Το… SMS της εβδομάδας 31/10 – 6/11 2016 για κάθε ζώδιο

Το… SMS της εβδομάδας 31/10 – 6/11 2016 για κάθε ζώδιο
Με τον Ήλιο να διανύει τον Σκορπιό, υπάρχει μία γενικότερη διάθεση προσοχής και καχυποψίας στις σχέσεις.

Με τον Ήλιο να διανύει τον Σκορπιό, υπάρχει μία γενικότερη διάθεση προσοχής και καχυποψίας στις σχέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ωστόσο, υπόσχεται αισιοδοξία, επιτυχίες, επίλυση εργασιακών δυσκολιών και εύκολη ροή χρήματος. Φυσικά, οι παρασκηνιακές κινήσεις δε θα λείψουν, κρατώντας μας σε εγρήγορση και αγωνία.

ΚριόςΞαφνικές ερωτικές γνωριμίες, απρόοπτες ιστορίες αγάπης και βιαστικές κινήσεις, θα σε απομακρύνουν από τη πλήξη της καθημερινότητας. Στη δουλειά δίνεις όση ενέργεια διαθέτεις, συνεχίζοντας το ψάξιμο για τη χρυσή ευκαιρία. Η ικανότητα να μπορείς να θέσεις όρια σε μία φιλική σχέση, θα φέρει απογοήτευση, αλλά και ανακούφιση ταυτόχρονα. Πάντως τις μέρες που έρχονται θα δείξεις στους άλλους, πως είναι να τα σαρώνεις όλα, για χάρη μίας φιλοδοξίας.

ΤαύροςΑσυγκράτητος με τα χρήματα και τα συναισθήματα είσαι τώρα τελευταία, αλλά όσον αφορά την υπερβολική γενναιοδωρία, άφησέ την κατά μέρος, αν δε θες να σου παγώσει το χαμόγελο και να ψάχνεις για… δεύτερη δουλειά. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, σώζει καταστάσεις, σου δίνει ευκαιρίες, σε κάνει αγαπητό στους άλλους και δημιουργεί εύνοια στον έρωτα. Πρόκειται για μία εβδομάδα με δράση, κινητικότητα και κατακτήσεις, που θα σε απογειώσει ψυχικά.

ΔίδυμοιΑναρωτιέσαι αν μπορείς να ξαναεμπιστευτείς τα άτομα εκείνα, που σε άφησαν στο έλεος κάποιων καταστάσεων. Ίσως κάποιοι ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία από σένα, να σε πείσουν για το άλλοθι των αισθημάτων και των πράξεών τους. Ο Κρόνος και η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σε πιέζουν να κατανοήσεις πως η αποφυγή ευθυνών και συμμετοχής, τόσο στον έρωτα όσο και στις συνεργασίες, έχουν συνέπειες. Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες, ώστε να εξελιχθείς οριστικά στη δουλειά.

ΚαρκίνοςΤην εβδομάδα αυτή θα έρθεις αντιμέτωπος με περίπλοκες καταστάσεις στις συνεργασίες σου και θα χρειαστεί να γίνεις διπλωμάτης, για να μην κακοκαρδίσεις κανέναν. Θέλει χρόνο και δουλειά για να γίνει το όραμά σου αληθινό, αλλά αν πιστέψεις σε αυτό, τότε οι αποφάσεις σου θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο. Ερωτικά, λόγω του Άρη από τον Αιγόκερω, υπάρχει κινητικότητα στο παρασκήνιο, αλλά και μάχες διεκδίκησης.

ΛέωνΚάτι το οποίο διακαώς περίμενες και ήλπιζες, είναι ήδη στο δρόμο. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σου υπενθυμίζει πως ο έρωτας μπορεί να γίνει ρομαντικός και παθιασμένος, ομορφαίνοντας την καθημερινότητά σου. Στην οικογένεια και στις επαφές με τους δικούς σου, συχνά νιώθεις παρεξηγημένος. Αυτό θα αλλάξει, ωστόσο. Αν πάρεις κάποιο ρίσκο, βεβαιώσου πως έχεις την υποστήριξη αυτών που πρέπει, πριν κρατήσεις την αναπνοή σου για τη μεγάλη βουτιά.

ΠαρθένοςΜία εβδομάδα με υπερένταση και ανακατατάξεις στη δουλειά, οι οποίες φέρνουν και ανησυχία στο σπίτι. Διαφύλαξε την ψυχική σου ηρεμία, γιατί μόνο έτσι θα ξαναβρείς ισορροπίες. Μια ιδέα που στριφογυρίζει στο μυαλό σου, σε ωθεί να αναλάβεις δράση. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σου βάζουν κάποιοι συνάδελφοι, κάνοντας το δρόμο προς την επιτυχία, οδυνηρή διαδρομή. Πολλοί από σας θα πάρουν την απόφαση να επεκτείνουν την οικογένειά τους.

ΖυγόςΗ ζωή σου τελευταία δε θυμίζει βόλτα στην Disneyland, ωστόσο έχεις πράγματα να χαίρεσαι την εβδομάδα αυτή. Οι σχέσεις ανθίζουν, αισιοδοξούν και ανανεώνονται, μετά από ένταση και καυγάδες που έφερε το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, αρκετή ανακούφιση και εκπλήξεις θα φέρει. Στη δουλειά, οι συνάδελφοι του αντίθετου φύλου ενδέχεται να εντυπωσιαστούν από τη γοητεία που κρύβεται πίσω από το συχνά αυστηρό σου ύφος, φλερτάροντάς σε.

ΣκορπιόςΜε τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου, προσπαθείς να βάλεις προτεραιότητες που θα σε αποκαθηλώσουν από την απραξία. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από το ταίρι σου, δίνοντάς του να καταλάβει πως είναι σημαντικό στήριγμα για σένα. Οι φίλοι γίνονται και αυτή τη φορά αποκούμπι και παρηγοριά στα δύσκολα, αλλά και στα εύκολα και ωραία. Βρες τρόπο να αποσυμπιεστείς, ίσως με εγγραφή στο γυμναστήριο ή την εκμάθηση μίας τέχνης ή μίας ξένης γλώσσας.

ΤοξότηςΟι σχέσεις βαίνουν καλώς την εβδομάδα αυτή, με ευχάριστες εξελίξεις και εκπλήξεις. Ίσως δεχτείς από το σύντροφο τη πρόταση να κάνετε το επόμενο βήμα, γεγονός που θα σε ενθουσιάσει. Στο κατώφλι των νέων εμπειριών, έρχεται να προστεθεί και μία σημαντική εργασιακή αλλαγή, που θα σε βάλει σε εγρήγορση, αλλά και θα αυξήσει την ισχύ και το κύρος σου. Κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα κάνεις για να βγάλεις ένα τρίτο άτομο από δύσκολη θέση, θα σε δυσαρεστήσουν.

ΑιγόκερωςΠαθιάζεσαι με την ιδέα να αλλάξεις την εμφάνισή σου, να μετακομίσεις, να καταπιαστείς με κάτι εντελώς νέο ή να κάνεις μία σημαντική αγορά. Στον έρωτα, οι σοβαρές συζητήσεις τις μέρες αυτές, θα θυμίζουν μεγαλειώδεις χολιγουντιανές σκηνές, όπου ο ένας θα χτυπάει φεύγοντας πίσω του την πόρτα εκνευρισμένος, ακριβώς τη στιγμή που ο άλλος πετάει κατά πάνω του το βάζο. Γι’ αυτό θα ήταν συνετό να τις αναβάλεις για αργότερα, που θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.

ΥδροχόοςΜία εβδομάδα αξιοποίησης των ικανοτήτων και της δημιουργικότητάς σου. Η κάθε απόφαση που παίρνεις τώρα, έχει επίδραση ντόμινο και επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σου. Το περιβάλλον σου σε θαυμάζει, επαγγελματικά έχεις ένα απίστευτο ένστικτο που συνοδεύει έξυπνες κινήσεις, μυρίζοντας από μακριά τα λεφτά. Ο Άρης στον Αιγόκερω ωστόσο, σου ψιθυρίζει πως πρέπει να αναλογιστείς διπλά τις κινήσεις σου, με οργάνωση και στόχο.

ΙχθείςΜία λαμπερή εβδομάδα, κατά την οποία θαμπώνεσαι και εντυπωσιάζεσαι από άτομα με ισχύ, δύναμη και μεγάλες υποσχέσεις. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει χαρούμενο και φιλόδοξο, με πολλές ευκαιρίες και κοινωνικές συναναστροφές. Μία πρόταση να πάρεις μέρος σε μία συνεργασία ή να αναλάβεις κάτι σημαντικό θα σε αφυπνίσει, γεμίζοντάς σε ικανοποίηση. Όσον αφορά τις φιλικές σου σχέσεις, ίσως χρειαστεί να πικραθείς από κάποια άτομα, για να κατανοήσεις τον ρόλο τους στη ζωή σου.

πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play