Ο Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία στη σχέση σου

Ο Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία στη σχέση σου
Τι πρέπει να γνωρίζεις για τις 7 Οκτωβρίου.

Από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι τις 24, ο πλανήτης των επικοινωνιών περνάει στο Ζυγό. Μια εξαιρετική αστρολογική θέση, που θα ανοίξει στόματα και θα σπρώξει καταστάσεις που έχουν μείνει στάσιμες, στην οριστική τους επίλυση.

Πιο αναλυτικά:

Για τους Κριούς που είχαν αποφασίσει να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον άνθρωπο με το οποίο έχουν σχέση, ίσως τελικά αυτή τη φορά να δικαιωθούν.Ερωτική Τύχη: 80%.

Οι Ταύροι που έχουν μείνει μόνοι, δεν θα χρειαστεί να ξανακοιτάξουν το παρελθόν. Από τη νέα εβδομάδα θα υπάρξουν νέες επαφές, που θα προσφέρουν ρομαντικές στιγμές.Ερωτική Τύχη: 90%.

Ζητήστε και θα πάρετε τις απαντήσεις σας, Δίδυμοι. Είναι μια εποχή που δεν υπάρχει περίπτωση εσείς οι ασταμάτητοι του ζωδιακού, να μείνετε σε σκοτεινούς δρόμους.Ερωτική Τύχη: 78%.

Όλοι οι Καρκίνοι είναι σε κατάσταση ετοιμότητας. Πολύς κόσμος από το παρελθόν είναι έτοιμος προσεχώς να κάνει την εμφάνιση του και να ζητήσει κάτι.Ερωτική Τύχη: 87%.

Εσείς οι Βασιλιάδες δεν έχετε καμία πια δικαιολογία, για να είστε μόνοι σας. Ο Ερμής από το Ζυγό σας βάζει στο επίκεντρο πολύ κόσμου, που σας γνέφει ερωτικά.Ερωτική Τύχη: 91%.

Ξεκινήστε Παρθένοι από σήμερα να σχεδιάζετε τα πλάνα σας. Ο Κυβερνήτης σας είναι ένα ζώδιο που μόνο επιτυχίες, χρήμα και αγάπη μπορεί να σας αποδώσει.Ερωτική Τύχη: 87%.

Αγγίξτε Ζυγοί χωρίς να φοβάστε, υποθέσεις που σας πονούν. Είναι το πλέον κατάλληλο χρονικό διάστημα για να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες στην αισθηματική – οικογενειακή σας ζωή.Ερωτική Τύχη: 85%.

Μπορεί οι Σκορπιοί να είστε οι τυχεροί στα αισθηματικά ένεκα της Αφροδίτης, αλλά να είστε και σε μια επιφυλακή, καθώς κάποιοι προσεχώς θα σας έρθουν με παράπονα.Ερωτική Τύχη: 98%.

Οι Τοξότες έχουν μείνει λίγο πίσω σε υποθέσεις οικονομικών και εργασίας, καθώς έριξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα την προσοχή τους μόνο σε αισθηματικά και σχέσεις!Ερωτική Τύχη: 92%.

Όλοι οι Αιγόκεροι έχουν στη διάθεση τους 3 εβδομάδες απόλυτης εύνοιας, για να κάνουν την ερωτική τους επίθεση στο ιδιαίτερο άτομο που τους ενδιαφέρει.Ερωτική Τύχη: 93%.

Όλοι οι Υδροχόοι είναι σε μια αδημονία, περιμένοντας κάποιες απαντήσεις μέσα από την ερωτική τους σχέση. Λίγη υπομονή, όλα καλά θα είναι για εσάς.Ερωτική Τύχη: 95%.

Αποβάλετε Ιχθείς τη μόνιμη αντιπαλότητα που υπάρχει μέσα στον δεσμό σας. Βρείτε μια κοινή συνισταμένη, και αλλάξτε προς το καλύτερο την καθημερινότητα σας.Ερωτική Τύχη: 86%.

Πηγή: astro-live.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play