Αριθμολογική Πρόβλεψη 3/10 – 9/10/2016

Αριθμολογική Πρόβλεψη 3/10 – 9/10/2016
Μια πολύ δυνατή έναρξη του μήνα της συγκομιδής. Ο Οκτώβριος έχει γενικά πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, είναι μήνας ολοκλήρωσης και θα μας επιτρέψει να ασχοληθούμε σοβαρά με το οικονομικό μας πεδίο, ειδικά όσοι αισθάνονται κάπως εγκλωβισμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τον δυναμισμό τους. Ας δούμε την αριθμολογική στρατηγική της εβδομάδας που έρχεται.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Το 22 είναι ένας παντοδύναμος αριθμός ο οποίος δεν παίρνει άλλη απλοποίηση για να γίνει μονοψήφιος. Είναι το Χρυσό Κλειδί της Δύναμης και τίποτε λιγότερο. Βοηθάει να επιτευχθεί οποιοσδήποτε στόχος μας. Βάλτε στην έναρξη της εβδομάδας σοβαρά ραντεβού, πιστέψτε στον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Το 5 που χρωματίζει την Τρίτη αυτή είναι ένας αριθμός απολαύσεων. Έχουν εύνοια όσοι ασχολούνται με τις μικρές χαρές της ζωής, τον τουρισμό και την διασκέδαση, γιατί παρά την στενότητα όλοι μας θα θέλουμε να απολαύσουμε ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα . Προσοχή στην σπάταλη διάθεση που θα έχουμε.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Το 6 είναι αριθμός προσφοράς και κάνει αυτήν την Τετάρτη ιδανική ημέρα για να ασχοληθούμε με την υγεία μας, να λύσουμε γραφειοκρατικά θέματα, να προχωρήσουμε ζητήματα που σχετίζονται με υπηρεσίες και θεσμούς, αλλά και να προσφέρουμε κάποια εθελοντική εργασία.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Το 7 είναι ένας αριθμός γεμάτος νοήματα, αντιφατικά πολλές φορές. Ευνοεί τους ερευνητές, αυτούς που εργάζονται σε πνευματικά πεδία, αλλά και τους τυχοδιώκτες. Προσοχή σε μια ακραία τάση να δοκιμάσουμε την τύχη μας.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Το 8 είναι θετικότατος αριθμός για να επικεντρωθούμε στους στόχους μας. Ευνοεί πολύ οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι, με στέρεες δομές, με επιχειρήσεις κύρους. Θα μας βοηθήσει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο σπίτι μας.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Το 9 είναι αριθμός εσωτερικής τελείωσης. Εξαιρετική επιρροή για να ασχοληθούμε με την καλλιέργειά μας, να ξεκινήσουμε ένα πνευματικό ταξίδι μάθησης, να διαβάσουμε και να αναλογιστούμε την θέση μας στην ζωή .

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Το 10 είναι αριθμός τελείωσης, κλεισίματος κύκλων, επιτεύξεων. Η Κυριακή γίνεται εξαιρετική για να πάρουμε αποφάσεις για μεγαλύτερα και πιο σίγουρα βήματα στο μέλλον μας. το 10 όμως αυξάνει πολύ τον εγωισμό, οπότε δεν θα έχουμε καλή επικοινωνία αν θέλουμε από κάποιον να μας βοηθήσει.

πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play