Ερωτοσκόπιο Δευτέρας 3-10-2016

Ερωτοσκόπιο Δευτέρας 3-10-2016
Τώρα με την εύνοια των πλανητών και με την πολύ καλή διάθεση που μας δημιουργούν μπορούμε να αναμορφώσουμε τις ερωτικές μας σχέσεις, να βρούμε την αρμονία με τον σύντροφό μας και να δημιουργήσουμε ένα νέο έδαφος για μεγαλύτερη σταθερότητα, αλλά και πάθος.

Ακόμη αν είχαμε κάποια παρεξήγηση με το ταίρι μας, μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα και να βρούμε ισορροπίες. Βεβαίως είναι μια περίοδος όπου θα υπάρξουν επανασυνδέσεις, αλλά και σημαντικές νέες γνωριμίες.

Έκφραση αισθημάτων 

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη, μας δίνουν την ευκαιρία να προβάλλουμε τον γοητευτικό μας εαυτό. Έτσι με τον σύντροφό μας μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά μεταξύ μας και να αναζωπυρώσουμε την ερωτική μας σχέση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την δυνατότητα να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να το συναρπάσετε. Ασφαλώς θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, αφού η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ερωτική.

Ερωτικές εξελίξεις

Οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, θα είστε από τα περισσότερο ευνοημένα ζώδια και θα μπορείτε να προσεγγίσετε όποιο άτομο σας ελκύει και να το γοητεύσετε. Όπως επίσης οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, θα έχετε την δυνατότητα να αναζωπυρώστε την ερωτική σας σχέση, αλλά και ευκαιρίες για επανασυνδέσεις.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι δείξτε τον ερωτικό σας και γοητευτικό εαυτό σας στον σύντροφό σας και θα περάσετε μια αξέχαστη βραδιά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι είναι καιρός να δείτε τα πράγματα περισσότερο δυναμικά και να βγείτε έξω στον κόσμο, ευχάριστες εκπλήξεις θα σας περιμένουν και θα σας ενθουσιάσουν. Για να ξέρετε πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς με την ευδιαθεσία σας και την τρυφερότητά σας θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και να περάστε μια ρομαντική βραδιά. Οι αδέσμευτοι ακολουθείστε την συμβουλή των φίλων σας και προχωρήστε στην γνωριμία που θα σας προτείνουν, δεν θα χάσετε. ΑΝ θέλετε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί επιστρατεύστε την τρυφερότητά σας και το ερωτικό σας πάθος και θα ζήσετε πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πιθανόν μια  συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν και θα σκεφτείτε τηνεπανασύνδεση . Για να κάνετε την σωστή επιλογή, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play