Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 31/10

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 31/10
Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου ...

​ΚΡΙΟΣΗ Σελήνη όλη την ημέρα θα βρίσκεται στο Σκορπιό, ενισχύοντας τον προσωπικό σου μαγνητισμό και την τάση σου να γευτείς νέες ερωτικές συγκινήσεις. Η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλη, το ίδιο κι οι επιθυμίες σου και ενδεχομένως να σε οδηγήσουν ακόμα και σε παράτολμες κινήσεις, προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις. Μια σωστά οργανωμένη στρατηγική όμως, θα είχε καλύτερα αποτελέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η απολυτότητα που θα επιδείξεις σε ένα θέμα που μπορεί να αφορά και στα οικονομικά ίσως προκαλέσει ένταση στη σχέση σου και να χαθεί το ερωτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί. Όμως, ακόμα κι αν προσωρινά αντιδράσεις, να μην «πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων» τη γνώμη του συντρόφου σου και να την ξανασκεφτείς. 

ΤΑΥΡΟΣΦαίνεται να έχεις πλήρη επίγνωση του τι θέλεις στην ερωτική σου ζωή, όμως με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Σκορπιό, θα πρέπει να βγάλεις όλο το πείσμα και την αποφασιστικότητά σου για να το αποκτήσεις. Η επιμονή και η αξιοπιστία σου, εκτός της γοητείας σου, θα σε φέρουν πολύ κοντά στο πρόσωπο που σου αρέσει. Επίσης, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία που θα σου εμπνέει σταθερότητα κι εμπιστοσύνη η οποία θα σε παιδέψει λίγο στην αρχή, αλλά όσο πιο πολύ αντιστέκεται, τόσο θα σε πωρώνει. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να βγάλεις τις θετικές πλευρές του πάθους σου για το ταίρι σου, την έξαψη και τον ερωτισμό σου και όχι τη ζήλεια και την τάση ελέγχου του, ώστε να περάσετε μια αρκετά σεξουαλική βραδιά. 

ΔΙΔΥΜΟΙΟι πολύ δικοί σου άνθρωποι ξέρουν ότι μπορεί να λες πολλά, όμως η δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σου είναι χαρακτηριστική, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό γι’ αυτό και χρησιμοποιείς διάφορα τερτίπια για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σήμερα, πάντως οι αμφιβολίες σου θα μεγαλώσουν για το αν είναι η κατάλληλη χρονικά στιγμή για να κάνεις το άνοιγμά σου και πολύ πιθανό να το μεταθέσεις για αργότερα που θα αισθάνεσαι πιο σίγουρος/η. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν, προκειμένου να αποφύγεις μια ένταση με το σύντροφό σου, να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό για να μην πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΠίσω από το γλυκό σου χαμόγελο, κρύβεται μια έντονη ερωτική έξαρση που ενδεχομένως να σε σπρώχνει να γίνεις λίγο πιο ριψοκίνδυνος/η απ’ όσο συνηθίζεις, άλλωστε η ατμόσφαιρα στο επιτρέπει, ιδίως αν έχεις βρει το αντικείμενο του πόθου σου. Το θέμα είναι να μην σε πιάσει ξαφνικά ο φόβος της απόρριψης και κάνεις πίσω. Αν είναι να ξεκινήσεις την «επίθεσή» σου, βάστα γερά, μέχρι να πετύχεις το σκοπό σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό ένας φίλος ή φίλη σας να σας εκμυστηρευτεί ένα προσωπικό ή αισθηματικής φύσεως πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να ζητήσει τη γνώμη ή την βοήθειά σας που φυσικά δε θα του την αρνηθείτε. 

ΛΕΩΝΑυτή την περίοδο να είσαι περιζήτητος/η κι έχεις αρκετές ευκαιρίες να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, για να το καταφέρεις όμως, εκτός από την εύνοια που έτσι κι αλλιώς έχεις, οφείλεις να εκμεταλλευτείς και τις συγκυρίες και να είσαι επικεντρωμένος/η στο στόχο σου. Σήμερα, αν θέλεις να κεντρίσεις την προσοχή ενός προσώπου, πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους για να του εξάψεις την περιέργεια αλλά και τη φαντασία για να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τη λαμπερή σου παρουσία. Αν είσαι σε σχέση, οικογενειακά θέματα σας θα απαιτήσουν το χρόνο και την ενέργειά σας και καλό θα ήταν όχι μόνο να είστε σε ετοιμότητα αλλά και αποφασισμένοι να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. ΠΑΡΘΕΝΟΣΕίναι πολύ πιθανό να πιέζεσαι να βρεις απαντήσεις σε ένα δίλημμα που αφορά στα ερωτικά σου γι’ αυτό θα αποφύγεις έντεχνα τις συζητήσεις γύρω από τέτοια θέματα, αν τύχει να βρεθείς με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, για να μη στραφεί η κουβέντα σε σένα, αφού θα αρχίσει να λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του και μπορεί να σε μπερδέψει. Δε θέλεις να επηρεαστείς από κανένα, ώστε να καταλήξεις στα δικά σου συμπεράσματα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κάνεις τις έρευνές σου για ένα πρακτικό θέμα που σας έχει απασχολήσει αρκετά και πάρεις τις πληροφορίες σου για το τι πρέπει να κάνετε, όμως δε θα αναφέρεις τίποτα στο σύντροφό σου, πριν σιγουρευτείς ότι ισχύουν. 

ΖΥΓΟΣΗ ατμόσφαιρα είναι αρκετά ερωτική και μυστηριώδης σήμερα και σε ωθεί να βγάλεις κι εσύ την ανάλογη πλευρά σου, γι’ αυτό θα είσαι πιο συγκρατημένος/η στη γενικότερη παρουσία σου, δίνοντας βάρος περισσότερο σε αυτό που εκπέμπεις κι όχι σε αυτά που λες. Αν μάλιστα βγεις το βράδυ, θα έχεις και τα τυχερά σου, αφού θα ελκύσεις πολύ ένα πρόσωπο με το οποίο θα φλερτάρεις και θα επιδοθείς στο γνωστό παιχνίδι της γάτας και του ποντικού. Αν είσαι σε σχέση, κρατάτε τη λίμπιντο σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κάνοντας τις νύχτες σας πιο θερμές και πιπεράτες. Απόψε, όμως καλό θα ήταν να κοντρολάρεις μια ασυναίσθητη τάση που θα σου βγει να κάνεις το ταίρι σου να ζηλέψει για να τονώσεις το ενδιαφέρον του περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου, έχεις την αίσθηση ότι είσαι ο/η απόλυτος/η κυρίαρχος/η του ερωτικού παιχνιδιού και ό,τι επιθυμείς, μπορείς να το αποκτήσεις. Το σεξαπίλ σου άλλωστε είναι έντονο και το ίδιο κι η αποφασιστικότητά σου, οπότε εύκολα θα βγεις νικητής/α. Δεν αποκλείεται σήμερα ένα πρόσωπο που θα συγκεντρώνει πολλά από αυτά που αναζητάς να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου και σε κινητοποιήσει. Αν είσαι σε σχέση, το ενδιαφέρον του συντρόφου σου είναι στραμμένο πάνω σου, κάτι που ικανοποιεί την ανάγκη σου για αποκλειστικότητα και προσήλωση. Αν μάλιστα θέλεις κάτι πολύ, είναι η κατάλληλη στιγμή να το ζητήσεις, αφού είναι μάλλον βέβαιο ότι δε θα στο αρνηθεί. 

ΤΟΞΟΤΗΣΤο κλίμα είναι κάπως βαρύ για τα γούστα σου αλλά θα διατηρήσεις την καλή σου διάθεση, αρνούμενος/η να επηρεαστείς και να δεις πιο σοβαρά τα πράγματα απ’ ό, τι είναι. Άλλωστε, όσο η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου, εκτός από αισιοδοξία, σου προσφέρει κι ευκαιρίες για να αλλάξεις την ερωτική σου κατάσταση, οπότε δε θα κάτσεις να σκάσεις, ακόμα κι αν μια υπόθεση δεν πήγε όπως υπολόγιζες. Θα συνεχίσεις ακάθεκτος/η με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα σε ωθεί να εξομολογηθείς στο ταίρι σου πράγματα και συναισθήματα που κρατούσες μέσα σου, αλλά καλό θα ήταν να μην τα βγάλεις όλα στη φόρα. Να αφήσεις κάποια στην άκρη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΔεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα χώρο όπου θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει την ενδιαφέρον σου, όχι μόνο με την έντονη έλξη που εκπέμπει, αλλά και τη μυστηριώδη παρουσία του, η οποία θα σου εξάψει την περιέργεια να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό. Πολύ πιθανό να υπάρξει ανταπόκριση και από την πλευρά του και να ξεκινήσει ένα φλερτ μεταξύ σας. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να γίνεις πιο απόλυτος/η και κοφτός/η με το σύντροφό σου, αν ανακινήσει ένα θέμα που για σένα θεωρείται «τετελεσμένο γεγονός» και δεν πρόκειται να αλλάξεις άποψη, πόσο μάλλον να κάτσεις να το ξανασυζητήσεις. Μήπως όμως επιμένει γιατί οι λόγοι που αρνείσαι δεν είναι πειστικοί; 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΈνα άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα μάλλον σου έχει γίνει έμμονη ιδέα, αφού δεν μπορείς να σταματήσεις να το σκέφτεσαι και θέλεις να το κάνεις δικό σου. Αν παίξεις σωστά το παιχνίδι σου, όσο δύσκολος κι φαίνεται ο στόχος σου, θα τον κατακτήσεις. Ενδεχομένως να πρέπει να αντιστρέψεις τους όρους του κι εκεί που το κυνηγάς εσύ, να το ιντριγκάρεις τόσο, ώστε να προκαλέσεις τη δική του διάθεση να σε «πιάσει». Αν είσαι σε σχέση, κάποιο επαγγελματικό σου εγχείρημα χρειάζεται αρκετό από το χρόνο και την ενέργειά σου, προκειμένου να «περπατήσει», όμως ο σύντροφός σου δε θα το πάρει με καλό μάτι, αφού του στερεί την παρουσία και το ενδιαφέρον σου. 

ΙΧΘΥΕΣΈνα άτομο που ενδέχεται να γνωρίσεις σήμερα, παρά την έλξη που σου ασκεί, ίσως σε κάνει ασυνείδητα πιο επιφυλακτικό/η και βγάλεις μια μαζεμένη συμπεριφορά σε λόγια και ενέργειες, μην τυχόν και κάνεις κάτι λάθος. Όμως με την έμφυτη ευγένειά σου και κυρίως με τη διακριτικότητα που σε διακρίνει, θα βρεις τον τρόπο να το πλησιάσεις και να αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή. Αν είσαι σε σχέση, ένα γραφειοκρατικό ή νομικό ζήτημα που μπορεί να ανακύψει, θα απασχολήσει ιδιαίτερα το σύντροφό σου και θα χρειαστεί από τη δική σου την πλευρά ηθική και ψυχολογική στήριξη. Φρόντισε, λοιπόν, να βάλεις τα όποια συναισθήματά σου στην άκρη και να του σταθείς.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play