Το ερωτοσκόπιο της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου

Το ερωτοσκόπιο της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου
Τι πρέπει να ξέρετε για την πορεία των συναισθηματικών σας.

ΚριόςΌσο σκέφτεσαι μια ερωτική σου υπόθεση, τόσο περισσότερο προβληματίζεσαι και δεν ξέρεις πώς να τη χειριστείς. Οπότε καλό θα ήταν να απασχοληθείς με κάτι, για να καθαρίσει και λίγο το μυαλό σου. Από το απόγευμα και μετά, που θα περάσει η Σελήνη απέναντί σου, στον Ζυγό, θα βρεις ξανά τις ισορροπίες σου, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι τα συναισθήματά σου θα ατονήσουν ή θα αλλάξουν. Μάλιστα δεν αποκλείεται η τύχη να σου χαμογελάσει πλατιά, ανοίγοντάς σου μια πόρτα. Αν είσαι σε σχέση, θα φορτσάρεις να τελειώσεις όσες δουλειές έχεις, προτιμώντας να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σήμερα, προκειμένου να περάσεις ένα ξέγνοιαστο τριήμερο με το ταίρι σου.

ΤαύροςΜέχρι και το απόγευμα το κλίμα της ημέρας θα είναι συμβατό με σένα και το χαρακτήρα σου, αφού θα επικρατεί πρακτικότητα και λογική. Από κει και πέρα όμως θα αλλάξει κι εκεί που είχες αρχίσει να αλλάζεις άποψη ένα πρόσωπο που σου αρέσει, υπολογίζοντας τα υπέρ και τα κατά του ή τουλάχιστον να αμφιβάλλεις, θα διαπιστώσεις ότι η καρδιά σου δεν πείθεται να ακολουθήσει το μυαλό, όποιο επιχείρημα κι αν της παρουσιάσεις. Αν είσαι σε σχέση, είσαι πρόθυμος/η να προσφέρεις κάθε βοήθεια και στήριξη στον άνθρωπό σου, σήμερα όμως μπορεί να του βγάλεις μια αυστηρότητα για τον επιπόλαιο χειρισμό του σε ένα οικονομικό σας θέμα.

ΔίδυμοιΕίσαι λίγο αποπροσανατολισμένος/η σήμερα γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να συμμαζέψεις το μυαλό σου και να τελειώσεις κάποια επαγγελματικά σου θέματα, πριν κλείσεις την πόρτα πίσω σου. Το βραδάκι ενδεχομένως να συναντηθείς με κάποιους φίλους σου και πιο ήρεμος/η θα μπορέσεις να συζητήσεις μαζί τους για το πρόσωπο που σε παιδεύει αλλά και τα συναισθήματά σου, ώστε να ακούσεις και τη δική τους γνώμη. Αν είσαι σε σχέση, στην παρούσα φάση μάλλον δεν γίνεται να κάνετε όλα όσα σχεδιάζατε με το σύντροφό σου για να φτιάξετε ή να αλλάξετε το χώρο σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να οργανωθείτε λίγο και να δρομολογήσετε κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα να γίνουν.

Καρκίνος

Τις τελευταίες μέρες ούτε αντικειμενικά, ούτε λογικά σκέφτεσαι, όσο κι αν προσπαθείς κι αυτό γιατί το συναίσθημα είναι αυτό που δε σε αφήνει να διακρίνεις τίποτα, πέρα από το βλέμμα ή το χαμόγελο του προσώπου που σου αρέσει. Πρέπει όμως να κάνεις κάτι και να μην κάθεσαι μόνο να το κοιτάζεις. Βρες τρόπο να το πλησιάσεις περισσότερο και να αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το σύντροφό σου που αφορά πιθανόν ένα πρακτικό ή κληρονομικό θέμα είναι αναπόφευκτη. Ίσως μάλιστα χρειάζεται να γίνει για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα ανάμεσα σε σας κι ένα μέλος της οικογένειάς σας.

ΛέωνΜάλλον ξεσηκωμένος/η είσαι από το επερχόμενο τριήμερο και δε βλέπεις την ώρα να κλείσεις τις υποχρεώσεις που έχεις και να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Είναι πολύ πιθανό πάντως, αν βγεις το βράδυ, ακόμα κι αν δεν έχεις κάτι πονηρό στο μυαλό σου, παρά μόνο το να ξεσκάσεις, να βρεθεί ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει πολύ και να μην μπορέσεις να αντισταθείς στο προκλητικό του παιχνίδι. Στο χέρι σου είναι να υπάρξει και συνέχεια. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κανονίσετε μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου και κάποιους συγγενείς ή φίλους σας που θα σας χαλαρώσει. Και πουθενά να μην πάτε όμως, πάλι καλά θα περάσετε.

ΠαρθένοςΗ Σελήνη μέχρι το απόγευμα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου ενέργεια και απόλυτη συγκέντρωση στους προσωπικούς σου στόχους, από κει και πέρα όμως θα αρχίσεις να ρίχνεις τους ρυθμούς σου. Ενδεχομένως το βράδυ, αν κυκλοφορήσεις, να σου δοθούν ευκαιρίες για να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να φλερτάρεις με ένα πρόσωπο που εμφανισιακά θα είναι κοντά στα πρότυπά σου κι αυτό θα σε ωθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες. Αν είσαι σε σχέση, συνεχώς θα ξεφυτρώνουν δουλειές, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι η μέρα είναι ατέλειωτη. Γι’ αυτό θα νιώσεις ανακούφιση και χαρά, όταν ξεμπερδέψεις με όλα και βρεθείς με τον σύντροφό σου.

ΖυγόςΌλα σε σπρώχνουν να σταματήσεις τις πολλές σκέψεις και να περάσεις στις πράξεις για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, ενδεχομένως όμως να μην έχει βρεθεί ακόμα το πρόσωπο που θα σου δώσει το κίνητρο να αναλάβεις δράση. Με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, θα έχεις και την ευχέρεια να κυκλοφορήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο. Ίσως μάλιστα εμφανιστεί κάποιος/α που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και προσπαθήσεις να τον/ην γνωρίσεις περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ γιατί θα ξεχάσεις έγνοιες κι άγχη και θα αφεθείς στη φροντίδα και το κανάκεμα του συντρόφου σου που θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.

ΤοξότηςΣτο πρώτο μισό της η μέρα σου θα είναι αρκετά στριμωγμένη και δε θα προλαβαίνεις ούτε καν να σκεφτείς αγάπες κι έρωτες. Ωστόσο, σταδιακά κι όσο πλησιάζει το βράδυ, θα αρχίσεις να ξεσηκώνεσαι και πάλι. Δεν αποκλείεται μάλιστα, παρά την σωματική σου κούραση, να συμφωνήσεις σε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και θέλεις να προχωρήσει η κατάσταση μεταξύ σας. Αν είσαι σε σχέση, κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αναβάλλεις θα φάνε αρκετό από το χρόνο σου, κάτι που θα σε δυσαρεστήσει, όμως το ταίρι σου θα δείξει κατανόηση και όταν βρεθείτε θα σε κάνει να το ξεχάσεις.

ΑιγόκερωςΤα λόγια ενός προσώπου έχουν σφηνώσει στο μυαλό σου και δε λένε να βγουν. Ψάχνεις, αναλύεις και προσπαθείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις γιατί κατά τη δική σου γνώμη, μάλλον πρόκειται για υπονοούμενα που δηλώνουν ερωτικό ενδιαφέρον. Επειδή όμως έχεις τις αμφιβολίες σου, είναι πιθανό να το συζητήσεις με κάποιο πολύ δικό σου άνθρωπο που είναι αντικειμενικός και κυρίως εμπιστεύεσαι τη γνώμη του. Αν είσαι σε σχέση, δουλειές, τρεξίματα και ψώνια θα σας κρατήσουν απασχολημένους το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας, το βράδυ όμως θα ηρεμήσετε και θα το απολαύσετε χουχουλιάζοντας στο σπίτι, με δείπνο, μουσική και κυρίως άδειο κεφάλι.

ΥδροχόοςΘα αρχίζεις να αντιμετωπίζεις πιο ανάλαφρα ένα ερωτικό σου θέμα και με το που θα αλλάξεις οπτική, θα διαπιστώσεις ότι μάλλον εσύ ήσουν που το έκανες να δείχνει τόσο σημαντικό, κολλώντας σε λεπτομέρειες που δε συνηθίζεις. Σιγά-σιγά τα πράγματα θα πάρουν τις σωστές τους διαστάσεις και θα είσαι πιο χαλαρός/η και άνετος/η. Μπορεί μάλιστα να επιδιώξεις συνάντηση με το συγκεκριμένο πρόσωπο για να του δώσεις την εξήγησή σου. Αν είσαι σε σχέση, τα χρήματα ενδεχομένως να μη σας τρέχουν από τα μπατζάκια, όμως δεν είναι λόγος για να κλείνεστε μέσα. Υπάρχουν μέρη να πάτε ή πράγματα να κάνετε που θα σας αναζωογονήσουν, χωρίς να σας κοστίσουν.

ΙχθείςΗ όποια επαφή σου με την πραγματικότητα θα τελειώσει με την έξοδο της Σελήνης από τον 7ο οίκο σου, καθώς και πιο ανέμελος/η θα είσαι και θα επιδιώξεις να περάσεις καλά, χωρίς να κουράσεις άλλο το μυαλό σου με αναλύσεις και δεδομένα. Είναι πιθανό πάντως να σε πλησιάσει κάποιος/α που θα σου αρέσει πολύ και να σου κάνει μια πρόταση που θα σε βάλει σε πειρασμό να την δεχτείς. Αν είσαι σε σχέση, όσο κι αν βαριέσαι, ο σύντροφός σου θα σε πείσει να διευθετήσετε κάποια πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα, προκειμένου να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Το βράδυ όμως θα είναι δικό σας και θα πάρεις την… αμοιβή σου για το συνεργατικό πνεύμα που έδειξες.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play