Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου
ΚΡΙΟΣ Με τη σημερινή Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου καλείσαι να χαράξεις ένα καινούργιο κύκλο στα ερωτικά σου, μιας και πλέον δεν θα σε ικανοποιούν οι εύκολες και γρήγορες καταστάσεις και θα αναζητήσεις κάτι πιο ουσιαστικό. Το βαθύτερο νόημα της ανθρώπινης επαφής, ακόμα και της σεξουαλικής, είναι το ζητούμενό σου. Εφ’ όσον έχεις πέραση […]

ΚΡΙΟΣ

Με τη σημερινή Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου καλείσαι να χαράξεις ένα καινούργιο κύκλο στα ερωτικά σου, μιας και πλέον δεν θα σε ικανοποιούν οι εύκολες και γρήγορες καταστάσεις και θα αναζητήσεις κάτι πιο ουσιαστικό. Το βαθύτερο νόημα της ανθρώπινης επαφής, ακόμα και της σεξουαλικής, είναι το ζητούμενό σου. Εφ’ όσον έχεις πέραση κι οι ευκαιρίες για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο είναι αρκετές, προσπάθησε να ελέγξεις τα πάθη σου και να κάνεις μια επιλογή που θα σε καλύπτει όσο το δυνατό περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, σεξ και χρήμα είναι το δίπτυχο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας το προσεχές διάστημα, όχι όμως για κακό, αφού και στους δύο τομείς τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα από το αναμενόμενο. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου, στον Σκορπιό, σου δημιουργεί μια συναισθηματική ένταση αλλά σε κάνει και πιο δύσκολο/η στο να ικανοποιηθείς, καθώς θα αυξηθούν οι απαιτήσεις σου από το αντίθετο φύλο ή θα γίνεις πιο απόλυτος/η. Σαφώς το να χαρίσεις την καρδιά σου οπουδήποτε δεν είναι σοφό, ωστόσο, μην βάζεις εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν, εξ αιτίας της όποιας καχυποψίας σου. Το σεξαπίλ σου πάντως είναι μεγάλο και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να «χτίσεις» κάτι καινούργιο. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να θέλεις να σοβαρέψεις την κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου με μια συμβίωση ή και γάμο. Αν ήδη είσαι παντρεμένος/η, το πάθος αλλά κι η τάση σου για κτητικότητα θα είναι αυξημένα αυτό το χρονικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Καλείσαι να αφήσεις την ανεμελιά ή και την επιπολαιότητα που αντιμετωπίζεις τα ερωτικά σου, ορισμένες φορές, και να στρωθείς στη… δουλειά. Μια εσωτερική αναζήτηση είναι απαραίτητη που θα σε βοηθήσει να αποδεχτείς αλήθειες και να παραδεχτείς λάθη. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα ένα πρόσωπο σχετικό με τη δουλειά σου να σε βάλει σε πειρασμό ή να σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα που θα σου είναι δύσκολο να χειριστείς. Αν είσαι σχέση, θα κινηθείτε στοχευμένα και βάσει σχεδίου για να αντιμετωπίσετε εργασιακά ή θέματα υγείας που θα σας απασχολήσουν. Και θα τα πάτε μια χαρά, αρκεί να μην παρεκκλίνετε από ό,τι πορεία σας και αποσπάται η προσοχή σας από ζητήματα τρίτων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Οι επιθυμίες σου είναι πολλές κι έντονες αυτό το διάστημα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό να γίνεται στον 5ο οίκο σου και σου δίνεται τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις αρκετές από αυτές. Η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που θα αγγίξει βαθύτερα συναισθήματά σου είναι πολύ πιθανή και μπορεί να οδηγήσει σε μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, η οποία θα σε σημαδέψει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το πάθος για το σύντροφό σου θα ξυπνήσει και θα νιώσεις όπως στις αρχές της σχέσης σας. Εν τούτοις, θα πρέπει να περιορίσεις κάποιες τάσεις ελέγχου ή ζήλειας που μπορεί να ξυπνήσουν μέσα σου, επειδή φοβάσαι μήπως και τον χάσεις γιατί στο τέλος θα γίνεις καταπιεστικός/η. 

ΛΕΩΝ 

Με τη Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου εμφανίζονται καινούργια δεδομένα στην ερωτική σου ζωή και χρειάζεται να επιδείξεις την ανάλογη υπομονή, επιμονή αλλά και προσήλωση, προκειμένου να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν γιατί δε θα σου χαριστεί τίποτα, εσύ θα το κερδίσεις με το σπαθί σου. Αν έχεις βρει λοιπόν το πρόσωπο που θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις. Από την άλλη, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει, καθώς υπόσχεται καυτές νύχτες. Αν είσαι σε σχέση, κάποια θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολικές συναισθηματικές αντιδράσεις και να κρατήσετε μια σταθερή στάση, ώστε να τα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Επικοινωνιακά δεν θα τα πας άσχημα με αυτή τη Νέα Σελήνη, ωστόσο θα έχεις μια καχυποψία και συνεχώς θα αναρωτιέσαι τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα και τα όμορφα λόγια που θα ακούς. Γι’ αυτό δε θα αφήνεις τίποτα να περάσει απαρατήρητο, ενώ θα ερευνήσεις κάθε πληροφορία που φτάνει στα αφτιά σου, ιδιαίτερα αν αφορά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μέσα από ένα γεγονός ή πράγματα που θα μάθετε, θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με κάποιο συγγενικό σας άτομο, να κατανοήσετε περισσότερο τη συμπεριφορά του και να συσφίξετε τις σχέσεις σας. 

ΖΥΓΟΣ 

Πάθος, αισθησιασμό αλλά και απίστευτη έλξη σου προσφέρει αυτή η Νέα Σελήνη, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να γίνεις ένας/μία από τους/τις πρωταγωνιστές/ες της τρέχουσας περιόδου στον ερωτικό τομέα. Αρκετοί/ες θα διεκδικήσουν την καρδιά σου, όμως εσύ θα είσαι διατεθειμένος/η να φτάσεις μέχρι και την Ιερά… εξέταση, πριν ενδώσεις. Είναι πολύ πιθανό πάντως τα κρύα και μοναχικά σου βράδια να γίνουν σύντομα παρελθόν. Αν είσαι σε σχέση, από σεξουαλικής άποψης τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Εκεί που πρέπει να εστιάσετε είναι τα οικονομικά σας γιατί ενδέχεται να υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας που καλό θα ήταν να τις αρπάξετε αλλά και να διαχειριστείτε έξυπνα τα επιπλέον χρήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να αλλάξεις τελείως την κατάσταση στα ερωτικά σου, τόσο μέσα από καινούργιες γνωριμίες, όσο και με την δική ανάληψη πρωτοβουλιών, μιας κι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσελκύσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Γεγονός είναι ότι η έλξη και η σεξουαλικότητά σου είναι ασυναγώνιστες, οπότε δύσκολα κάποιος/α θα σου αντισταθεί. Μια αλλαγή δε στην εμφάνισή σου θα σε εκτοξεύσει. Όλα αυτή την περίοδο, εξαρτώνται από σένα και τις… ορέξεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα ανακτήσεις τον πλήρη έλεγχο στη σχέση σου, αν δεις ότι παρεκκλίνετε από τους στόχους που είχατε βάλει και θα αναλάβεις να ξαναβάλεις το πλοίο στη σωστή ρότα, ακόμα κι αν χρειαστεί, προκειμένου να αποφύγετε τους υφάλους, να γίνεις απόλυτος/η κι αυταρχικός/η. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά εσωστρεφής, επιφυλακτικός/η, με συχνές τάσεις απομόνωσης και περισυλλογής θα είσαι αυτό το διάστημα και κάθε τι που συμβαίνει στην ερωτική σου ζωή θα το ερευνάς σε βάθος και θα το περνάς από ψιλό κόσκινο. Θα επιδιώκεις την ησυχία σου ή τις ατέλειωτες συζητήσεις με πολύ λίγους κι εκλεκτούς ανθρώπους σου, ψάχνοντας παράλληλα να βρεις απάντηση σε κάποια «γιατί» που σε βασάνιζαν. Αν είσαι δεσμευμένος/η, αν είστε πρόθυμοι και οι δύο να παλέψετε για να αλλάξετε το επίπεδο της σχέσης σας, μην προσποιείστε ότι όλα είναι μέλι-γάλα κι απλά περνάτε φάσεις, όπως όλα τα ζευγάρια. Πρέπει να δείτε κατάματα την αλήθεια κι αν υπάρχουν θέματα μεταξύ σας να τα αναγνωρίσετε για να τα λύσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κοινωνικό σου περιβάλλον θα διευρυνθεί και νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σου με αυτή τη Νέα Σελήνη, σηματοδοτώντας συναρπαστικές εξελίξεις και στην ερωτική σου ζωή. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις πέραση και θα κερδίσεις την προσοχή μερίδας του αντίθετου φύλου, που, εκτός από την εμφάνιση, αναζητά και τον αξιόπιστο χαρακτήρα, κάτι που εσύ διαθέτεις. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να φλερτάρεις, ακόμα και να «χοντρύνεις» λίγο το παιχνίδι, όμως δε θα ενδώσεις σε κανένα άτομο που δεν πληροί τις… προϋποθέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσετε όμορφες βραδιές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ενώ είναι πιθανό να γνωριστείτε με κάποια άτομα που θα σας «δέσει» ένα κοινό ενδιαφέρον ή ένας συγκεκριμένος στόχος που θέλετε να πετύχετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Με αυτή τη Νέα Σελήνη θα αντιμετωπίσεις, αν όχι δύσκολες, τουλάχιστον λιγότερο εύκολες καταστάσεις στα ερωτικά σου, καθώς υπάρχει περίπτωση να κλέψει την καρδιά σου ένα πρόσωπο ανώτερο κοινωνικά από σένα ή πολύ δυσπρόσιτο ή να σου γίνει «στενό μαρκάρισμα» από κάποιον/α που σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου χώρο. Το σίγουρο είναι ότι θα αφήσεις την αποστασιοποιημένη ή θεωρητική στάση σου και θα εμπλακείς συναισθηματικά, κάτι που τόσο καιρό απέφευγες. Αν είσαι σε σχέση, κάποιες μελλοντικές επιδιώξεις σας, είτε αφορούν σε θέματα καριέρας είτε σε καινούργια πράγματα που θέλετε να επιχειρήσετε θα πρέπει να προσαρμοστούν σε πραγματικά δεδομένα και στην γενικότερη υπάρχουσα κατάσταση. Όσο πιο κοντά στο «τώρα» είστε, τόσο πιο εύκολα θα βρείτε υποστηρικτές. Όταν μπει «το νερό στο αυλάκι», κάνετε τις αλλαγές σας.

ΙΧΘΥΕΣ 

Δεν αποκλείεται να επανεξετάσεις κάποια στοιχεία που αφορούν σε ένα ερωτικό σου θέμα, καθώς νέα δεδομένα θα εμφανιστούν που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις άποψη. Γι’ αυτό να έχεις άμεση σύνδεση με τη διαίσθησή σου και να μην βγάλεις πρόωρα συμπεράσματα, επηρεασμένος/η από γνώμες τρίτων. Να θυμάσαι πάντα ότι όποια επιλογή κι αν κάνεις, εσύ θα υποστείς τις συνέπειες γι’ αυτό να πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Αν είσαι σε σχέση, εκ βαθέων εξομολογήσεις και παραδοχή σφαλμάτων όσο κι αν προσωρινά βαρύνουν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα βοηθήσουν στο να υπάρξει αλληλοκατανόηση και θα σας φέρουν πιο κοντά. n

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play