγορητή σε κάποιον/α που περνά δύσκολα και θέλει να μοιραστεί μαζί σας το πρόβλημά του. 

ΙΧΘΥΕΣΤο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σου ενισχύει την ανεπαίσθητη γοητεία, το μυστήριο και τον αισθησιασμό σου, οπότε εύκολα μπορεί να «μαγέψεις» ένα πρόσωπο που θα θέλει να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παραμύθι σου. Θα φλερτάρεις διακριτικά, θα περάσεις τα μηνύματά σου, δείχνοντας ότι είσαι δεκτικός/η σε ένα ειδύλλιο και από κει και πέρα θα αφήσεις να αναλάβει το σύμπαν τα υπόλοιπα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, διανύεις μια έντονη ερωτική περίοδο, οπότε αρκετοί/ες σου κάνουν προτάσεις που τις βρίσκεις κολακευτικές κι ενίοτε σε βάζουν σε πειρασμό. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση ο σύντροφός σου σήμερα να θεωρήσει ότι εσύ δίνεις αέρα σε κάποιους/ες με το φλου σου στυλ γι’ αυτό έχε το νου σου.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play