Αστρολογια 03-10/10 Ερωτικη Αρμονια

Αστρολογια 03-10/10 Ερωτικη Αρμονια
Τί φέρνει ο Άρης στον Ερμή.

Καλπάζετε προς κάθε κατεύθυνση; Καλύτερα να μειώσετε το ρυθμό σας, να αφήσετε το κοινό να θαυμάσει το άλογό σας και να βεβαιωθείτε ότι έχετε υπό τον έλεγχό σας τα θεμέλια των θεμάτων σας.

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ο παρορμητικός Άρης από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον ριψοκίνδυνο Δία από το Ζυγό. Αν και αυτή η όψη θα σας δραστηριοποιήσει όσο αφορά τους στόχους σας, δεν αποκλείεται να υπερβάλετε σε αυτοπεποίθηση – με αποτέλεσμα να απλώσετε το χέρι σας μακρύτερα από εκεί που φτάνει…

Ο Άρης από τον Αιγόκερω (μπήκε στις 27 Σεπτεμβρίου και θα μείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου) έχει τη δυναμική να σας κάνει υπερβολικα φιλόδοξους. Φυσικά υπάρχουν εξαιρετικές περίοδοι ανάπτυξης. Ωστόσο με τον Δία στο Ζυγό – το ζώδιο των συνεργασιών – δεν πρέπει να εμπλακείτε σε συνεταιρισμούς χωρίς να ξέρετε πολύ καλά το επικείμενο άλλο μέλος.

Η βιασύνη για συνενώσεις αυτή την εβδομάδα – είτε η αμέλεια λεπτομερούς ελέγχου σημαντικών σημείων, όπως οι όροι συμβολαίων – μπορεί να επιφέρει έναν λογιστικό εφιάλτη που θα σας στοιχειώσει μακροπρόθεσμα.

Αν είναι γραφτό να καταλήξει σε κάτι ευοίωνο, αξίζει τον κόπο να μελετήσετε και να διαπραγματευτείτε άρτια εξ αρχής. Διαθέστε τον απαραίτητο χρόνο για να αποτιμήσετε όλη την μέλλουσα τροχιά, και αυτό το τετράγωνο του Άρη με τον Δία θα σταθεί αρωγός σας.

Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ο αγγελιαφόρος Ερμής αλλάζει επιτέλους ζώδιο, κλείνοντας μια μακρά διαδρομή του στην Παρθένο που άρχισε στις 30 Ιουλίου – η οποία περιλάμβανε και μία αλλαγή της πορείας του σε ανάδρομη από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

Αυτή ήταν μια φάση που αν και ακόνισε τις αναλυτικές σας ικανότητες, σας μετέτρεψε σε τελειομανείς. Ίσως να έχετε φανεί και κάπως υπερβολικά επικριτικοί προς τους άλλους…

Τώρα ο Ερμής θα περάσει στον χαρωπό Ζυγό, τον εκπρόσωπο της ειρηνικής συνεργασίας, της διπλωματίας και του ρομάντζου μέχρι παρακμής! Μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου θα είναι σας εξαιρετικά ευκολότερο να αφήσετε την αγάπη να κυριαρχήσει. Οι μικροδιαφορές μπορούν να επιλυθούν, ανοίγοντας το δρόμο για μακροπρόθεσμους συμβιβασμούς.

Όμως το να κάνετε μια παραχώρηση, δεν σημαίνει ότι επιτρέπετε στους άλλους να σας εκμεταλλευτούν. Ο Ζυγός έχει ως σύμβολό του τη ζυγαριά, γι’ αυτό η συνετή ισορροπία στα δούναι και λαβείν είναι ζωτικής σημασίας.

Ο Έρωτας θα είναι φυσικά παρών πλέον. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που κυβερνά τις ουσιαστικές σχέσεις, γι’ αυτό οι συζητήσεις ενδέχεται τώρα να στραφούν στο «τι γίνεται από ‘δώ και πέρα». Ο Ερμής γίνεται πανηγυρικός στο Ζυγό και θα τονώσει τη διάθεση για διασκέδαση. Γιορτάστε το φθινόπωρο με πληθωρικές συναθροίσεις, παρτάκια, πολλή μουσική και πολύ κόσμο!Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό να υιοθετήσετε μια πιο εσωστρεφή στάση. Αιτία γι’ αυτή τη συμβουλή, είναι ένα ακόμη τετράγωνο που θα υπάρξει την Παρασκευή και θα πρέπει να το αντιπαλέψετε. Ο Ήλιος από τον συνεργάσιμο Ζυγό, θα σχηματίσει αυτή την όψη με τον πανούργο Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω – που έχει το βλέμμα στην καριέρα.

Ακόμη κι αν έχετε κερδίσει με το σπαθί σας το δικαίωμα να καυχιέστε, κρατήστε για εσάς προς το παρόν τα επαγγελματικά σας μυστικά, μέχρι να είστε απόλυτα και αναμφίβολα βέβαιοι για τα άτομα που θα τα εμπιστευθείτε. Ενδέχεται να καραδοκούν πολλοί ανταγωνιστές, είτε και ζηλόφθονοι που δεν αντέχουν την επιτυχία των άλλων. Προστατεύστε τα όνειρά σας σαν πολύτιμα πετράδια, υπεραμυνόμενοι των εδαφών σας και με επιφύλαξη για τις παρέες που θα σας συντροφεύσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Και να θυμάστε ότι όλοι έχουμε τη σκοτεινή πλευρά μας…

Αν νιώσετε τις αντοχές σας να φτάνουν στα όριά τους γύρω στην Παρασκευή, δώστε σημασία στο σινιάλο. Σας δείχνει ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο μόνοι, είτε πρόσθετες διασφαλίσεις για το μέλλον μιας σχέσης.

Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να καλύψει το δικό σας κενό στην ψυχή σας… Προωθήστε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα με την ίδια σημασία που δείχνετε στην προώθηση των αναγκών των «εταίρων» σας.

πηγή: Astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play