Αφροδίτη Τετράγωνο με Ποσειδώνα και Εξάγωνο με Δία: Έρωτας γιορτή ή αυταπάτη;

Αφροδίτη Τετράγωνο με Ποσειδώνα και Εξάγωνο με Δία: Έρωτας γιορτή ή αυταπάτη;
Το Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει περισσότερο τους Μεταβλητούς του ζωδιακού και ιδιαίτερα εκείνους που έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στο 1ο δεκαήμερο.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, φέρνοντας, κυρίως την ερωτική ζωή, αμφιβολίες, αβεβαιότητα, απάτες και αυταπάτες, ερωτηματικά, απογοητεύσεις, θολούρες, με αποτέλεσμα να γκρεμιστούν όνειρα που δεν είχαν στηριχτεί σε γερές βάσεις. Λάθη θα μας φέρουν και σε οικονομικό αδιέξοδο, λόγω της ελπίδας και της ψευδαίσθησης μας, πως όλα βαίνουν καλά.Το Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει περισσότερο τους Μεταβλητούς του ζωδιακού και ιδιαίτερα εκείνους που έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στο 1ο δεκαήμερο.

Την ίδια ημέρα το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία μας προσφέρει τύχη, εύνοια, άπειρες ευκαιρίες αλλά και έπαρση στον έρωτα! To γενικό κλίμα των σχέσεων είναι θερμό και καλοπροαίρετο, με αποτέλεσμα να μας φέρει χαρά, καινούργια πράγματα αλλά και την δυνατότητα να λύσουμε πολλές παρεξηγήσεις και προβλήματα, που ίσως μέχρι τώρα υπήρχαν! Ο έρωτας ανοίγει τα φτερά του, γίνεται μεγαλειώδης και πρωταγωνιστεί με το γλυκό του και αισιόδοξο πρόσωπο στην καθημερινότητα μας! Γκρεμίζει τοίχους και χτίζει γέφυρες σε χρόνο ντε-τε. Το φλερτ αυξάνεται, όπως και οι ερωτικές εξομολογήσεις ή ακόμα και οι προτάσεις για κάποια επισημοποίηση! Παράλληλα, η τύχη είναι με το μέρος μας και στα οικονομικά! Ξαφνικές ευκαιρίες, πολλά υποσχόμενες συμφωνίες, επίτευξη οικονομικών στόχων και γενική γενναιοδωρία, θα κατακλύζουν τις οικονομικές μας συναλλαγές. Εκείνοι που θα έχουν περισσότερο τύχη, είναι ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), ιδιαίτερα όσοι έχουν ζώδιο, ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 9η, 10η και 11η μοίρα!

Προσοχή όμως! Η διάθεση για σπατάλη, πολυτέλεια, ερωτικές και οικονομικές υπερβολές, υπεραισιοδοξία και υψηλές ερωτικές προσδοκίες, παρέα με την αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα, μπορεί να μας κάνουν να… φάμε τα μούτρα μας και να απογοητευτούμε, γι’ αυτό φροντίζουμε να παραμένουμε λογικοί και προσγειωμένοι!

Ήρθε η ώρα να δούμε την αλήθεια κατάματα, να σταματήσουμε να παραμυθιαζόμαστε και να προσγειώσουμε τις απαιτήσεις μας από τους άλλους, αλλά και από τον εαυτό μας, ώστε να μην υπάρχουν σοβαρές απογοητεύεις!

Κριός Κριέ, έχεις αισιοδοξία, άπλετη τύχη, κοινωνικότητα και πολλές ευκαιρίες να πετύχεις τους στόχους σου! Ευνοείσαι σε επαφές, γνωριμίες, μετακινήσεις και ταξίδια, ιδίως αν έχουν ερωτικό ή οικονομικό χαρακτήρα! Περιόρισε μόνο, τις απατηλές και εξωπραγματικές ελπίδες σου στα παραπάνω θέματα, γιατί θα έχεις απογοητεύσεις.

Ταύρος Ταύρε, το πάθος σου και η σεξουαλική σου αύρα σε καθιστούν γοητευτικό και ακαταμάχητο! Μεγάλες ερωτικές αλλά και οικονομικές επιθυμίες πραγματοποιούνται! Παρ’ όλα αυτά κράτα μικρό καλάθι, μην στηρίζεσαι οικονομικά στις τσέπες των άλλων και μην γίνεσαι θύμα της γοητείας του οποιουδήποτε!

Δίδυμος Δίδυμε, έρχονται όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο αν είσαι δεσμευμένος και αν είσαι ελεύθερος έρχονται νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, αρκεί να μείνεις ολιγαρκής και προσγειωμένος, αφού κάποια γεγονότα στη συντροφική ζωή, σε αναγκάζουν να αντικρίσεις το αληθινό πρόσωπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος Καρκίνε, πολλές οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα παρά τις αναποδιές και τα λάθη! Ανανεώσου εμφανισιακά και φρόντισε επιμελώς το σώμα σου, ώστε να γοητεύσεις, τους πάντες και ειδικά κάποιο πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

Λέων Λέοντα, η φήμη και η γοητεία σου εμπλουτίζονται με λάμψη, γεγονός που θα φέρει στα πόδια σου άπειρες κατακτήσεις αν είσαι ελεύθερος και αν είσαι δεσμευμένος, παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές. Διασκέδαση, δημιουργικότητα, γονιμότητα και τύχη είναι μέσα στο πρόγραμμα! Φρόντισε μόνο να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα και να μην το πάρεις πάνω σου, αλλιώς θα προσγειωθείς απότομα και θα απογοητευτείς!

Παρθένος Παρθένε, εύνοια στη οικογενειακή ζωή θα υπάρξει και θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τυχόν οικογενειακές σχέσεις που έχουν κλονιστεί, αν αποφύγετε από κοινού ψέματα και απάτες. Θέματα σπιτιού ή γενικά ακινήτων επίσης βελτιώνονται, όπως και ένας έρωτας από το παρελθόν, επιστρέφει! Εσύ οφείλεις να δεις αν αξίζει να πεις το ναι, προκειμένου να μην πληγωθείς στο τέλος.

Ζυγός Ζυγέ, είσαι πολύ δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα απ’ αυτούς. Εύνοια σε μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες και ευχάριστα μηνύματα, κυρίως ερωτικού και οικονομικού ενδιαφέροντος. Εσύ μόνο φρόντισε να είσαι έντιμος στις επαφές σου, αφού ψέματα και μυστικά αποκαλύπτονται, είτε δικά σου και σε φέρνουν σε δυσμενή θέση, είτε των άλλων, που σε αφορούν και σε απογοητεύουν. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες.

Σκορπιός Σκορπιέ, Μεγάλη η οικονομική εύνοια αυτών των ημερών αλλά και πολλές οι ευκαιρίες για σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής. Εσύ όμως οφείλεις να μείνεις μακριά από οικονομικές και διατροφικές υπερβολές και να μην στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις στον έρωτα.

Τοξότης Τοξότη, μεγάλες ευκαιρίες και ανέλπιστες καταστάσεις έρχονται σε όλους τους τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα σε έρωτα και χρήμα! Μπορείς να αισιοδοξήσεις ξανά αλλά όχι υπερβολικά και παραμυθιαστείς ή εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις, που θα σε απογοητεύσουν. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα και φρόντισε να είσαι έντιμος!

Αιγόκερως Αιγόκερε, έρχεται μία, φαινομενικά τουλάχιστον, ψυχική και συναισθηματική πληρότητα αλλά και αναστάτωση. Είσαι πολύ πιο αισιόδοξος και μπορείς να ακολουθείς άφοβα το ένστικτό σου. Παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα, όμως πρόσεξε τους χειρισμούς σου, γιατί μπορεί να αποκαλυφθείς ή να απογοητευτείς!

Υδροχόος Υδροχόε, είσαι κοινωνικός και έχεις πολύ τύχη στο φιλικό τομέα. Μία νέα γνωριμία ή κάποιος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, πιθανόν να σε συναρπάσει! Ταυτόχρονα όμως, να είσαι προετοιμασμένος γιατί φίλοι θα σε απογοητεύσουν με κάποιες συμπεριφορές, αλλά και εσύ οφείλεις να είσαι τίμιος απέναντί τους, αν τους θες συμμάχους στα όνειρα και τους στόχους σου!

Ιχθύς Ιχθύ, επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και διακρίσεις έρχονται και σε κάνουν να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή ή να απογειώσεις την κοινωνική σου εικόνα. Γι’αυτό αντί να βάζεις τόσο υψηλούς και κυρίως απατηλούς επαγγελματικούς στόχους, άρπαξε τις ευκαιρίες που ήδη έχεις και ξέρεις ότι είναι πραγματικές. Φρόντισε η καριέρα και η κοινωνική σου καταξίωση να στηρίζονται σε γερές βάσεις και εντιμότητα. Πιθανός έρωτας μέσα από τη δουλειά!

πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play