Προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

Προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια
​ΚΡΙΟΣΓενικά: Ενδιαφέρουσα περίοδος για νέες γνωριμίες, συνεργασίες, συναλλαγές, ταξίδια και σπουδές. Στο χέρι σου είναι να την αξιοποιήσεις στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Αισθηματικά: Η σχέση σου σε καλύπτει ερωτικά και ψυχολογικά. Αν είσαι μόνος/η, έχεις ανάγκη από μια συντροφική σχέση που να μπορεί να σου προσφέρει σταθερότητα, συνέπεια και ισορροπημένη επικοινωνία. Επαγγελματικά: Τώρα μπορείς […]

​ΚΡΙΟΣΓενικά: Ενδιαφέρουσα περίοδος για νέες γνωριμίες, συνεργασίες, συναλλαγές, ταξίδια και σπουδές. Στο χέρι σου είναι να την αξιοποιήσεις στον τομέα που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικά: Η σχέση σου σε καλύπτει ερωτικά και ψυχολογικά. Αν είσαι μόνος/η, έχεις ανάγκη από μια συντροφική σχέση που να μπορεί να σου προσφέρει σταθερότητα, συνέπεια και ισορροπημένη επικοινωνία.

Επαγγελματικά: Τώρα μπορείς να διαπραγματευτείς με μεγαλύτερο όφελος τα συμφέροντά σου και να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ένα άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον θα σου φανεί χρήσιμο.Οικονομικά: Απόφυγε ανοίγματα που θα δυσκολευτείς να καλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣΓενικά: Όποιες κι αν είναι οι επιθυμίες σου αυτό το μήνα, για να τις πραγματοποιήσεις θα πρέπει να τις διεκδικήσεις. Μην κάθεσαι λεπτό, βάλε σε εφαρμογή τις ιδέες και τα σχέδιά σου.

Αισθηματικά: Η συναισθηματική σου αστάθεια μπερδεύει τον/τη σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/η, και αρχίσεις τώρα μια σχέση, μην κανείς μεγάλα πλάνα. Όσα λέγονται δεν σημαίνει πως εννοούνται κιόλας.

Επαγγελματικά: Η ανάγκη σου ν’ αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε πνίγει σε οδηγεί σε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα. Μη βιαστείς να κλείσεις συμφωνίες, ιδίως με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Προσοχή στα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙΓενικά: Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από ό,τι σε έχει κουράσει και ν’ ανανεωθείς, βάζοντας καινούργια πράγματα στη ζωή σου είναι εμφανής. Κινείσαι με γνώμονα το μυαλό και λιγότερο το συναίσθημα.

Αισθηματικά: Μια καινούργια γνωριμία -αν δεν προσέξεις- θα βάλει φωτιά στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος /η, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα προβλέπονται ραγδαίες και εκρηκτικές, για όσο καιρό διαρκέσουν.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να προκύψουν υποχρεώσεις που δεν υπολόγιζες. Για ν’ αντεπεξέλθεις θα χρειαστεί όχι μόνο να βάλεις προτεραιότητες αλλά και να τις υποστηρίξεις με συνέπεια.

Οικονομικά: Θα σου δοθεί η ευκαιρία για οικονομικό ανεφοδιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΓενικά: Αν θέλεις τα σχέδιά σου ν’ αποδώσουν καρπούς δούλεψε μόνος/η. Οι τρίτοι, όσο καλές προθέσεις και να έχουν, αν τους επιτρέψεις ν’ ανακατευτούν, πιο πολύ θα σε κουράσουν, παρά θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικά: Σκέψεις για ν’ απεμπλακείς από μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος/η, ένα άτομο εισβάλει στη ζωή σου και φέρνει τα πάνω κάτω, στο τέλος όμως μπορεί να αποδειχτεί μπελάς.

Επαγγελματικά: Έχεις δίκιο να διαφωνείς, αν αυτό που σου προτείνουν είναι ενάντια στις προσωπικές σου ανάγκες, είναι σημαντικό όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην αποφασίσεις παρορμητικά.

Οικονομικά: Κατάλληλο διάστημα για ν’ ανασυνταχτείς και ν’ αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.

ΛΕΩΝΓενικά: Με τη διπλωματία και την πειθώ σου, πότε τραβώντας και πότε αφήνοντας το σχοινί, καταφέρνεις και κρατάς τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο στο χώρο της εργασίας σου όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικά: Ό,τι σας ενώνει είναι πιο δυνατό από τις μικροδιαφορές σας. Αν είσαι μόνος/η, μια τυχαία συνάντηση ενδέχεται να δημιουργήσει ευχάριστη ανατροπή στο πρόγραμμα και τη ζωή σου.

Επαγγελματικά: Δραστήριο και παραγωγικό διάστημα, με ταξίδια, πολλές επαφές και νέους επαγγελματικούς στόχους. Αν ψάχνεις για εργασία, προσπάθησε ν’ ανταποκριθείς σε ό,τι σου παρουσιαστεί.

Οικονομικά: Μη βιαστείς να ξοδέψεις χρήματα κάτω από το κράτος των εντυπώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΓενικά: Η εναλλαγή από το ζεστό στο κρύο μπορεί να σε αποσυντονίζει αλλά δεν σε πτοεί. Εξάλλου τα σημαντικά πράγματα είναι και ακριβοπληρωμένα. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με οποιονδήποτε τομέα της ζωή σου.

Αισθηματικά: Αποφύγετε παρέες που σπέρνουν ζιζάνια στη σχέση σας ή δημιουργούν ένταση χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η, κυνήγησε αυτό που θέλεις πραγματικά εσύ και όχι επειδή το διεκδικεί κάποιος άλλος/η.

Επαγγελματικά: Νέες δυνατότητες στον ορίζοντα. Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι. Στο προσκήνιο εμφανίζονται πρόσωπα που είχατε ξανασυνεργαστεί. Συζητήσεις για συνεργασία.

Οικονομικά: Ευκαιρίες για κέρδη.

ΖΥΓΟΣΓενικά: Μη λες τη γνώμη σου, αν δεν τη ζητήσουν, ακόμα όμως και τότε, πρόσεχε τα λόγια σου γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείς. Έλεγξε τα συναισθήματά σου και αντιμετώπισε με λογική τα θέματα που προκύπτουν.

Αισθηματικά: Εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος και επικοινωνείτε σε όλα τα επίπεδα. Αν είσαι ελεύθερος /η, η κοινωνική σου ζωή είναι τόσο γεμάτη, που ίσως πρέπει να αξιολογήσεις που και σε ποιόν/α διαθέτεις το χρόνο σου.

Επαγγελματικά: Η αλλαγή της εικόνας σου δημιουργεί νέες προοπτικές στο περιβάλλον που κινείσαι. Συζητήσεις αυτό το διάστημα μπορεί να τακτοποιήσουν παλαιότερα ζητήματα που μπλόκαραν τα σχέδιά σου.

Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις σου δοκιμάζουν τα όρια αντοχής σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣΓενικά: Χάνεις πολύτιμο προσωπικό χρόνο, επειδή κάποιοι τρέχουν σε σένα για ψύλλου πήδημα. Αν μάλιστα έχεις μπλέξει φίλους με χρήματα, το ξεκαθάρισμα θα είναι όχι μόνο δύσκολο, αλλά και δυσάρεστο.

Αισθηματικά: Παρά το τεταμένο κλίμα που υπάρχει ανάμεσά σας, θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι μόνος/η, βρίσκεσαι μπροστά σε ένα γλυκό δίλημμα και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις.

Επαγγελματικά: Η προσοχή σου είναι εστιασμένη τόσο στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, όσο και στην εκμετάλλευση των όποιων ευκαιριών. Πιθανά γραφειοκρατικά μπερδέματα ενδέχεται να καθυστερήσουν τις υποθέσεις σου.

Οικονομικά: Διαπραγμάτευση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣΓενικά: Έντονη ανησυχία και νευρικότητα δεν σε αφήνουν να χαρείς πολλά πράγματα και αυτό έχει αντίκτυπο στη δημιουργικότητά σου. Αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις, πάρε πρωτοβουλίες και κάνε αλλαγές.

Αισθηματικά: Η κριτική διάθεση και η αδιαλλαξία σου δυναμιτίζουν τη γέφυρα επικοινωνίας και την πιθανότητα ηρεμίας. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο στόχος που θέλεις να κατακτήσεις παραμένει δύσκολος.

Επαγγελματικά: Η αναθεώρηση κάποιων επαγγελματικών στόχων σου σε οδηγεί να πειραματιστείς σε νέα εργασιακά περιβάλλοντα. Μελέτησε προσεκτικά τις κινήσεις σου και μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις.

Οικονομικά: Ένα ταξίδι πιθανό να σου κοστίσει περισσότερο από ό,τι υπολόγιζες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΓενικά: Η ισορροπία σου είναι το ζητούμενο αυτού του μήνα. Γι’ αυτό βάλε νερό στο κρασί σου, όπου θεωρείς σκόπιμο και πρακτικότητα στη ζωή σου για να μην υπάρχουν αντιφάσεις, τόσο στις προσωπικές σχέσεις, όσο και τη δουλειά σου.

Aισθηματικά: Χωρίς να είναι όλα μέλι γάλα στη σχέση σας, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Αν είσαι μόνος/η, κυνήγησε τις ευκαιρίες έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

Επαγγελματικά: Είναι πιθανό να δεχτείς μια πολλή καλή επαγγελματική πρόταση. Πριν πετάξεις όμως τη σκούφια σου, εξέτασε προσεκτικά τους όρους, γιατί ενδέχεται να υπάρχουν δεσμεύσεις που δεν θα σου

αρέσουν.

Οικονομικά: Χρήματα που περιμένεις ίσως καθυστερήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΓενικά: Ο καλύτερος σύμμαχός σου αυτό το μήνα είναι ο εαυτός σου. Με αυτόν θα δώσεις τις μάχες σου και σ’ αυτόν θα απευθύνονται οι αλλαγές. Μετά από αυτή την επαφή θα είσαι έτοιμος/η για ένα νέο ξεκίνημα.

Αισθηματικά: Το έδαφος είναι πλέον κατάλληλο για ν’ ανοίξετε τα χαρτιά και την καρδιά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, το παρελθόν δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις, με αναπάντεχες αλλά καλοδεχούμενες επιστροφές.

Επαγγελματικά: Το έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σου χώρο επηρεάζει την επικοινωνία και τις σχέσεις σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους και μη μεταδίδεις ό,τι ακούς για ν’ αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Οικονομικά: Μια πρόταση θα βελτιώσει τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΕΣΑισθηματικά: Δώσε χώρο για πρωτοβουλίες στο/η σύντροφό σου και θα διεκδικήσει την προσοχή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια ερωτική γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον θα έχει γρήγορη και αναπάντεχη εξέλιξη.

Επαγγελματικά: Ευνοϊκή περίοδος για τα επαγγελματικά σου, αλλά μη φανταστείς ότι θα σου χαριστεί κάτι χωρίς προσπάθεια. Αν ψάχνεις για εργασία, εκμεταλλεύσου όποιες ευκαιρίες σου παρουσιαστούν.

Οικονομικά: Βάλε όρια, για αν μην βρεθείς με χρέη που δεν μπορείς να καλύψεις.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play