Η εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι 31/10 ως 6/11/2016

Η εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι 31/10 ως 6/11/2016
Λέμε αντίο στον Οκτώβριο, καλωσορίζοντας τον Νοέμβριο που προβλέπεται άκρως πιο ευνοϊκός για τις αισθηματικές μας υποθέσεις. Στην εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι, για την εβδομάδα 31/10-6/11 αφηνόμαστε στα όνειρα, αλλά προπάντων στα συναισθήματά μας, βρίσκουμε λύσεις και απαντήσεις, αλλά χαμογελάμε και από εκπλήξεις που έρχονται για να μας αναστατώσουν με τον πιο όμορφο […]

Λέμε αντίο στον Οκτώβριο, καλωσορίζοντας τον Νοέμβριο που προβλέπεται άκρως πιο ευνοϊκός για τις αισθηματικές μας υποθέσεις. Στην εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι, για την εβδομάδα 31/10-6/11 αφηνόμαστε στα όνειρα, αλλά προπάντων στα συναισθήματά μας, βρίσκουμε λύσεις και απαντήσεις, αλλά χαμογελάμε και από εκπλήξεις που έρχονται για να μας αναστατώσουν με τον πιο όμορφο τρόπο! Την 1η Νοεμβρίου το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα ευεργετήσει τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου! Στην συνέχεια το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 3/11 θα δώσει επικοινωνίες με βαθύ ερωτικό νόημα για τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου! Στο τέλος της εβδομάδας, στις 5/11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, δηλώνει ότι ο έρωτας γίνεται ένας απρόβλεπτος αντάρτης, που αλλάζει τα πάντα στο πέρασμά του! Εσένα ποιο τραγούδι έχει η εβδομαδιαία σου πρόβλεψη;

ΚΡΙΟΣ

Το τραγούδι σου: Αδρεναλίνη – Τριαντάφυλλος

Ο στίχος σου: Μ’ αυτά τα μάτια σου περνάς σ’ άλλη διάσταση και βρίσκεις τρόπο να τη φτιάχνεις την κατάσταση… Κόλαση και πανικός απόψε εδώ θα γίνει. Χορεύεις μάτια μου και σκορπάς αδρεναλίνη. Ρολόγια έσπασα ώρες να μη μετράω και ως το ξημέρωμα μαζί σου θα γυρνάω… Astro tip Εβδομάδας: Μία ξαφνική ερωτική πρόταση προς το τέλος της εβδομάδας έρχεται για να σε εκστασιάσει και για να σε κάνει να κινηθείς γρήγορα, για να απολαύσεις δυνατές συγκινήσεις! Πες ‘‘ναι’’ σε ένα ερωτικό ταξίδι ή σε μία γνωριμία από το διαδίκτυο!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τραγούδι σου: Ισόβια μαζί – Demy

Ο στίχος σου: Εμείς οι δυο, εσύ κι εγώ, σαν το φως των αστεριών θα λάμπουμε για πάντα. Εμείς οι δυο, εσύ κι εγώ, μοιάζει μόνο αυτό σωστό, να φτάσουμε στα άκρα, ισόβια μαζί, αν η αγάπη ήταν έγκλημα σε γλυκιά φυλακή θα είχα κλειστεί, ισόβια μαζί κι αυτό το συναίσθημα με σηκώνει από την γη και από έρωτα μεθάω, και από έρωτα μεθάω, και από έρωτα μεθάω!

Astro tip Εβδομάδας: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα την στιγμή που έχεις χάσει την ελπίδα σου! Αυτή την εβδομάδα χαμογελάς, νιώθεις όμορφα και συντροφικά και μπορείς να διώξεις μακριά τους φόβους και τις ανασφάλειες για το μέλλον! Οι συγκυρίες της εβδομάδας είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκές… Επωφελήσου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τραγούδι σου: Κου πε πε – Πάνος Καλλίδης

Ο στίχος σου: Αν είσαι εκείνη, που της τάξανε πολλά, αν έχει πάθει η καρδούλα σου ζημιά, αν σε χαλάνε οι κακές επιλογές, ζήσε κάτι παραπάνω δίπλα μου αν θες και θα σ’ έχω σαν μωρό. Κου πεπε, κου πεπε κι άμα μπεις στον πειρασμό ό,τι πεις το δέχομαι και θα σ’ έχω σαν μωρό, κου πέ πε, κου πέ πε. Κι άμα μπεις στον πειρασμό σε ό,τι και να λες θα λέω ναι. Αν παραλίγο στην αγάπη δεν κόλλας, δίνεις τα πάντα, μα στο τέλος την πατάς!

Astro tip Εβδομάδας: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ένα νέο πρόσωπο μπορεί να μπει αιφνίδια στη ζωή σου, φέρνοντας τα πάνω κάτω… Είναι μία καλή ευκαιρία για μία νέα ερωτική αρχή! Κάνε την τώρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τραγούδι σου: Πλανήτης Γη – Δημήτρης Καραδήμος

Ο στίχος σου: Η πρώτη σκέψη όταν ξυπνάω μέσα στο μυαλό μου κι η τελευταία είσαι εσύ και σαν σημάδι ξαφνικά μου λέει το ένστικτό μου, κάτι καλό πως θα συμβεί. Από τη μέρα που σε είδα έχω παραισθήσεις, συμβαίνουν πράγματα τρελά, ξέρω τι θέλεις να μου πεις χωρίς να το ζητήσεις και η καρδιά μου σταματά. Η δύναμη που ασκείς σε μένα όταν στα μάτια με κοιτάζεις, μου φαίνεται παραμυθένια όταν σφιχτά με αγκαλιάζεις. Η δύναμη που ασκείς σε μένα, όταν στα μάτια με κοιτάζεις, μου φαίνεται παραμυθένια και σαν βιβλίο με διαβάζεις!

Astro tip Εβδομάδας: Ένα ευχάριστο μήνυμα, μία ρομαντική συνάντηση ή μία εξομολόγηση θα σε κάνουν να νιώσεις όπως κάποτε… Μη διστάσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σταθούν εμπόδιο στην καρδιά σου! Αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις μία επιθυμία σου πραγματικότητα!

ΛΕΩΝ

Το τραγούδι σου: Με στέλνεις – Πυξ Λαξ

Ο στίχος σου: Όπως ανοίγει ο ουρανός μπροστά σου και πλημμυρίζει με φως τα όνειρα σου, μια ανεξήγητη κραυγή κι ένα σου δάκρυ, λύσε κι εσύ το γρίφο της αγάπης. Με γράμματα, ευχές κι αφιερώσεις, στοίχημα έβαζα πως δε θα με προδώσεις. Με στέλνεις, με στέλνεις, με παρασέρνεις. Με στέλνεις, με στέλνεις στο πουθενά.

Astro tip Εβδομάδας: Μία εβδομάδα γεμάτη ερωτικά τερτίπια και περιπέτειες που θα ανεβάσουν την λίμπιντό σου στα ύψη! Ένας νέος ερωτικός θαυμαστής θα σου εκδηλωθεί και θα σε διεκδικήσει δυναμικά… Μην αφήσεις την ευκαιρία σου να πάει χαμένη, γιατί ο έρωτας θα σου δοθεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τραγούδι σου: Ένα φιλί – Χαρούλα Αλεξίου

Ο στίχος σου: Ένα φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι, θέλω ένα φιλί, μόνο ένα φιλί, η ζωή δανεική και μικρή, μα στα χείλη σου μοιάζει μεγάλη, θέλω ένα φιλί. Σε βρίσκω στο πλήθος ξανά, στους δρόμους που η πόλη σχολά, απρόβλεπτη που είν’ η ομορφιά… Πάλι γελάς, αμήχανα λίγο κοιτάς. Τι κοιτάς; Αγκαλιά να με πάρεις, δες κανείς δε μας σκότωσε εμάς!

Astro tip Εβδομάδας: Μπορεί όλα να γίνανε μαντάρα τις τελευταίες εβδομάδες, όμως οι μέρες που ακολουθούν έρχονται για να σου θυμίσουν ότι δεν πρέπει να σταματήσεις ονειρεύεσαι, δεν πρέπει να σταματήσεις να ελπίζεις! Μία ρομαντική επικοινωνία θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα!

ΖΥΓΟΣ

Το τραγούδι σου: Μαζί σου μπορώ – Boys and Noise

Ο στίχος σου: Μαζί σου μπορώ να φτιάξω μ’ αστέρια για εμάς έναν κόσμο που τους δυο να χωρά, μαζί σου μπορώ να βρω καλοκαίρια κοιτώντας τον ήλιο στη δική σου ματιά, μαζί σου μπορώ, τα πάντα μπορώ, όταν λες σ’ αγαπώ. Μαζί σου μπορώ, τα πάντα μπορώ, ό,τι θέλεις μπορώ.

Astro tip Εβδομάδας: Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε φάση αλλαγών, οι οποίες σου αρέσουν πολύ! Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον! Μία ενδιαφέρουσα πρόταση από το σύντροφό σου μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη της χρονιάς… Τα πάντα κυλούν όμορφα, απόλαυσε τις στιγμές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τραγούδι σου: Πάθος – Εκείνος και Εκείνος

Ο στίχος σου: Απ’ όλα μου τα πάθη εγώ διαλέγω εσένα να ‘σαι το πιο μεγάλο, να ‘σαι το πιο γλυκό. Σε ‘σένα θα ποντάρω κι ας ξέρω πως ρισκάρω για χάρη σου να χάσω και γη και ουρανό. Και γη και ουρανό… Να νυχτώνει, να χαράζει κι εγώ δίπλα σου να λέω δε με νοιάζει, όπου πας εσύ, να ‘μαι κι εγώ. Να σε νιώθω, να σ’ αγγίζω, σαν αέρας το κορμί σου να τυλίγω, όπου πας εσύ, να ‘μαι κι εγώ.

Astro tip Εβδομάδας: Βρισκόμαστε στη φάση των γενεθλίων σου και έχεις πολλούς λόγους για να περάσεις καλά! Ένα άτομο από το παρελθόν φαίνεται ότι δεν σε έχει ξεχάσει και αυτές τις μέρες θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί κοντά σου! Αξίζει να δώσεις μία 2η ευκαιρία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τραγούδι σου: Τολμώ – Μαρινέλλα

Ο στίχος σου: Με συναρπάζεις σα να βλέπω περιπέτεια, είσαι υπερένταση που ξέρω τη συνέχεια, μου είπες πάντα έτσι θα ‘μαι μη μ’ αγγίζεις θα καείς κι όμως τολμώ να σ’ αγαπώ ότι κι αν πεις. Τολμώ στο ναρκοπέδιο που ζεις να περπατώ. Τολμώ μέσα στο τούνελ που περνάς ν’ ακολουθώ. Τολμώ να ‘μαι αντίλαλος δικός σου σ’ αγαπώ. Τολμώ όσα δεν τόλμησε κανείς εγώ τολμώ, τολμώ!

Astro tip Εβδομάδας: Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο της εβδομάδας, αφού η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου με παιχνιδιάρικες διαθέσεις! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό δηλώνει πως αυτή την εβδομάδα όλα επιτρέπονται, χωρίς να σκεφτείς το παρελθόν ή το μέλλον! Ο έρωτας θα σε συναρπάσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τραγούδι σου: Μπορεί – Νίκος Μακρόπουλος

Ο στίχος σου: Μα δεν μπορεί κανένας λόγος, απ’ τη καρδιά μου έξω να σε βγάλει, ό,τι κι αν πεις, ότι κι αν κάνεις, είσαι η τρέλα μου η πιο μεγάλη, μα δε μπορεί ποτέ ψυχή μου, εγώ τον ουρανό σου να αλλάξω κι αν κάποια μέρα με σκοτώσεις, αντί για αίμα έρωτα θα στάξω!

Astro tip Εβδομάδας: Είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσεις επιτέλους όσα αισθάνεσαι, για να αφήσεις πίσω σου τους εγωισμούς και να κάνεις τα βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Μία συνάντηση που θα προκύψει αυτή την εβδομάδα, θα σε κάνει να αλλάξεις πολλά από όσα πίστευες ως τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τραγούδι σου: Όλα αλλάζουν – Δέσποινα Βανδή

Ο στίχος σου: Ξαφνικά η τροχιά μου αλλάζει, το μετά δεν με τρομάζει, ξαφνικά μηδενίζουν όλα και η καρδιά αντίστροφα μετρά. Όλα αλλάζουν, σε σένα μοιάζουν, όλα γύρω αγάπη στάζουν, καλοκαίρια κρατάς στα χέρια, με ένα βλέμμα όλα γίνεσαι εσύ…

Astro tip Εβδομάδας: Δεν το περιμένεις και δεν το φαντάζεσαι… Ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου έχει βαλθεί για να σε κατακτήσει ερωτικά! Αξίζει να πεις το ‘‘ναι’’ και να αφεθείς στον έρωτα, που θα ξεκινήσει τώρα με τον πιο περίεργο τρόπο!

ΙΧΘΥΣ

Το τραγούδι σου: Πιο Ψηλά – Vegas

Ο στίχος σου: Είσαι ό,τι έψαχνα να βρω, κάθε ελπίδα που είχα να ερωτευτώ, δωσ’ μου το χέρι σου και νιώσε τον χτύπο του σε θέλω, σ’ αγαπώ, κάνε με να ανέβω πιο ψηλά, πλησίασε με κράτησε με πιο σφιχτά, φίλα με να ξεκλειδώσεις την καρδιά, φίλα με, κάτι καινούριο ξεκινά, φίλα με!

Astro tip Εβδομάδας: Με τον Ήλιο να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να τις κυνηγήσεις… Ρομαντικές ερωτικές στιγμές με άτομο που ήδη γνωρίζεις, έρχονται για να σε ταξιδέψουν!

https://www.zwdiasimera.gr/erotiki-astrologia/i-evdomadiaia-provlepsi-soy-me-ena-tragoydi-3110-os-6112016

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play