Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου

ΚΡΙΟΣ 

Μέχρι και το βράδυ που η Σελήνη θα είναι απέναντί σου, στον Ζυγό, θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/η, ενθουσιώδης και παιχνιδιάρης/α. Από το βράδυ όμως, η διάθεσή σου θα αλλάξει με τη λίμπιντό σου να αναλαμβάνει τα ηνία, εκτοξεύοντας τις επιθυμίες σου στα ύψη. Οφείλεις όμως να κινηθείς πολύ προσεκτικά και μεθοδευμένα, προκειμένου να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο, αν και με την έλξη που θα ασκείς και την εύνοια που έχεις, μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα. Αν είσαι σε σχέση, το πάθος σου θα είναι έντονο και θα το βγάλεις στο ταίρι σου, οπότε η νύχτα προβλέπεται πολύ ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η καχυποψία σου είναι μεγάλη και προσπαθείς να ανακαλύψεις ακόμα και σκοπιμότητα πίσω από τη συμπεριφορά ενός προσώπου που μπορεί να σε προσεγγίσει και το κακό είναι ότι όταν περάσει η Σελήνη απέναντί σου, θα ενταθεί πολύ περισσότερο. Δεν χρειάζεται να κάνεις αρνητικούς συλλογισμούς, αφού είναι φυσικό να σε προσεγγίζουν άτομα γιατί απλά… τους αρέσεις. Ωστόσο, μια επιφυλακτικότητα ποτέ δε βλάπτει. Αν είσαι σε σχέση, μην κάθεσαι και ασχολείσαι με μικροπράγματα τα οποία, από μια δική σου ανασφάλεια, μεγαλοποιείς κι ενδεχομένως να τα ερμηνεύεις λάθος, γιατί έτσι χαλάς μια Κυριακή ιδανική για ξεκούραση και ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάς τη μέρα σου με όρεξη να δεις όσα περισσότερα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορείς και να ανταλλάξεις μαζί τους νέα, κουτσομπολιά και κυρίως να χαλαρώσεις από την ένταση των προηγούμενων ημερών. Ωστόσο, θα είσαι προσεκτικός/η στο τι θα αποκαλύψεις για την ερωτική σου ζωή, είτε γιατί είναι νωρίς ακόμα και δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί μια κατάσταση είτε γιατί μάλλον θα σε κριτικάρουν και θέλεις να το αποφύγεις. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ίσως έχει μια θαυμάσια ιδέα για το τι να κάνετε σήμερα, ώστε να ξεχαστείς και να ξεφύγεις λίγο απ’ όσα σε προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σερί σου στα ερωτικά συνεχίζεται, οπότε καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την ημέρα, αφήνοντας δουλειές του νοικοκυριού ή ό, τι κάνεις συνήθως και να βγεις έξω, έστω και για μια βόλτα. Θα διαπιστώσεις ότι η γοητεία σου δεν θα αφήσει ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιος/α που θα σου αρέσει να σε προσεγγίσει με θάρρος και να σου εκφράσει το θαυμασμό του. Αν είσαι σε σχέση, το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου σήμερα θα φουντώσει, ωστόσο θα απολαύσεις μια όμορφη νύχτα, αν δεν αρχίσεις να σκαλίζεις το παρελθόν και να θυμάσαι δυσάρεστες στιγμές.

ΛΕΩΝ 

Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες σήμερα να φλερτάρεις και να προσελκύσεις την προσοχή του αντίθετου φύλου, αβίαστα και μόνο με την παρουσία σου. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα ένα πρόσωπο πολύ σέξι και γοητευτικό να σε προσεγγίσει και να θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα. Εκτός του ότι θα βρείτε αρκετά κοινά, η έλξη μεταξύ σας θα είναι έντονη και θα είναι δύσκολο να του αντισταθείς. Αν είσαι σε σχέση, μοναδικές στιγμές θα περάσετε στο σπίτι με το ταίρι σου κυρίως το βράδυ που θα έχετε ξενοιάσει από όλες τις υποχρεώσεις σας. Αν μάλιστα φροντίσεις να φτιάξεις και την ιδανική ατμόσφαιρα, τότε περίμενε πολύ θετική ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά, είσαι υπομονετικός άνθρωπος και δεν χάνεις την ευγένειά σου, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να ειρωνευτείς ή να γίνεις καυστικός/η απέναντι σε ένα πρόσωπο που έχεις διαπιστώσει ότι είναι μόνο λόγια και υποσχέσεις, αφού πράξεις δεν έχεις δει ακόμα. Η αιτία για να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους θα είναι μια αναβολή ή δικαιολογία η οποία θα σε εκνευρίσει, καθώς θα νιώσεις ότι υποτιμά τη νοημοσύνη σου. Αν είσαι σε σχέση, υποψιάζεσαι ότι κάποιος συγγενής επηρεάζει το σύντροφό σου αλλά κάθε φορά που τον ρωτάς το διαψεύδει. Σήμερα όμως είσαι αποφασισμένος/η να μάθεις την αλήθεια. 

ΖΥΓΟΣ 

Με τη Σελήνη μέχρι και το βράδυ στο ζώδιό σου η έντονη γοητεία αλλά και ο ερωτισμός που βγάζεις σε κάνουν ακαταμάχητο/η, οπότε οι ευκαιρίες για μια γνωριμία που θα μπορούσε να αλλάξει τελείως την ερωτική σου ζωή αυξάνονται αρκετά. Γι’ αυτό, αν κάποιο άτομο σε φλερτάρει και εννοείται ότι σου αρέσει, μη διστάσεις να ανταποκριθείς και να κάνεις το παιχνίδι σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου φαίνεται πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε σου γούστο και επιθυμία, κάτι που σε κάνει να νιώθεις πλήρης και ευτυχισμένος/η κι επειδή αχάριστος/η δεν είσαι, θα φροντίσεις να του το ανταποδώσεις όπως μπορείς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Σταδιακά ανακτάς την ενέργειά σου γι’ αυτό θα αφήσεις το παρασκήνιο και θα βγεις μπροστά, διεκδικώντας αυτά που πιστεύεις ότι σου ανήκουν και αξίζουν στην ερωτική σου ζωή. Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου από το βράδυ, θα αυξηθεί κατακόρυφα η ελκτική σου δύναμη και θα βγάλεις όλο το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Και το πιο δύσκολο άτομο δε θα μπορεί να σου αντισταθεί, οπότε πάρε πρωτοβουλίες και απόδειξε ότι ξεπερνάς κατά πολύ τη φήμη σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα παραδοθεί στη σαγήνη και την σεξουαλικότητά σου γι’ αυτό η νύχτα αναμένεται μεγάλη και ιδιαίτερα καυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τίποτα να κρύψεις, αλλά καλό θα ήταν τουλάχιστον τα της ερωτικής σου ζωής να τα κρατά αυστηρά για σένα και για λίγους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι γιατί προκαλείς, ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό, ανταγωνισμούς και δεν ξέρεις τι μεταφέρεται και πού. Αν μάλιστα δεν έχει «δέσει» μια κατάσταση, περίμενε να τη σιγουρέψεις, πριν την ανακοινώσεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα θέμα σχετικό με τη δουλειά σου ίσως σου χαλάσει τη διάθεση. Όμως, επειδή μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά σήμερα, προσπάθησε να το ξεχάσεις και να ευχαριστηθείς την Κυριακή σου με το ταίρι σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η έντονη προσωπικότητά σου γοητεύει το αντίθετο φύλο, σίγουρα όμως δεν είναι «κράχτης» για τα πολλά άτομα, αλλά για τα λίγα κι εκλεκτά. Αυτό καθιστά λίγο δύσκολο και χρονοβόρο το να βρεις κάποιον/α που θα σε ελκύσει αλλά δεν πρέπει να σταματάς τις προσπάθειές σου. Κινήσου σε άλλους χώρους, μπες σε διαφορετικούς κύκλους, ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες μιας καινούργιας και αξιόλογης γνωριμίας. Αν είσαι σε σχέση, συχνά σου απευθύνονται οι φίλοι ζητώντας λύσεις ή συμβουλές, σήμερα όμως δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με αυτά, παρά μόνο με το ταίρι σου γι’ αυτό μπορεί να παρεξηγηθείς από κάποιον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ερωτική και σου δίνει τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να κάνεις το παιχνίδι σου. Από το βράδυ, τα πράγματα σοβαρεύουν και αν δεν προσέξεις τη συμπεριφορά σου και στείλεις λανθασμένα σήματα σε ένα άτομο, ίσως μπλεχτείς σε μια κατάσταση που δεν θα είναι καθόλου ανάλαφρη, αφού θα κυριαρχεί το πάθος κι η απολυτότητα. Αν αυτή την εποχή λοιπόν δε θέλεις δεσμεύσεις, φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος/η. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να ανακύψει ένα οικογενειακό θέμα που θα σας αναστατώσει και θα χρειαστεί από την πλευρά σας επιδέξιους χειρισμούς για να μην βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα. 

ΙΧΘΥΕΣ 

Όσο περνά η μέρα θα γίνεσαι πιο εσωστρεφής και λιγομίλητος/η γι’ αυτό θα κρατήσεις ένα θέμα της ερωτικής σου ζωής μυστικό από τους φίλους σου γιατί δε θέλεις να αρχίσουν τα «κηρύγματα» και να σε επηρεάσουν. Από τη μια, έχεις δίκιο, αν η κατάσταση είναι «φρέσκια» κι ούτε εσύ δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει. Αν όμως δεν είναι, πρέπει να τους μιλήσεις γιατί κάποια στιγμή θα μαθευτεί και μετά θα παρεξηγηθούν που δεν τους εμπιστεύτηκες. Αν είσαι σε σχέση, κάτι που σχεδιάζατε με το ταίρι σου απαιτεί περισσότερα χρήματα ή προσωπική δουλειά απ’ ό,τι υπολογίζατε και ίσως αποθαρρυνθείς. 

Πηγή :astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play