Επανασυνδέσεις και αστρολογία

Επανασυνδέσεις και αστρολογία
Ποιά ζώδια θα σμίξουν μετά από χωρισμό;

Οι Κριοί, που έχουν δεχτεί την πραγματικότητα και τη μοναξιά τους, είναι και αυτοί που μέχρι τη σελήνη θα έχουν μεγαλουργήσει σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής τους.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Αιγόκερως

Είσαστε αρκετά μαζεμένοι σε όλα αυτά που θέλετε να πείτε Ταύροι, στον άνθρωπο σας. Δεν είναι και η πλέον σωστή βέβαια λογική. Δεν έχετε και τίποτα να χάσετε.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Η σχέση που έχετε Δίδυμοι, δεν είναι και ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα και άνθη. Αν τελικά κάτι δεν σας βολεύει, μπορείτε να το συζητήσετε και να το αλλάξετε.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Εσείς οι Καρκίνοι, έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες αυτό το διάστημα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα θα αλλάξουν και η ψυχολογία σας θα ανέβει.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Παρθένος

Δεν έχει σημασία Λέοντες το γεγονός ότι προσπαθήσατε, παρά μόνο το αποτέλεσμα. Αν δεν το έχετε… τότε απλά αλλάξτε στρατηγική άμεσα. 

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Ζυγός

Τα ερωτικά φλερτ Παρθένοι, είναι παντού και σας πολιορκούν. Σίγουρα δεν είστε και από τους πιο θαρραλέους στο εν λόγω σπορ, όμως μην χάνετε ευκαιρίες. 

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός Αιγόκερως

Βιάζεστε να τελειώσετε μια προβληματική σχέση, Ζυγοί. Ίσως πια να έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να δείτε την ζωή σας με άλλη ματιά.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Όλοι οι Σκορπιοί, μέχρι να λήξει αυτή η εβδομάδα, θα έχουν επικοινωνίες και συναντήσεις με παλιές τους ερωτικές ιστορίες, που θα τους αναστατώσουν.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Οι αποφάσεις Τοξότες που έχετε πάρει, είναι να γυρίσετε στο παρελθόν σας και να ψάξετε έναν σύντροφο που ακόμη είναι στο μυαλό και στην καρδιά σας.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Το πάθος σας Αιγόκεροι είναι υπερβολικό, και το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείτε από το άτομο που τόσο ψηλά έχετε στο μυαλό σας.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Σκορπιός

Μπορεί στο τώρα Υδροχόοι, να είστε κουρασμένοι. Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει από τις επόμενες ημέρες, θα αλλάξει προς το πολύ καλύτερο.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι Ιχθείς που το κλίμα μέσα στη σχέση τους είναι αρνητικό, θα πρέπει να χαλαρώσουν και να δώσουν κάποιες ακόμη ευκαιρίες στα συναισθήματα τους.

Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Πηγή: astro live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play