Ταρω εβδομαδιαια προβλεψη

Ταρω εβδομαδιαια προβλεψη
ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 2–8/10

ζωδια Κριός: Το Εφτά των ΚυπέλλωνΑυτή η κάρτα έχει υπέροχο δυναμικό και δείχνει μεγάλη δημιουργικότητα και ευφάνταστα δώρα. Δείχνει επίσης ότι σύντομα θα έχετε τόσες επιλογές, που δεν θα ξέρετε ποια να διαλέξετε. Θα σας παρουσιαστούν διάφορες προσφορές ή τρόποι δράσης, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε με σύνεση, διότι ορισμένες από αυτές τις προσφορές δεν είναι τόσο ελπιδοφόρες ή κερδοφόρες όσο φαίνονται. Αν και μερικές από τις επιλογές θα μπορούσαν να είναι άχρηστες, κάποιος θα σας φέρει μια θαυμάσια ευκαιρία. Αλλά ποια είναι αυτή, όμως; Εξετάστε τα κίνητρά σας και αποφύγετε τους ευσεβείς πόθους.

ζωδια Ταύρος: Ο Άσος των ΚυπέλλωνΧαρά και ευτυχία θα είναι το θέμα της ημέρας σας, καθώς οι σχέσεις βελτιώνονται ή μια ευχή εκπληρώνεται, είτε γιατί μια κατάσταση πρόκειται να διαφανεί όπως ποτέ δεν περιμένατε πως θα γίνει. Πρόκειται να δεχτείτε ένα τηλεφώνημα έκπληξη από κάποιον θαυμαστή, αλλά όχι απαραίτητα από αυτόν που θέλατε να ακούσετε ή που σας ελκύει. Ενεργείστε σύμφωνα με νέες ιδέες, δοκιμάστε νέες οδούς ή πείτε ναι.

ζωδια Δίδυμοι: Το Πέντε των ΞιφώνΜπορεί να ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε πως αποτύχατε σε κάτι, ειδικά αν σας φαίνετε πως χτυπάτε το κεφάλι σας πάνω σε τοίχο. Θα πρέπει να καταπιείτε την υπερηφάνεια σας, να αποδεχτείτε τα όριά σας και μετά να επικεντρωθείτε σε κάτι στο οποίο θα επιτύχετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια σημαντική αλλαγή συμπεριφοράς ή μια αποδοχή ήττας, όμως αυτό είναι προς συμφέρων σας μακροπρόθεσμα.

ζωδια Καρκίνος: Το Έξι των ΠεντάκτινωνΚαλές οικονομικές ειδήσεις είναι στο δρόμο. Αν αυτή τη στιγμή σας χρωστάνε χρήματα, αυτή η κάρτα δείχνει ότι θα καταβληθεί το χρέος. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί όταν είστε έτοιμοι να κληρονομήσετε κάποια χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία, είτε όταν κάποιος πρόκειται να σας κάνει ένα πλούσιο δώρο κάποιου είδους. Εναλλακτικά, θα νιώσετε γενναιόδωροι και φιλάνθρωποι και θα χαρείτε να μοιραστείτε την καλή σας τύχη με τους φίλους και τους αγαπημένους σας.

ζωδια Λέων: Ο Βασιλιάς των ΚυπέλωνΑυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο που είναι σημαντικός για εσάς – αυτός είναι ευγενικός και διακριτικός, αν και μερικές φορές μπορεί να αισθάνεται άβολα με την προβολή της ευαίσθητης πλευράς της προσωπικότητάς του. Αυτός είναι πιθανώς επαγγελματίας και απαιτεί άφθονο σεβασμό, αλλά όχι πολλή αγάπη. Ως αποτέλεσμα, αυτή η κάρτα μπορεί να σας λέει ότι θα πρέπει να έρθετε περισσότερο σε επαφή με τα συναισθήματά σας.

ζωδια Παρθένος: Το Δύο των ΠεντάκτινωνΚάποιος πρόκειται να μπει στη ζωή σας που θα υποκινήσει μια αλλαγή και μια νέα κατεύθυνση ή μια νέα πορεία δράσης. Περιορίστε τις επιλογές σας σε μία και διατηρήστε μια αισιόδοξη στάση και ισορροπημένη διάθεση. Θα προσπαθείτε να διατηρήσετε το συναισθηματικό σας έλεγχο όταν θα έρχεστε αντιμέτωποι με ανατρεπτικές ειδήσεις ή συνθήκες, αλλά και έτσι, εν αγνοία σας, ο/η εραστής σας αισθάνεται το ίδιο.

ζωδια Ζυγός: Το Δέκα των ΡάβδωνΕπωμίζεστε ένα μεγάλο βάρος ή αντιμετωπίζετε μεγάλη ευθύνη, η οποία σας κατατρώει. Το φορτίο μπορεί να είναι υλικό, σωματικό ή συναισθηματικό, αλλά έχει αρχίσει να σας εξαντλεί. Ωστόσο, μπορεί αυτή την επιβάρυνση να την έχετε υποβάλει εσείς στον εαυτό σας, ίσως επειδή έχετε αναλάβει πάρα πολλά ταυτόχρονα ή επειδή οδηγείτε τον εαυτό σας προς τα κάτω, προσπαθώντας να ανταποκριθείτε στις δικές σας υψηλές προσδοκίες. Το βάρος μπορεί να αρθεί ή να λυθεί το πρόβλημα. Είστε ένα πρόσωπο με εξουσία και τύχη – μην αφήνετε αυτή την ευλογία να σας βαραίνει και μην κάνετε κατάχρηση εξουσίας σας.

ζωδια Σκορπιός: Ο ΙεροφάντηςΕπιχειρηματικές ιδέες προς μια νέα γραμμή εργασίας θα καταλάβουν τις σκέψεις σας, και ψυχική προετοιμασία θα γίνει. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να υποβιβαστεί ή να νικηθεί. Μάθετε να λειτουργείτε με έναν νέο τρόπο, και αναπτύξτε περισσότερο τη δύναμη της θέλησης ή του χαρακτήρα σας. Ένα ειδύλλιο θα μπει στη ζωή σας, αλλά η σχέση δεν θα πάει μπροστά, επειδή θέλετε μια ανώτερη αγάπη και δεν θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο. Θα θυσιάσετε την αγάπη συνολικά, αντί να μπείτε σε μια σχέση που δεν είναι η σωστή.

ζωδια Τοξότης: Το Δέκα των ΠεντάκτινωνΑυτή η κάρτα συμβολίζει την ολοκλήρωση κάποιου πράγματος που θα σας φέρει αφθονία, προσωπική ικανοποίηση και μια ισχυρή αίσθηση συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Μπορεί επίσης να βιώσετε μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή στο σπίτι, ίσως με όλη την οικογένειά σας συγκεντρωμένη γύρω σας. Είστε ασφαλείς στο καταφύγιο της οικογένειάς σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική κάρτα, αν πρόκειται σύντομα να μετακομίσετε ή πρόκειται να ξεκινήσετε οικογένεια. Οι υλικές προοπτικές σας είναι άριστες.

ζωδια Αιγόκερως: Το Εφτά των ΠεντάκτινωνΘα επαναξιολογήσετε τη θέση σας για να δείτε αν αξίζει να επιδιωχθεί (ειδικά αν σχετίζεται με τις επιχειρήσεις), αλλά θα συνεχίσετε παρ’όλα αυτά. Μην προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερο από όσα είναι ακόμη ασφαλή ή φρόνιμα. Νέες ιδέες θα έρθουν στο προσκήνιο, που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε και να εξασφαλίσετε την επιτυχή έκβαση. Θα απογοητευτείτε στην αγάπη, και θα παραιτηθείτε από την προοπτική μιας σχέσης για να συνεχίσετε μόνοι σας προς το παρόν.

ζωδια Υδροχόος: Το Οχτώ των ΡάβδωνΗ ζωή σας πρόκειται να γίνει πολύ γεμάτη και ζωηρή. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση δράσης και κίνησης, που μπορεί να είναι φυσική, να έχει να κάνει με κάποια ταξίδια ή με μετακόμιση, είτε θα μπορούσε να είναι ψυχική, ίσως μέσα από μια εξαιρετικά πολυάσχολη φάση στην εργασία σας. Μερικές φορές αυτή η κάρτα συμβολίζει ένα τυχερό διάλειμμα που φαίνεται να έρχεται από το πουθενά, αν και στην πραγματικότητα είναι η σκληρή σας δουλειά που έχει προσελκύσει αυτή την ευκαιρία.

ζωδια Ιχθύες: Ο Άσος των ΡάβδωνΘα προβείτε σε απολογισμό της ζωής σας και θα αναλύσετε θέματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, αλλά θα σκέφτεστε τα πράγματα, αντί να τα κάνετε πραγματικότητα, έως ότου έρθει η κατάλληλη στιγμή για να δράσετε. Επιδιώξτε φιλοσοφικά ή πνευματικά χόμπι, εργασία ή διαλέξεις και κανονίστε τα πράγματα ή γράψτε τα σε χαρτί από την αρχή. Κατά αυτό τον τρόπο, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις και δεν θα καταλήξετε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Θα φοβάστε ότι εσείς και το ταίρι σας δεν πρόκειται να βρεθείτε μαζί ή ότι, ακόμα κι αν το κάνετε, θα ήταν απλά μια επιφανειακή σχέση με κανένα πραγματικό βάθος ή δόσιμο του εαυτού.

Πηγή : astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play