Αριθμολογία: Τι λένε οι αριθμοί για τον Οκτώβριο σε αισθηματικά κι οικονομικά

Αριθμολογία: Τι λένε οι αριθμοί για τον Οκτώβριο σε αισθηματικά κι οικονομικά
Οι σχέσεις που παραπαίουν μεταξύ φθοράς και επανασύνδεσης, θα λάβουν τέλος.

Ο δέκατος μήνας είναι εδώ, και αποδίδει ευκαιρίες σε όλους. Αισθηματικά και οικονομικά έχουν την τιμητική τους. Οι σχέσεις που παραπαίουν μεταξύ φθοράς και επανασύνδεσης, θα πάρουν ένα τέλος. Υποθέσεις εργασίας – οικονομικών θα οδεύσουν προς την επίλυση τους.

Κριός: Το 08 – ΔύσηΑισθηματικά: Το στυλ σας το ζηλεύουν πολλοί. Είσαστε στο επίκεντρο πολλών ματιών και καρδιών αυτό το διάστημα… και συνεχίζει έτσι όλος ο μήνας.Οικονομικά: Σε εργασία – σπουδές σας θα έχετε μια σημαντική επιτυχία – εξέλιξη. Το παρασκήνιο καλά κρατεί, αλλά δεν σας ακουμπάει. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό.

Ταύρος: Το 09 – ΑνατολήΑισθηματικά: Γίνεται και το ξέρετε, σιγά – σιγά αυτό που επιθυμείτε. Μπορεί να κινείται με αργούς ρυθμούς, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες το άτομο που σας απασχολεί, θα ενδώσει.Οικονομικά: Υποθέσεις οικονομικών και εργασιακών, θα έρθουν στο φωτεινό προσκήνιο και θα σας δικαιώσουν… για την παρατεταμένη σας υπομονή.

Δίδυμοι: Το 07 – ΑνατολήΑισθηματικά: Ευνοϊκή προς εσάς θα είναι η μεταστροφή του συντρόφου σας. Ίσως κάποιες μικρές ακόμη λεπτομέρειες – συζητήσεις, και θα είστε και πάλι μαζί και καλά.Οικονομικά: Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ανησυχείτε πολύ. Έχει έρθει πια το σωστό χρονικό σημείο, που λεφτά και αναγνώριση θα προσγειωθούν στα πόδια σας.

Καρκίνος: Το 10 – ΝότοςΑισθηματικά: Έχετε πια παντρέψει την εμπειρία και τα θέλω σας, και αυτός είναι ο πλοηγός σας για να διεκδικήσετε την καρδιά και την ζωή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.Οικονομικά: Ανανέωση σας περιμένει και γρήγορα. Χρήμα, τύχη και ευκαιρίες σας αποδίδονται και κάνουν τους στόχους σας… πράξη.

Λέων: Το 02 – ΝότοςΑισθηματικά: Είσαστε σκεπτικοί με τα δείγματα της συμπεριφοράς του ανθρώπου σας. Αν τελικά αυτό και το επόμενο χρονικό διάστημα, συνεχιστεί… πάρτε τις αποφάσεις σας.Οικονομικά: Μπορείτε να απολαύσετε τις επόμενες ημέρες, καθώς χρήμα και άνεση θα έρθουν και θα σας ανοίξουν το δρόμο προς τη ζωή που επιθυμείτε εσείς.Παρθένος: Το 04 – ΒορράςΑισθηματικά: Γρήγορες εξελίξεις στα θέματα που είχαν κολλήσει, και όχι από δικός σας λάθος. Το ισχυρό άτομο που σας έχει παιδέψει. έρχεται άμεσα με διάθεση σμιξίματος.Οικονομικά: Λίγη ακόμη υπομονή, και θα δείτε ότι τα οικονομικά – εργασιακά σας είναι προς μόνιμη επίλυση. Η τύχη σας αυτή την εποχή εξαπλώνεται παντού.

Ζυγός: Το 08 – ΔύσηΑισθηματικά: Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν, προκειμένου να λύσετε κάποιες επικοινωνιακές διαφορές με τον άνθρωπο σας. Το πρώτο βήμα θα το κάνει αυτός.Οικονομικά: Κάτι απρόσμενο στα οικονομικά σας θα συμβεί, και θα σας λύσει τα χέρια. Μην μένετε όμως μέχρι τότε παθητικοί. Ψάξτε τι είναι αυτό.

Σκορπιός: Το 06 – ΝότοςΑισθηματικά: Μπορεί στο τώρα να είναι λίγο αόριστα τα πράγματα μέσα στην ερωτική σας σχέση, αλλά το ταίρι σας, έστω και με μικρή καθυστέρηση θα σας πλησιάσει.Οικονομικά: Κρατήστε την εγρήγορση σας. Κάτι μεγάλο και σπουδαίο σας έρχεται και σας αλλάζει την πεζή καθημερινότητα. Χρήμα, νέα καριέρα;!

Τοξότης: Το 03 – ΔύσηΑισθηματικά: Μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που σας προτείνει η άλλη πλευρά. Έχετε και εσείς την άποψη σας, και το 50% αυτής της σχέσης.Οικονομικά: Μέσα στο επόμενο 10-15ημερο, θα σας δοθούν κάποιες απαντήσεις που περιμένετε σε επίπεδο σπουδών, εργασίας, αποζημιώσεων.

Αιγόκερως: Το 07 – ΑνατολήΑισθηματικά: Ρυθμίστε από τώρα αυτά που πρέπει με τον σύντροφο σας και βρείτε την χρυσή τομή. Υπάρχουν πειρασμοί γύρω – γύρω και για τους δύο σας.Οικονομικά: Έχετε περάσει δύσκολα… και αυτό από το επόμενο χρονικό διάστημα αλλάζει κάθετα. Ευκαιρίες για οικονομική άνοδο είναι στην πορεία σας.

Υδροχόος: Το 05 – ΔύσηΑισθηματικά: Οι δυσκολίες που περάσατε σαν ζευγάρι, δεν είναι πια εδώ. Ο καινούργιος μήνας θα σας φέρει πιο κοντά, και το μόνο εύκολο θα είναι να λύσετε τις διαφορές σας.Οικονομικά: Τα πράγματα καλυτερεύουν, και σας δίνουν τις λύσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Μην λέτε όμως πολλά – πολλά στους γύρω.Ιχθείς: Το 01 – ΝότοςΑισθηματικά: Δεχτείτε την παρούσα κατάσταση και μην κάνετε επικοινωνιακές υπερβολές, μόνο και μόνο για να σας δώσουν σημασία. Χάνετε το κύρος σας.Οικονομικά: Κινητικότητα παντού. Ευκολίες σε υποθέσεις που είχαν καθυστερήσει, και βοήθεια από ένα άτομο κύρους, που θα σας εκπλήξει.

πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play