Ζώδια: Πως η σελήνη επηρεάζει τα ερωτικά σου!

Ζώδια: Πως η σελήνη επηρεάζει τα ερωτικά σου!
Πως η νέα φάση της σελήνης θα επηρεάσει τα ερωτικά των ζωδίων μέχρι την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο από 3 Οκτωβρίου.

Δυσκολίες στον άξονα Δίδυμοι – Τοξότης

Σελήνη – Κριός: Είσαστε διαφορετικοί. Κανείς δεν μπορεί να μπει στο δύσκολο και ακατανόητο μυαλό σας, και να σας αποκωδικοποιήσει. Αυτό έχει φυσικά και την γοητεία του.You and Me = Ακούστε όλες τις πλευρές.

Σελήνη – Ταύρος: Το να ξεκινήσετε κάποιες σοβαρές κουβέντες με τον άνθρωπο σας για το άμεσο μέλλον, δεν σημαίνει και αυτόματα δέσμευση.You and Me = Δοκιμασίες στην αγάπη.

Σελήνη – Δίδυμοι: Τα φλερτ έχουν την τιμητική τους. Με τόση κινητικότητα γύρω σας, σίγουρα θα βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα σας συγκινήσει.You and Me = Ερωτική ατμόσφαιρα.

Σελήνη – Καρκίνος: Θα βγείτε από τα όρια σας πια. Έχετε και εσείς βαρεθεί τις ίδιες συμπεριφορές και τα ίδια αποτελέσματα. Οι αστρολογικές συνθήκες σας ανοίγουν νέους δρόμους.You and Me = Διάθεση για περιπέτειες.

Σελήνη – Λέων: Προτιμάτε αυτή την περίοδο να μείνετε μόνοι σας, και πλέον να σκεφτείτε αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε μέχρι τα τέλη του έτους.You and Me = Αισθηματική αμοιβή.

Σελήνη – Παρθένος: Οι απαιτήσεις που έχετε, δεν μπορούν να γίνουν υποφερτές από τον άνθρωπο σας. Ίσως και να πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας.You and Me = Επιθυμίες γύρω από επανασύνδεση.

Σελήνη – Ζυγός: Ανοίξτε λίγο παραπάνω τον κύκλο σας, και θα δείτε ότι όλα έχουν διαφοροποιηθεί. Βγείτε από την συνήθεια… και γνωρίστε καινούργιο κόσμο.You and Me = Βιασύνη για εξομολογήσεις.

Σελήνη – Σκορπιός: Προκαλείτε την τύχη σας με τόσο κόσμο που έχετε φέρει κοντά στην καρδιά σας. Διαλέξτε με προσοχή αυτόν που τελικά σας ταιριάζει.You and Me = Οι απαντήσεις δεν σας πείθουν.

Σελήνη – Τοξότης: Θα αιφνιδιαστείτε ευχάριστα με τις αποφάσεις που θα σας ανακοινώσει το ταίρι σας. Ετοιμαστείτε για δεσμεύσεις και εξελίξεις.You and Me = Σκέψεις γύρω από σμίξιμο αισθημάτων.

Σελήνη – Αιγόκερως: Είστε έτοιμοι και διατεθειμένοι να παίξετε όλα για όλα, προκειμένου να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το πιο πιθανό είναι να το καταφέρετε.You and Me = Ανανέωση και έρωτας.

Σελήνη -Υδροχόος: Δεν αποκλίνετε από τις θέσεις σας, και αυτό εμπνέει μια παραπάνω σιγουριά στον άνθρωπο σας. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.You and Me = Επιβολή και αυστηρότητα.

Σελήνη – Ιχθείς: Πολλές οι μετακινήσεις και οι αλλαγές μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Τυχεροί οι αδέσμευτοι που θα βρουν καινούργια ερωτική συντροφιά.You and Me = Καλοί και έμπιστοι φίλοι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play