Ερωτικές συμβουλές Οκτωβρίου 2016

Ερωτικές συμβουλές Οκτωβρίου 2016
Διαβάστε τις συμβουλές των μηνιαίων πλανητικών επιρροών για το ζώδιό σας στην ερωτική σας ζωή για τον μήνα Οκτώβριο 2016 και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της ερωτικής συναστρίας σας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε ο μεγάλος επαναστάτης, αλλά με αιτία; Τόσο η Πανσέληνος στο φλογερό ζώδιό σας, όσο και ο Άρης στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας, θα μπορούσαν να σας κάνουν να θέλετε να απομακρυνθείτε από τον αγαπημένο σας, μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι απειλείται η αυτονομία σας. Παρακινδυνευμένες και παρορμητικές ενέργειες, το λιγότερο που μπορούν να αποφέρουν είναι να βρεθείτε σε σύγκρουση μεταξύ σας. Μην αποξενώνετε άσκοπα τον αγαπημένο σας, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε να αναλάβετε μέρος της ευθύνης. Οι σχέσεις είναι αμφίδρομες, απαιτούν ισοτιμία στο «δούναι και λαβείν», μην το ξεχνάτε αυτό. Ηρεμήστε, κανείς δεν προσπαθεί, ούτε και μπορεί να σας ελέγξει και να σας επιβληθεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πόση κατανόηση μπορείτε να δείξετε στο αντικείμενο του πόθου σας; Με την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, αναζητάτε βάθος στην επικοινωνία, αλλά αν αφήσετε ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα της ζήλειας και της κτητικότητας, αυτό θα σας οδηγήσει σε μια έντονη σύγκρουση. Τα πάθη σας είναι πολύ δυνατά, δεν μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας, ψάχνετε αν αυτός/ή που λατρεύετε είναι αξιόπιστος για να τον εμπιστευθείτε. Ο Άρης στον ειλικρινή ένατο οίκο σας συνιστά: Μακριά από λόγια που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Αντί να σπαταλάτε τις ημέρες σας σε αντιπαραθέσεις, πηγαίνετε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τη συνήθη ρουτίνα σας. Ένα βιβλίο, ακόμα και ένα ταξίδι για παράδειγμα, θα μπορούσαν να φέρουν πίσω τη λογική σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είμαστε φίλοι ή εχθροί; Αυτό το άτομο που σας τρελαίνει και σας κάνει να νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι σας, θα μπορούσε να σας δημιουργήσει εκνευρισμό και πίεση καθώς ο Άρης κινείται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Τολμάτε να αναμετρηθείτε μαζί του/της, κάνετε παράτολμες ενέργειες, εκδηλώνετε τη δύναμη και την εξουσία σας. Επωφεληθείτε από τη θετική ενέργεια της Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και αφήστε τον/την να σας δώσει το χέρι του, ίσως να προσπαθήσει να σας κατευνάσει, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει γιατί είστε αναστατωμένοι. Πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα άμεσα, ειδικά εάν συνέχεια σας αποστραγγίζει. Απλά να είστε ειλικρινείς σχετικά με τα όριά σας. Δε χρωστάτε τίποτα σε κανέναν, αλλά πείτε την αλήθεια με ευγένεια.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής είναι λίγο δυσδιάκριτη, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Νιώθετε πελαγωμένοι, σαν να σας τραβάνε σε δυο διαφορετικές κατευθύνσεις. Αντί να προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα, θέστε τα κατάλληλα όρια, μπορεί να αναλάβει κάποιος άλλος ένα μέρος της εργασίας σας για να είστε στον αγαπημένο σας που σας έχει επίσης ανάγκη. Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να ενεργήσετε με σύνεση, να επιλέξετε την ταπεινότητα από τη σύγκρουση και να προσθέσετε περισσότερη μετριοφροσύνη στις απαιτήσεις σας. Θα πιάσετε περισσότερες μύγες με το μέλι, παρά με το ξύδι. 

ΛΕΩΝ

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Η επικοινωνία σας θα μπορούσε πραγματικά να πάει στραβά αν δεν είστε εγκρατείς, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον ειλικρινή ένατο οίκο σας. Θυμηθείτε, δε χρειάζεται να αποδείξετε στους θαυμαστές σας ή τον αγαπημένο σας τη δύναμή σας, ο εγωισμός και η αλαζονεία θα απομακρύνουν τους ανθρώπους από κοντά σας. Για την καταπολέμηση του στρες, ίσως καταφύγετε σε ανθυγιεινές συνήθειες, π.χ. υπερκατανάλωση τροφής ή υπερβολικές δαπάνες για να αντιμετωπίσετε μια αρνητική κατάσταση, καθώς ο νευρικός Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Πριν κλονίσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας ή φάτε ό,τι βρίσκεται μπροστά σας, αναλύστε τα συναισθήματά σας. Μάθετε να λέτε «όχι» και αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν τα όριά σας. Προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους πάντες, θα σας κοστίσει πολύ.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελέγξτε τις σπασμωδικές αντιδράσεις σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και εντείνει τα πάθη σας. Ίσως νιώθετε ότι είστε οι χαμένοι στην αγάπη. Εάν έχετε κρατήσει μέσα σας εδώ και καιρό την απογοήτευσή σας, μια μικρή υπέρβαση μπορεί να κάνει θαύματα. Προσοχή όμως, μη χτυπήσετε την Αχίλλειο πτέρνα του αγαπημένου σας. Θα μπορούσατε να φτάσετε στα άκρα και να μεταδώσετε τη δυσαρέσκειά σας ακόμα και με κακεντρέχεια, έτσι αν νιώθετε ότι τα συναισθήματά σας σάς εξουσιάζουν, είναι καλύτερα απλά να κάνετε τάιμ-άουτ. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις συγκινήσεις σας, εκτονώστε όλη αυτή τη δυναμική ενέργειά σας σε κάτι εποικοδομητικό, όπως ένα βιβλίο ή απλά απολαμβάνοντας μια έντονα διασκεδαστική νύχτα μέχρι το πρωί.  

ΖΥΓΟΣ

Βάζετε το «εγώ» μπροστά από το «εμείς»; Τόσο η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, όσο και ο Άρης στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, θα μπορούσαν να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε κλειδωμένοι σε ένα κλουβί, έτσι ξεσπάτε σε μια μάχη, καθώς νιώθετε έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία στη σχέση σας, ειδικά αν συγκατοικείτε. Αν ο αγαπημένος σας προσπαθήσει να σας επιβάλει κάποιους κανόνες για να τους ακολουθήσετε, αντιδράτε και τα πράγματα γίνονται τεταμένα. Θέστε όρια και να είστε σαφείς γύρω από αυτό που θέλετε, κάνοντας όμως πίσω για χάρη αυτού που λειτουργεί και για τους δυο σας. Παράλληλα, να είστε πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς. Ακόμα, θα είναι αδύνατο να ικανοποιήσετε ταυτόχρονα και τον εαυτό σας και την αγάπη σας, μην κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χάνετε ή κερδίζετε στο παιχνίδι σας; Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση, γίνεστε περισσότερο καχύποπτοι, ίσως ακόμα υπερβολικά αναλυτικοί και υποχονδριακοί. Μην επιμένετε σε πράγματα που ίσως τώρα θα είναι δύσκολο να εξιχνιάσετε ή δεν θα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο, τώρα χρειάζεστε ειρήνη και γαλήνη στο μυαλό και την ψυχή σας. Προσγειωθείτε και μην αρχίζετε να πανικοβάλλεστε για εκείνες τις παρελθούσες φοβίες και τα άγχη. Βρείτε καταφύγιο σε μια εποικοδομητική δραστηριότητα και φυσικά πάνω απ’ όλα να έχετε θετική σκέψη και αισιοδοξία.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σταματήστε και ελέγξτε τι ψωνίζετε. Αγαπάτε τα καλά πράγματα, σας αρέσει να κάνετε φιγούρα, αλλά ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, θα μπορούσε να σας κάνει να ξοδέψετε χρήματα για να μαγέψετε κάποιον/α. Έχετε σκεφτεί όμως ότι αυτή η προσπάθεια μπορεί να αποδειχτεί άκαρπη; Αντί να ξοδεύετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας, η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να ψάξετε βαθιά στην ψυχή σας και να δείτε τι είναι πραγματικά αυτό που κλέβει την ευτυχία σας. Μόλις ασχοληθείτε με τα υποβόσκοντα συναισθήματα, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα και θα νιώσετε έτοιμοι να χαρίσετε την καρδιά σας, χωρίς να έχετε τύψεις ότι κάνατε κάτι λάθος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λογική κυριαρχεί στη ζωή σας, αλλά όχι τώρα. Η Πανσέληνος φωτίζει το συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας και σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς, ενώ ο Άρης στο ζώδιό σας δημιουργεί τεταμένες καταστάσεις, ίσως επειδή καταπατήθηκαν κάποια όρια και κανόνες. Με όλη αυτήν την πίεση, δεν είστε νηφάλιοι και παίρνετε τα πράγματα πάρα πολύ προσωπικά. Δεν υπάρχει καμία ανοχή όταν πρόκειται για σχόλια που σας υποβιβάζουν και είναι αναξιοπρεπή, έτσι θα μπορούσατε να εκδικηθείτε και να κόψετε τις γέφυρες. Αφήστε αυτόν/ην που λατρεύετε να ξέρει πώς αισθάνεστε και θέστε σαφή όρια, όχι εκσφενδονίζοντας προσβολές. Διοχετεύστε τα συναισθήματά σας σε κάτι εποικοδομητικό, όπως σε ένα νέο όραμα ή τις μεγάλες φιλοδοξίες σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αγάπη βρίσκεται στην ομίχλη, βλέπετε μέσα από θολά τζάμια, προσπαθείτε να δείτε καθαρά, αλλά δύσκολα θα το καταφέρετε, καθώς ο Άρης κινείται στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και κλέβει την ενέργειά σας. Η αποσαφήνιση κάποιων καταστάσεων θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη τώρα, έτσι μην προσπαθείτε άδικα. Οι διαθέσεις σας πιθανόν να είναι κυκλοθυμικές και όσο περισσότερο προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του αγαπημένου σας, τόσο πιο γρήγορα θα ξεγλιστρά και θα φεύγει μακριά. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αποκοπεί για λίγο από τη σχέση και μην αναλάβετε εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Τιμήστε τα συναισθήματά σας κλέβοντας λίγο χρόνο για να μιλήσετε με τον εαυτό σας ή κάνοντας μια γρήγορη βόλτα το μεσημέρι. Απλά, αναγνωρίζοντας τα συναισθήματά σας, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες πιο γρήγορα. 

ΙΧΘΥΣ

Πόσο ασφαλής είναι ο τραπεζικός σας λογαριασμό; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας κάνει να ξοδεύετε υπέρμετρα, χωρίς να υπολογίζετε το αύριο, ίσως ακόμα και ανώριμα, διακυβεύοντας την οικονομική σας ασφάλεια. Μην αφήσετε μια σύγκρουση με αυτόν/ην που λατρεύετε να σας βάλει στον πειρασμό να αγοράσετε ακριβά πράγματα για να ηρεμήσετε, ιδιαίτερα αντικείμενα που δεν μπορούν να επιστραφούν ή σας είναι παντελώς άχρηστα. Η νέα Σελήνη στον δυναμικό όγδοο οίκο σας, σας τονίζει: Πάρτε μια βαθιά ανάσα και να θυμάστε ότι δεν πρέπει να αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας εξουσιάζουν. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα και ακραία όσο φαίνονται. Μη χάνετε την ψυχραιμία σας και αφήσετε τη θλίψη ή την οργή σας να σας ωθήσουν να κάνετε κάτι, που θα καθορίσει το μέλλον της σχέσης σας, ένα αποτέλεσμα το οποίο κατά τα άλλα δε θα σας αρέσει καθόλου.

Πηγή:e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play