Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/10-6/11 από τον Κώστα Λεφάκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/10-6/11 από τον Κώστα Λεφάκη
Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα!

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος από τον Τοξότη και ο Δίας από τον Ζυγό επιδίδονται σε ένα παιχνίδι αισθήσεων και παραισθήσεων που χαρίζει μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα!

ΚριόςΦροντίστε τον εαυτό σας, την υγεία σας και τις σχέσεις σας αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχουν πολλά που έχετε αμελήσει και πρέπει να τελειώσετε με τις ευκαιρίες που είναι ακριβώς μπροστά σας. Αισθηματικά εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια και αναταράξεις, στην πραγματικότητα όμως εσείς δημιουργείτε αμφιβολίες με την διαρκώς μεταβαλλόμενη στάση σας. Ξεκαθαρίστε τη θέση και τα αισθήματά σας, μην είστε απόλυτοι, αλλά διπλωμάτες. Είναι μια ιδιότητα που θα την χρειαστείτε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.  Tip: Mην αγνοήσετε μια συμβουλή από άτομο που σας νοιάζεται.

ΤαύροςΕίστε πολύ συγκεντρωτικοί και είναι λογικό να συναντάτε αντιδράσεις και εμπόδια. Αφήστε στους άλλους περιθώρια δράσης, ασχοληθείτε με ότι μπορεί να έχει γρήγορο αποτέλεσμα και μην αφήνετε το άγχος να σας κυριεύει. Οικονομικά, κάποια έξοδα είναι αναπόφευκτα, μην επαναλαμβάνετε όμως τα λάθη του παρελθόντος. Είναι η εποχή που πρέπει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να μην συγκεντρώνετε όλες σας τις δυνάμεις σε πεδία άνευ σημασίας. Η οικογένεια χρειάζεται την υποστήριξή σας!Tip: Δοκιμάστε να πλησιάσετε εκείνους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν!

ΔίδυμοιΗ υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων είναι έκδηλη, ακόμα και αν οι ενέργειές τους είναι προνοητικές. Από τη μεριά σας φανείτε συνεπείς σε ότι έχετε αναλάβει, καθησυχάστε ανησυχίες και διαβεβαιώστε τους άλλους που σας πολιορκούν με υποχρεώσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Επίσης, φροντίστε να ανταποκριθείτε σε προσδοκίες, μειώστε την απόσταση που σας χωρίζει από τη συνεννόηση με το σύντροφό σας και απολαύστε μια μικρή διαφυγή σε τόπο χαλάρωσης.Tip: Είστε σε φάση να κλείσετε τον διακόπτη της ανησυχίας και μάταιης προσμονής.

ΚαρκίνοςΑν δεν πάρετε εσείς πρωτοβουλίες, τα αισθηματικά σας θέματα θα εξακολουθήσουν να είναι μετέωρα και στενάχωρα. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, επομένως μην διστάζετε. Αν αφήσετε την κατάσταση να διαιωνίζεται τότε είστε οι κύριοι υπεύθυνοι των εξελίξεων που μπορεί να σας απομακρύνουν ακόμα περισσότερο από τις επιδιώξεις σας. Φροντίστε να κάνετε κατανοητή τη θέση και τις απόψεις σας, φανείτε ειλικρινείς και δώστε προτεραιότητα στο κοινό και όχι στο ατομικό ζητούμενο. Η εβδομάδα σας επιτρέπει να κερδίσετε χρόνο, όσον αφορά τους οικονομικούς διακανονισμούς που σας ενδιαφέρουν. Tip: Να ελιχθείτε σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος!

ΛέωνΕπιτέλους κάτι αλλάζει στα προσωπικά και αισθηματικά σας και νιώθετε ικανοποίηση και χαρά. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και ο Ήλιος από το Ζυγό, μπορούν να αλλάξουν ριζικά την αισθηματική σας ζωή, να σας φέρουν στον επίκεντρο των κοινωνικών σας ενδιαφερόντων και να σας απαλλάξουν από ενοχλητικές καταστάσεις που σας επηρέαζαν ψυχολογικά.Μπορείτε τώρα να αποβάλλετε τους φόβους, οι οποίοι σας οδήγησαν σε πολύ συντηρητική και ακατάλληλη συμπεριφορά και να βρείτε και πάλι τον παλιό καλό σας εαυτό. Επικοινωνήστε, διασκεδάστε, ταξιδέψτε το Σαββατοκύριακο και ανακαλύψτε νέους κοντινούς τόπους και ανθρώπους. Tip: Nα μην εμποδίζετε τις αλλαγές και να μην υπολογίζετε διαρκώς τις συνέπειες!

ΠαρθένοςΟι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά περιέργως πως, κάτι τέτοιο δεν σας προκαλεί ανησυχία. Είναι καιρός που επιθυμούσατε να αναλάβει κάποιος άλλος μερίδιο της ευθύνης στα πρακτικά, καθημερινά σας ζητήματα, αλλά και να μπει μια κάποια σχετική τάξη στο προσωπικό σας καταφύγιο που είναι η οικογένεια. Εδώ, αν δώσετε την κατάλληλη προσοχή θα ανακαλύψετε θησαυρούς συναισθημάτων που ήταν καλυμμένοι από σκοπιμότητες που δημιουργούσατε εσείς οι ίδιοι. Ο σύντροφός σας κυρίως, χρειάζεται μια γερή επιβεβαίωση για τα αισθήματά σας! Tip: Να δώσετε νόημα στην καθημερινότητά σας!

ΖυγόςΑν εκφραστείτε με ειλικρίνεια και ακρίβεια, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε αυτό που επιδιώκετε και που δεν είναι άλλο από τη συνεννόηση με το σύντροφό σας και την μεγαλύτερη προσοχή του. Ο Δίας από το Ζυγό σας ευνοεί σε χειρισμούς ιδιαίτερα λεπτών θεμάτων, ενώ η Αφροδίτη από τον Τοξότη, αναπτερώνει το ηθικό και τη γοητεία σας. Ξέρετε ότι κανείς δεν μπορεί να σας αρνηθεί το οτιδήποτε, αυτή τη φορά όμως μοιραστείτε μέρος του τροπαίου και αναγνωρίστε τις προσπάθειες της άλλης πλευράς. Στα πρακτικά σας θέματα, φανείτε οξυδερκείς.Tip: Ξεφύγετε από τους χώρους και τους ανθρώπους που σας φέρνουν ασφυξία!

ΣκορπιόςΗ ανυπομονησία μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες και να αλλάξει η να καθυστερήσει τη ροή αλλά και την καλή έκβαση των επιδιώξεών σας. Φροντίστε να κάνετε απολύτως σαφή τη στάση σας, να προβάλλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον γύρω σας. Tα επαγγελματικά σας θέματα τείνουν σε πολύ αργές εξελίξεις και δεν ευνοούνται οι βιαστικές κινήσεις εκ μέρους σας. Αισθηματικά μην περιπλέκετε ακόμα περισσότερο την κατάσταση και μην αισθάνεστε αδικημένοι, αν ο σύντροφός σας είναι εγκλωβισμένος στις δικές του ανασφάλειες. Tip: Mπείτε λίγο στη θέση των άλλων και δείξτε την απαραίτητη κατανόηση.

ΤοξότηςΗ Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει ευκαιρίες για αναβάθμιση της αισθηματικής σας ζωής καθώς επίσης, εντείνει το αίσθημα της περιπέτειας και της απόδρασης. Δοκιμάστε παλιές επιτυχημένες συνταγές όσον αφορά στην ψυχική σας ευδαιμονία και κρατηθείτε μακριά από εστίες έντασης και πονοκεφάλου. Θα διαπιστώσετε για άλλη μια φορά ότι το απρόοπτο σας ταιριάζει γάντι, σας ξεκουράζει και σας ανανεώνει. Κάποιος νέος θαυμαστής μικρής διάρκειας είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του. Tip: Να κινηθείτε προσεκτικά στα οικονομικά σας!

ΑιγόκερωςΠολύ θα χαίρονταν οι δικοί σας άνθρωποι αν σας έβλεπαν χαλαρούς και αισιόδοξους. Ο Άρης στο ζώδιό σας όμως φροντίζει να σας κρατά σε εγρήγορση και να σας ζητά να εποπτεύσετε τις δύσκολες εξελίξεις στα οικονομικά, πρακτικά και όποια άλλα θέματα έχουν τώρα σημασία για εσάς. Το ευχάριστο είναι ότι τα δύσκολα σενάρια που κάνετε για το μέλλον μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και όσο και αν προσπαθείτε να ερμηνεύσετε στάσεις και συμπεριφορές, είναι δύσκολο τώρα, να βγάλετε σαφή συμπεράσματα. Tip: Οι άλλοι σας θέλουν αλλιώς, αλλά δεν είναι στη θέση σας!

ΥδροχόοςΝαι, μπορείτε! Να ψυχαγωγηθείτε. Να μιλήσετε. Να ταξιδέψετε. Να χαλαρώσετε. Να απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και εκνευρισμού και να βάλετε και πάλι τις σκέψεις και τα αισθήματά σας σε ορθή τροχιά. Ο Δίας από τον Ζυγό φροντίζει να σας χαρίζει ευκαιρίες για επικοινωνία, κοινωνική ζωή και δράση σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ένα δικό σας χαμόγελο λειτουργεί πολύ καθησυχαστικά για τους άλλους που είναι δίπλα σας και αυτή την εβδομάδα τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται ευνοϊκά για εσάς! Τip: Nα δοκιμάσετε νέες μεθόδους έκφρασης και επικοινωνίας!

ΙχθύεςΣυναισθηματικά εξακολουθείτε να νιώθετε ανικανοποίητοι, αλλά έτοιμοι να θυσιάσετε μέρος της προσωπικής σας ασφάλειας στην επιδίωξη της κατάλληλης για εσάς αισθηματικής συντροφιάς. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος από τον Τοξότη σας προκαλούν να ξεφύγετε από τις συνήθειές σας, να αναμετρηθείτε με τους φόβους σας και να κερδίσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Οικονομικά και πρακτικά θέματα είναι στο οπτικό σας πεδίο, καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισής τους. Tip: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην φοβάστε τα αχαρτογράφητα νερά που σας βάζει να κολυμπήσετε.

πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play