Η Αφροδίτη στον Τοξότη & οι προβλέψεις των ζωδίων ως 12 Νοεμβρίου 2016

Η Αφροδίτη στον Τοξότη & οι προβλέψεις των ζωδίων ως 12 Νοεμβρίου 2016
Έφτασε η στιγμή να βρούμε και πάλι το κέφι, το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας καλωσορίζοντας την Αφροδίτη στο ζώδιο της τύχης και της επέκτασης, τον Τοξότη. Το περασμένο διάστημα, η Αφροδίτη, σε αδύναμη θέση από το ζώδιο του Σκορπιού, έκανε τις υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα και το χρήμα, να βαδίζουν σε πιο σκοτεινά […]

Έφτασε η στιγμή να βρούμε και πάλι το κέφι, το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας καλωσορίζοντας την Αφροδίτη στο ζώδιο της τύχης και της επέκτασης, τον Τοξότη. Το περασμένο διάστημα, η Αφροδίτη, σε αδύναμη θέση από το ζώδιο του Σκορπιού, έκανε τις υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα και το χρήμα, να βαδίζουν σε πιο σκοτεινά μονοπάτια, με έντονο παρασκήνιο και μυστικότητα … Ο αυθορμητισμός που έλειπε από την περασμένη περίοδο, έρχεται τώρα για να μας ζωντανέψει και για να μας δώσει σημαντικές ευκαιρίες να ανασυνταχθούμε.

Από τις 18 Οκτωβρίου ως τις 12 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, αυτή τη φορά όμως, θα βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού. Τι σημαίνει αυτή η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης – Δία; Η Αφροδίτη αυτή την περίοδο θα κινείται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Δίας, αντίστοιχα ο Δίας κινείται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη; Είναι σημαντική η αμοιβαία υποδοχή; Η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης – Δία είναι σημαντική γιατί οι δύο αυτοί πλανήτες θα βρεθούν και στην αρμονική όψη εξαγώνου (στις 26/10) , γεγονός που δηλώνει ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα του έτους, μπορούμε πιο άνετα και ανεμπόδιστα να δεχθούμε τις «ευεργεσίες» από αυτούς τους δύο πλανήτες….

Η Αφροδίτη ως γνωστόν, είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, τα χρήματα, τα αισθήματα, τις τέχνες, την επιχειρηματικότητα. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Δίας, κυριαρχεί η επιθυμία της επέκτασης αλλά και των στόχων! Η τόλμη και το ρίσκο δεν λείπουν από τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ η αισιοδοξία μας κάνει να νιώθουμε πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο και ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την κάνουμε μίζερη! Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορούμε να πούμε ότι ευνοούνται οι νέες ερωτικές γνωριμίες, η έναρξη νέων δραστηριοτήτων που θα μας δώσουν μία νέα πνοή ή ακόμα και μία νέα διάσταση στην καθημερινότητά μας, η έρευνα για νέους οικονομικούς πόρους, αλλά το πιο σημαντικό; Αυτό το διάστημα μπορούμε να κάνουμε την προσωπική μας υπέρβαση και να ξεφύγουμε λίγο από την ρουτίνα της συνήθειας, χαμογελώντας γιατί η ζωή θέλει το αλατοπίπερό της αλλά και την περιπέτειά της. Μεγάλη ανανέωση και ξαφνικές ευκαιρίες για έρωτα, χρήμα και διασκέδαση θα δεχθούν κοντά στις 5 Νοεμβρίου τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Καλό είναι βέβαια, να προσέξουμε τις ατασθαλίες και τις επιπολαιότητες γιατί και αυτές με την σειρά τους θα έχουν το κόστος τους. Ποιο θα είναι αυτό το κόστος; Η Αφροδίτη θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 26/10, γεγονός που θα κάνει «θολό» το τοπίο για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Λίγες μέρες αργότερα, η σύνοδος Αφροδίτη – Κρόνου, θα κάνει σκληρό και περιοριστικό το κλίμα για τα ίδια ζώδια που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣΜε την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, νιώθεις ανάλαφρα, κεφάτα, δημιουργικά… Η αισιοδοξία σου μεταδίδεται σε κάθε επικοινωνία σου και εσύ αυτό το διάστημα ενδιαφέρεσαι να βρεις έξυπνους τρόπους που σε εκφράζουν προκειμένου να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ταξιδέψεις, να κάνεις συμφωνίες με στόχο σου να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και γνώσεις! Μία αισθηματική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή με άτομο άλλης κουλτούρας ή ηλικίας είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτών των ημερών! Η έναρξη μίας νέας δραστηριότητας μπορεί τώρα να σε γεμίσει ενθουσιασμό και δημιουργικότητα! Οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με εργασία σχετικά με την μόρφωση ή και το διαδίκτυο , ευνοούνται! Σε ένα πιο γενικό πλαίσιο, τώρα μπορείς να επεκτείνεις τις γνωριμίες σου προκειμένου να πετύχεις τα προσωπικά σου σχέδια!

ΤΑΥΡΟΣΑπελευθερώνεσαι από δυσάρεστες καταστάσεις που σε έφθειραν ψυχολογικά, ξεπερνάς φόβους, ανησυχίες, ανασφάλειες ή ακόμα και εμμονές και αντιλαμβάνεσαι αυτό τον καιρό, ότι η ζωή θέλει πάθος, γέλιο, χαρά, αισιοδοξία! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη νιώθεις καλύτερα ψυχικά και σου δίνεται και η ευκαιρία να ανασυνταχτείς οικονομικά, μέσα από διευθετήσεις που μπορούν τώρα να γίνουν, προκειμένου να βρεθείς επωφελημένος! Νομικές, φορολογικές, τραπεζικές ή μισθολογικές υποθέσεις, μπαίνουν τώρα στην φάση των διαπραγματεύσεων και μπορείς με έξυπνους χειρισμούς να βγεις κερδισμένος. Επιπλέον μία μικρή βελτίωση στο εισόδημα το δικό σου ή του συντρόφου , χαρίζει περισσότερη άνεση!Ερωτικές Προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη! Στείλε ΑΦ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724. Αν είσαι από Κύπρο μπορείς να μας καλείς στο 909 19 0 89

ΔΙΔΥΜΟΙΜε την Αφροδίτη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, βρίσκεσαι στην κατάλληλη εποχή για να επικεντρωθείς στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων! Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής βελτιώνεται σημαντικά και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή να αποκαταστήσεις την ήδη υπάρχουσα! Το διάστημα αυτό όμως, κρίνεται θετικό και για τις επαγγελματικές συνεργασίες σου… Μέσα από τις γνωριμίες σου, μπορείς να αναπτύξεις το πελατολόγιο σου, ή ακόμα και να βρεις διεξόδους, λύσεις, συνεργασίες που θα εξυπηρετήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια! Η εποχή σε καλεί να βάλεις στόχους και σχέδια για το μέλλον σου, κοιτάζοντας πλέον το «εμείς» και όχι το «εγώ»!Ερωτικές Προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη! Στείλε ΑΦ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724. Αν είσαι από Κύπρο μπορείς να μας καλείς στο 909 19 0 89

ΚΑΡΚΙΝΟΣΤο πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Τοξότη, σε βοηθά να βελτιώσεις το κλίμα της καθημερινότητάς σου, βρίσκοντας νέα δημιουργικά χόμπι και δραστηριότητες, που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφα, κεφάτα και αισιόδοξα! Η έμπνευση στον τομέα της εργασίας σου, θα σου χαρίσει πρόοδο και νέες προοπτικές, ενώ κάποιες αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένεια και στις συνήθειες, θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ήρεμα και ελπιδοφόρα! Αυτή την περίοδο, μπορείς επιπλέον να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, να έχεις καλά αποτελέσματα σε ιατρικές εξετάσεις ή ακόμα και σε μία ειδική διατροφή για μείωση βάρους! Η έναρξη μίας νέας φυσική δραστηριότητας μπορεί να δώσει αυτή την εποχή νέο κίνητρο στις μέρες αυτού του φθινοπώρου!

ΛΕΩΝΜήπως τον τελευταίο καιρό ένιωθες ότι είχες «μουχλιάσει» στο σπίτι, ακολουθώντας τους γνωστό, καθιερωμένο πρόγραμμα; Έφτασε ο καιρός το σκηνικό να αλλάξει, να βρεις το κέφι, την δημιουργικότητά, την έμπνευση αλλά και τον έρωτα που σίγουρα είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, βελτιώνει το κλίμα της ερωτικής σου ζωής, φέρνει νέα φλερτ και γνωριμίες που αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά όμως να αποκαταστήσεις και την ερωτική σχέση ή γνωριμία που υπάρχει ήδη στη ζωή σου! Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι λόγοι και ευκαιρίες διασκέδασης κάθε είδους…. Παράλληλα, οι μέρες αυτές σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου, ή ακόμα και να σκεφτείς και την προοπτική ενός απογόνου! Νέα επιχειρηματικά σχέδια, τα οποία σχετίζονται με την τέχνη ή το μεράκι σου, μπορούν να μπουν στα σκαριά της υλοποίησης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Τοξότη, και εσύ τώρα ενδιαφέρεσαι να κάνεις το κλίμα της προσωπικής σου ζωής πιο όμορφα, θέτοντας νέους στόχους, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! Ανοίγεις το σπίτι σου, προσκαλώντας φίλους και περνώντας όμορφες στιγμές. Σκέφτεσαι την προοπτική μίας συμβίωσης ή κάποιας αλλαγής στο χώρο που κατοικείς. Επιθυμείς να αλλάξεις διακόσμηση ή να κάνεις μία αγορά για το χώρο που κατοικείς … Παράλληλα, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με την οικογένεια, ξεπερνώντας αντιθέσεις και καβγαδάκια που είχαν κλονίσει την μεταξύ σας επαφή!

ΖΥΓΟΣΈνα κοινωνικό διάστημα ξεκινά για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, σε αμοιβαία υποδοχή με τον Δία που πορεύεται στο ζώδιο σου, κάνουν τις συνθήκες ιδανικές, για να επεκτείνεις τους στόχους και τα σχέδιά σου! Νέες προτάσεις, αποφάσεις ζωής, οργάνωση ενός ταξιδιού, νέες γνωριμίες ή και συμφωνίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο, έρχονται για να δώσουν ένα νέο νόημα σε αυτές τις φθινοπωρινές μέρες! Το κίνητρό σου για αυτή την εποχή θα είναι η δικτύωση, η επικοινωνία, η επέκταση γνωριμιών και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣΉρθε η στιγμή να πάρεις μία ανάσα στα οικονομικά σου αλλά και να προχωρήσεις κάποια προσωπικά σου σχέδια τα οποία θα συμβάλουν στην οικονομική σου ανάπτυξη! Μετά από συνεχόμενες ταλαιπωρίες μπορείς να κάνεις τώρα τα βήματα που θα σου εξασφαλίσουν την εξυπηρέτηση των αναγκών σου! Παράλληλα, σταδιακά αναπτύσσεται μέσα σου το αίσθημα της σιγουριάς, της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης, στέκεσαι καλύτερα στα πόδια σου και αυτό σε βοηθά να λειτουργήσεις πιο αποδοτικά σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

ΤΟΞΟΤΗΣΗ Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο σου και ως τις 12 Νοεμβρίου σου χαρίζει σημαντικές ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εικόνα σου αλλά και την ζωή σου! Σε αμοιβαία υποδοχή με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού, είναι βέβαιο ότι τώρα μπορούν να γίνουν πολλές επιθυμίες σου πραγματικότητα, αρκεί να ανοιχτείς κοινωνικά, αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο σε νέες γνωριμίες και αξιοποιώντας τις προτάσεις φίλων! Το διάστημα αυτό χαρακτηρίζεσαι από γοητεία, αυτοπεποίθηση και τόλμη γεγονός που σε δραστηριοποιεί και σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, θα στηρίξει τα επαγγελματικά σου σχέδια και θα σε βοηθήσει να βάλεις τις επαγγελματικές βάσεις, προκειμένου στην πορεία να έχεις μια καλύτερη οικονομική εξέλιξη μέσω της εργασίας σου ! Το διάστημα αυτό κρίνεται ευνοϊκό για να αρχίζεις να επεξεργάζεσαι ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, κρατώντας πολλές φορές κλειστό το στόμα σου, για τα αμέσως επόμενα σχέδιά σου! Η έμπνευση, το ένστικτο, αλλά και το μεράκι που κρύβεις μέσα σου για την εργασία θα σου θα αποτελέσουν αυτή την εποχή το στήριγμά για την επιτυχία σου! Όσο για τον τομέα των αισθηματικών σου; Είναι μία καλή εποχή για να δεθείς συναισθηματικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ή για να κάνεις μία γνωριμία μέσα από επαγγελματικό χώρο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣΏρα για διασκέδαση με φίλους, για νέες γνωριμίες, περισσότερη κοινωνική δικτύωση αλλά και κυνήγι κατάκτησης επιθυμιών … Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, σου χαρίζει την σπιρτάδα και την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με φίλους. Το διάστημα λοιπόν δέχεσαι προτάσεις, είσαι όλο εξόδους, προγραμματίζεις δραστηριότητες, πάρτι, reunionή απλές στιγμές με πρόσωπα που ανήκουν στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Παράλληλα αυτό τον καιρό μπορεί να αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς σε έναν σύλλογο ή σε μία ομαδική δραστηριότητα, αλλά και οι γνωριμίες που θα έχεις, θα μπορέσουν να υποστηρίξουμε με κάποιο τρόπο τα προσωπικά σου συμφέροντα.

ΙΧΘΥΣΕποχή με νέους στόχους και σημαντικά βήματα που έχουν ως βασικό στόχο την εξέλιξη της καριέρας, της ζωής σου, την προοπτική του γάμου , την προβολή σου αλλά και την απόδειξη της αξίας σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σου μεταδίδει έμπνευση, δημιουργικότητα, μεράκι και την ευκαιρία να προβάλεις καλύτερα τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, προκειμένου να ανελιχθείς επαγγελματικά. Με ευρηματικότητα, κέφι και αισιοδοξία, προχωράς σε νέα επαγγελματικά σχέδια που έχουν μία καλύτερη οικονομική προοπτική! Όσο για τον τομέα του έρωτα; Σε αυτή την περίοδο μπορεί να υπάρξουν αισθηματικές εξελίξεις με άτομο που συνεργάζεσαι και επαγγελματικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play