Αστρολογικά νέα 04-06/10 Βαθαίνουν οι Σχέσεις

Αστρολογικά νέα 04-06/10 Βαθαίνουν οι Σχέσεις
Η ηγεσία, η διαχείριση και η οργάνωση, είναι δυνητικά υψηλές ικανότητες τώρα.

Έχετε την ευκαιρία τώρα να κάνετε κάποια πρόοδο στην επίτευξη αποτελεσμάτων στα έργα σας, στην καριέρα, στις φιλοδοξίες και τη δημιουργική σας έκφραση.

Είναι δυνατόν να αξιοποιήσετε μια πειθαρχημένη νοοτροπία, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε κάποια βήματα προς τους στόχους που προσπαθείτε να πετύχετε.

Περιβάλλεστε από δυνατότητες για να επιτευχθεί αυτό, αν και δεν πρόκειται απλά να σας δοθεί – θα πρέπει και πάλι να προσπαθήσετε για αυτό. Ο νους και ο σκοπός σας είναι πιθανό να είναι σαφή και ισχυρά τώρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να είστε αποφασιστικοί και παραγωγικοί. Η ηγεσία, η διαχείριση και η οργάνωση, είναι δυνητικά υψηλές ικανότητες τώρα.

Υποστηρίζοντας την αρχή σας σε μια κατάσταση που το απαιτεί, μπορεί να γίνει με επιτυχία, εφ’ όσον δεν αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει άκαμπτος ή αυταρχικός. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε ή να εξασκήσετε νέες δεξιότητες, ή να κάνετε κάθε είδους σοβαρή μελέτη.

Είναι, επίσης, μια στιγμή που θα μπορούσατε να διατυπώσετε κάποια στέρεα σχέδια για το μέλλον ή να κάνετε κάποια πρόοδο με τις τρέχουσες δουλειές σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη στο έπακρο!

Αστρολογία 06 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (Σκορπιό / Αιγόκερω)

Οι στενές σχέσεις με τους ανθρώπους (τους κοντινούς φίλους, εραστές, συνεργάτες όλων των ειδών) θα μπορούσαν ενδεχομένως να ωφεληθούν πηγαίνοντας σε ένα βαθύτερο επίπεδο τώρα, μέσα από τον δημιουργικό συνδυασμό ισορροπημένης αρμονίας με βαθιά σύνδεση.

Απλά προσέξτε αυτή η οικειότητα και το δέσιμο να μην φτάσουν στην ακραία κατάσταση της εμμονής ή της κυριαρχίας. Υπάρχει μια σύντομη ευκαιρία τώρα να γίνετε πιο αυθεντικοί στον τρόπο που σχετίζεστε με αυτούς που είναι γύρω σας και στο πως δημιουργείτε μια ισορροπία δυνάμεων μαζί τους.

Το κόλπο είναι να το κάνετε αυτό χωρίς να προσπαθείτε να πιέσετε, να ελέγξετε ή να εξουδετερώσετε τα συμφέροντα του άλλου ατόμου. Οικονομικά, είναι μια στιγμή που μπορεί να έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις συνδιαλλαγές σας με τις τράπεζες, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τους φόρους, και άλλα ιδρύματα που ασχολούνται με τα συλλογικά χρήματα.

πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play