Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 3/10

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 3/10
Τί σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα στα ερωτικά σας.

​ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας για σένα είναι άκρως ερωτικό, αφού η Σελήνη συνεχίζει να περιδιαβαίνει στον 8ο οίκο σου, τον Σκορπιό. Η συνάντησή της, δε, με την Αφροδίτη σου προκαλεί ασυγκράτητες επιθυμίες αλλά και αρκετές προκλήσεις, τις οποίες θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς και να μην μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις. Αν ήδη έχεις βρει το αντικείμενο του πόθου σου, είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις την κίνησή σου και να το «στριμώξεις». Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να αυξηθούν οι… κτητικές τάσεις του συντρόφου σου, οπότε ένα σκηνικό ζήλειας είναι πιθανό, που όμως ως ένα σημείο ίσως έδωσες το δικαίωμα εσύ, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τον καλμάρεις.

ΤΑΥΡΟΣ 

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Σκορπιό, να κάνει παρέα στην Αφροδίτη, μπορεί να είσαι πιο εσωστρεφής και προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, αφού θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος/η για το που πας να… μπλέξεις. Θα ερευνήσεις σε βάθος τις όποιες προτάσεις ή επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου και φυσικά θα αποφύγεις να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, αν έχεις έστω και μια υπόνοια ότι το όποιο άτομο σε προσεγγίσει δεν έχει ειλικρινείς προθέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα καβγαδάκι με το ταίρι σου μάλλον θα ανάψει τα αίματα και θα φουντώσει το πάθος σας, ωστόσο πρόσεξε να μην ξεφύγει από τον έλεγχό σου και πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις γιατί στο τέλος ίσως βρεθείτε μαλωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι πιθανό σήμερα να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο λιγομίλητο και αρκετά απόμακρο, το οποίο θα εξάψει την έμφυτη περιέργειά σου γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις και να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για το χαρακτήρα του αλλά και την ερωτική του κατάσταση. Ωστόσο, δε θα είναι εύκολο, καθώς δε θα δείχνει καμιά διάθεση να επικοινωνήσει και από ένα σημείο και μετά θα νιώσεις ότι χτυπάς… σε τοίχο. Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία δική σου ή του συντρόφου σου ενδεχομένως να γίνει η αφορμή, ώστε να δώσετε περισσότερη προσοχή στην διατροφή αλλά και την ξεκούρασή σας, αφού και τα δύο φαίνεται να τα έχετε παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονο θα είναι το σεξαπίλ σου σήμερα και αν έχεις μια πιο «μοιραία» στάση, ενισχύοντας το μυστήριο γύρω από το άτομό σου, τότε σίγουρα θα ελκύσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Σίγουρα, πάντως, αν τύχει και βγεις, θα κάψεις καρδιές, ενώ δεν αποκλείεται να σε φλερτάρει επίμονα ένα πρόσωπο, του οποίου δε θα απορρίψεις την πρόταση να βρεθείτε κάπου ήρεμα οι δυο σας για να γνωριστείτε καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση, ιδιαίτερα διαχυτικός/η ως προς αισθήματά σου θα είσαι με το ταίρι σου, αν και ισως μέσα σου θα επιζητάς την ανταπόδοση από την πλευρά του για να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Πρόσεξε όμως μη γίνεις καταπιεστικός/η.

ΛΕΩΝ

Μπορεί ο στόχος σου να είναι να ελκύσεις ένα άτομο που ενδεχομένως να σχετίζεται και με τον επαγγελματικό σου χώρο, όμως, ίσως πετύχεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις, αν το ιντριγκάρεις λίγο, ώστε να κεντρίσεις την περιέργειά του και να αυξήσεις την επιθυμία του, αντί να προσπαθήσεις να το εντυπωσιάσεις με τις χάρες και τα ταλέντα σου. Η μέρα όπως και να ‘χει υπόσχεται αρκετές ερωτικές συγκινήσεις, οπότε καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό θέμα θα απαιτήσει την προσοχή σας, ωστόσο για να μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε, είναι πιθανό να χρειαστεί να ψάξετε λίγο βαθύτερα τα αίτια και να μη σταθείτε μόνο σε αυτό καθαυτό το γεγονός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο ελκύεις αρκετά άτομα, ωστόσο παραμένεις προσγειωμένος/η και δεν παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από λόγια και υποσχέσεις που ακούς. Σήμερα, ίσως ζητήσεις από ένα πρόσωπο να γίνει πιο συγκεκριμένο στις προθέσεις του. Θα του αναφέρεις και τις δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες για να είναι ξεκάθαρο από την αρχή το τι επιδιώκεις, πριν στενέψετε περισσότερο την επαφή σας, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή πισωγυρίσματα. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι πολύ σαφής στις απόψεις σου για ένα συγγενικό πρόσωπο, παρότι ξέρεις ότι μπορεί να δυσαρεστείς τον σύντροφό σου αλλά όσο κι αν έχεις προσπαθήσει η μη θετική γνώμη σου γι’ αυτό δεν έχει αλλάξει.

ΖΥΓΟΣ

Ενισχύεται ο προσωπικός σου μαγνητισμός και δεν αποκλείεται, εφ’ όσον νιώθεις σίγουρος/η για την έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο, να κάνεις μια κίνηση προς ένα πρόσωπο για να το προσεγγίσεις περισσότερο. Πάντως, παρότι η τύχη είναι με το μέρος σου, καλό θα ήταν να μην «κρέμεσαι» μόνο από αυτήν, αλλά να κουνήσεις κι εσύ τα κατάλληλα νήματα για να έχεις πετύχεις το σκοπό σου. Αν είσαι σε σχέση, τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά, ίσως γιατί θέλετε να κάνετε μια αγορά αλλά προς το παρόν είναι δύσκολο, καθώς έχετε άλλες προτεραιότητες που πρέπει να διευθετήσετε. Είναι πιθανό όμως να υπάρξει μια θετική εξέλιξη που θα σας την επιτρέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σου και μάλιστα μαζί με την Αφροδίτη είναι λογικό να είσαι το απόλυτο φαβορί, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις αλλά και την έλξη που ασκείς για να πετύχεις όλα όσα επιδιώκεις. Ο δρόμος είναι ανοιχτός κι εφ’ όσον ελέγχεις τις καταστάσεις, είσαι ο/η κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αν μη τι άλλο το ένστικτό σου λειτουργεί άψογα, οπότε μπορείς να διακρίνεις τις ευκαιρίες αλλά και το σωστό χρόνο που πρέπει να κινηθείς για να φτάσεις στη νίκη. Αν είσαι σε σχέση, έτσι κι αλλιώς η απολυτότητα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σου που ορισμένες φορές μπορεί να κάνει το σύντροφό σου να δυσανασχετεί, όμως υπάρχουν κι άλλες, όπως σήμερα, που θα νιώσει ευτυχής γνωρίζοντας πόσο σταθερός/η κι αμετακίνητος/η είσαι σε κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως στο ερωτικό σου στόχαστρο να έχει μπει ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου με το οποίο έχεις κολλήσει τον τελευταίο καιρό και προσπαθείς να βρεις τρόπο να το προσεγγίσεις. Σήμερα όμως, μάλλον θα αρχίσεις να το ξανασκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι καθώς δε θέλεις να δώσεις δικαιώματα στον περίγυρο για αρνητικούς σχολιασμούς, κουτσομπολιά εις βάρος σου ή να φοβάσαι ότι, αν γίνει τελικά κάτι και τα πράγματα στην πορεία στραβώσουν, δύσκολα θα μπορέσετε να συνυπάρξετε στον ίδιο χώρο. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις μια περίεργη ανησυχία, χωρίς ωστόσο να μπορείς να προσδιορίσεις το λόγο, την οποία πιθανόν να μοιραστείς με το σύντροφό σου, περισσότερο για να σε καθησυχάσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγάζεις μια πιο ερωτική αύρα που σε κάνει αρκετά θελκτικό/η στο αντίθετο φύλο, κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Αν μάλιστα κυκλοφορήσεις σήμερα, ακόμα και με παρέα να είσαι, όχι μόνο θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου αλλά μπορεί να σου γίνει ένα επίμονο φλερτ από πρόσωπο ιδιαίτερα γοητευτικό κι επικίνδυνα σέξι. Πάντως ο τρόπος που θα σε προσελκύσει σίγουρα θα σου εξάψει το ενδιαφέρον. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως συναντηθείτε με κάποιο φίλο σας που έχετε καιρό να δείτε. Όλη η κουβέντα σας είναι πιθανό να περιστραφεί γύρω από ένα θέμα που αντιμετωπίζει με τη σχέση του ή γενικότερα με τα αισθηματικά του και να ζητήσει τη βοήθειά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλά είναι τα φλερτ, τα παιχνίδια κι οι ερωτοτροπίες αλλά σήμερα ίσως νιώσεις ότι έχεις βαρεθεί αυτή τη «χύμα» κατάσταση και το διαρκές κυνήγι και να σκεφτείς ότι μάλλον ήρθε η ώρα να βρεις κάποιον/α που θα σου ταιριάζει, ερωτικά και εγκεφαλικά και να κατασταλάξεις. Επειδή όμως είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις το ιδανικό πρόσωπο που θα συνδυάζει και τα δύο, καλό είναι να ερευνάς περισσότερο τις επιλογές σου, να αλλάξεις το target group σου ή κάπως να συμβιβαστείς. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να υπάρξει μια αναστάτωση εξ αιτίας ενός επαγγελματικού θέματος που θα ανακύψει και να χαλάσει το χαλαρό κλίμα μεταξύ σας, καθώς θα απαιτήσει την απόλυτη προσοχή και αρκετό από το χρόνο σου.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει την αισθαντικότητα και τη μυστηριώδη σου πλευρά, εντείνοντας παράλληλα τις επιθυμίες σου, οπότε δε θα είναι εύκολο να τις αγνοήσεις, ιδιαίτερα αν νιώθεις έντονα ότι ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να τις ικανοποιήσει. Είναι πιθανό λοιπόν να ψάξεις και να βρεις ένα τρόπο να το πλησιάσεις ή τουλάχιστον να δώσεις το στίγμα σου και να περιμένεις την ανταπόκρισή του. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί στα καλά του καθουμένου να αρχίσεις να κάνεις διάφορες σκέψεις για το ταίρι σου και κατά πόσο σου είναι πιστό, όμως μάλλον πρόκειται για παιχνίδια του μυαλού που προκαλούνται από δική σου συναισθηματική φόρτιση και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

πηγή: boro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play